|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1242 1243 [1244] 1245 1246   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.9.2011 21:28:12   
teacher75
lana zaspi izmedju 8 i 9 uvijekuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31076
6.9.2011 21:32:53   
salmy
A kako??? ja mu kazem idemo spavat,kaze on NECEEEEEE i tako se dere do besvjesti.A spavanje je 11-12user posted image user posted image
Stavim ga u krevet,ja sma pored njega na racunarau polumrak je,sve pobaca iz kreveta i urla dok ga ne izvadim.A zaspe sa nama na nasem krevetu,eto neznam sta cu??

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31077
6.9.2011 21:35:26   
teacher75
mi nemamo problema, uzme dekicu i cucu i zaspi u roku 5 minuta kad je stavimo u krevetuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31078
6.9.2011 21:37:27   
Amani12
Afan je najsladja nocna pticicauser posted image
Amancek zaspe izmedju 8 i 10,zavisi da li smo doma ili u gostimauser posted image
Spava ujutro do 9,10h...
Ja mislim da je Afan uhvatio neki svoj ritam,navika je cudo,a on se eto tako navikao...
Hajde mama,uzivaj s djecakom i ljubi mi ga user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31079
6.9.2011 21:38:20   
Hannica
IZVORNA PORUKA: salmy

A kako??? ja mu kazem idemo spavat,kaze on NECEEEEEE i tako se dere do besvjesti.A spavanje je 11-12user posted image user posted image
Stavim ga u krevet,ja sma pored njega na racunarau polumrak je,sve pobaca iz kreveta i urla dok ga ne izvadim.A zaspe sa nama na nasem krevetu,eto neznam sta cu??

Ima i gorih slucajeva.Mene moja Hana vrlo cesto uspava u 1-2,a Boga mi nekad i u tri.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31080
6.9.2011 21:39:12   
Anoniman

Kad Vasa djeca spavajuuser posted image user posted image user posted image ovaj moj nece prije nego mi legnemo
Neznam kako da ga uspavam ranije,nece vristi place,dere se ko pivara.Evo ga derneci kao da je 9 ujutrouser posted image

salmy istog takvog imam i ja user posted image user posted image al on spava kad i mi tj oko 22 ja lagano smirujem situaciju mm izbacujem sa sprata (inace nikad nebi zaspo) .
Pogasim upalim tv nadjem neki film il nesto sta mi se gleda legnemo ja i A. sami on se vrti dira me oko 22 30 trazi SAM peko-mlijeko dam i lezi i dalje koprca se.
sAM ZASPI vecinom do 23 ili 23 .30 je zvjezdauser posted image user posted image user posted image ne silim ga sam zaspi i zavisi koliko mi preko dana spava ako dugo kasno legne ako malo odspava ranije  zaspi bar pola sata uhar.
Kad zaspi prenosim ga kod sebe na lezaj ja jos malo sjedim i idem lec snjim
MM s nama ne spava odavno nemoguca misija tjesno nam A. se budi gura nas , udara  vruce.
Tako da snjim sam sama .......
Eto to je nasa navika ja navikla vec i on user posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 31081
6.9.2011 21:40:05   
Amani12
Hannice ,Hana nam je izgleda rekorderka user posted image  user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31082
6.9.2011 21:40:45   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Amani12

Amancek zaspe izmedju 8 i 10,zavisi da li smo doma ili u gostimauser posted image
Spava ujutro do 9,10h...
Ja mislim da je Afan uhvatio neki svoj ritam,navika je cudo,a on se eto tako navikao...

Cija se bebac zove Afan? Danas sam objavila da na trudnickoj temi da cu,najvjerovatnije,bebi A dati ime Afan.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31083
6.9.2011 21:42:13   
Lady26
JAko ruzna navika da dijete spava sa roditeljima, naravno ako nema mogucnosti da ima svoj krevetac....jezim se od toga...
Ja spavam iskljucivo sa mm user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31084
6.9.2011 21:42:45   
salmy

Spava ujutro do 9,10h...

Joj samo da ga vidis trenutno,popeo se na krevet i udara lusteruser posted image user posted image user posted image a sve vice:nece spavat.Spava on po cjelu noc,ali dok zaspiuser posted image user posted image nekad nas prebaci prije njega
Amancek je dobrica i mirnica.I mi Vas ljubimo i cekamo tu kaficu
a Tiki Lana je prava curica,mogu je zamisliti sa dekicom i cucom;i ono kao papauser posted image user posted image curiceee

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31085
6.9.2011 21:42:48   
tekja
vece...

taman sam te htjela prozivati tajra, kad ti se javi...user posted image ...ma samo nek' je sve oki...

Mi sa nasim drugom Omarom i njegovom mamom bili u gradu, djecaci su prevrnuli Kolobaru, oborili svjetiljku, razbili casu, tonu rizle nanijeli na plocnike, dosadjivali ljudima, otvorili secer i lizali, ma haos, al' nas smo dvije uspjele popiti, popusiti i rastorokati sve sto se skupilo u ovih desetak dana kako se nismo vidjeleuser posted image user posted image user posted image ...pa mislim, zar mi zene nismo zamjevi, jos pao i soping, 'nako usputuser posted image

V. zimi spava oko 20-21, a ljeti 22-22:30...meni je to okuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 31086
6.9.2011 21:43:22   
Amani12
Nasa Salmy ima Afana,prekrasnog djecaka sa predivnim imenom user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31087
6.9.2011 21:43:35   
Hannica

Hannice ,Hana nam je izgleda rekorderka user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image Danas nije spavala ni malo u toku dana tako da se nadam da ce ranije zaspati,bar u 1.
Joj...ne smijem ni razmisljati kako ce mi biti veselo kad dodju jos dvije bebice.user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31088
6.9.2011 21:44:25   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

JAko ruzna navika da dijete spava sa roditeljima, naravno ako nema mogucnosti da ima svoj krevetac....jezim se od toga...
slazem se,ali moj momak kad zaspe ide laganini u svoj krevet,ocekujemo veci bolji pa se nadam da ce u njemu SAM zaspatuser posted image user posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31089
6.9.2011 21:46:01   
Hannica

Moram se raspitati kakva je situacija s ostalim Afanima,ako svi lose spavaju da nedjem neko "mirnije" ime.user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31090
6.9.2011 21:46:38   
mala86
vece i od nas user posted image

mi kako smo poceli piti mlijeko,otada se sami uspavljivamo!kad vidim da ne moze vise da gleda,ili je najvise 9 sati,bez obzira ko bio tu reknem mu da ih poljubi,ili mahne i ide u krevet
(kaze jedan prijatelj da jos nije vidio dijete da sa smijeskom ide u krevet user posted image )

on udje u sobu prije mene user posted image i ceka me kod krevetica!poljubac,zagrljaj i mlijeko
samo mu mahnem i izadjem

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31091
6.9.2011 21:46:38   
Hanady RR

slažem seuser posted image
imama dvije...ja bračni krevte nedma niti jednojuser posted image

samo još to da mi uzmu...ionako mi vazduh na slamku dajuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31092
6.9.2011 21:46:52   
salmy

Hvala ti draga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31093
6.9.2011 21:48:35   
teacher75

slazem se, od rodjenja spava sama, prva 2-3 mjeseca u nosiljci a zatim u svom kreveticu

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31094
6.9.2011 21:50:01   
salmy
IZVORNA PORUKA: Hannica

Moram se raspitati kakva je situacija s ostalim Afanima,ako svi lose spavaju da nedjem neko "mirnije" ime.user posted image

A imas razliku u imenima.Nase ime je sa jednim f,pa sad ti dobro vidi mozda oni sa dva f bolje spavajuuser posted image user posted image user posted image
Meni se dopalo znacenjeuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31095
6.9.2011 21:51:12   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86

vece i od nas user posted image

mi kako smo poceli piti mlijeko,otada se sami uspavljivamo!kad vidim da ne moze vise da gleda,ili je najvise 9 sati,bez obzira ko bio tu reknem mu da ih poljubi,ili mahne i ide u krevet
(kaze jedan prijatelj da jos nije vidio dijete da sa smijeskom ide u krevet user posted image )

on udje u sobu prije mene user posted image i ceka me kod krevetica!poljubac,zagrljaj i mlijeko
samo mu mahnem i izadjem

user posted image user posted image user posted image user posted image Hoce li ja ovo ikad dozivjet.user posted image Moja Hana uvjek zaspi na podu i onda je prebacimo u krevetic,a zaspi onda kad vise nema ni malo snage da hoda ili sta vec....

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31096
6.9.2011 21:53:17   
Hannica

A imas razliku u imenima.Nase ime je sa jednim f,pa sad ti dobro vidi mozda oni sa dva f bolje spavajuuser posted image user posted image user posted image

Ime se dopalo mm,a meni se znacenje dopada.Ja bih sa jednim F,ne volim ja ta dupla slova u imenima,necu da se pravim englez.user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31097
6.9.2011 21:53:18   
teacher75
moj drug iz osnovne se zvao affan (s 2 f), to je bio jedini affan kojeg sam znala prije rata, a nedavno je dobio sina i dao mu ime azzer (sa 2 z)user posted image bio je nestasan, jednom me htio tuci u osnovnojuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31098
6.9.2011 21:53:35   
Amani12
I moj A spava sam od rodjenja,a od Maja i sam u svojoj sobici.
Jedino me zove da ga vodim da piski,ali ne svaku noc.
Hannice samo ti daj ime Afan,ja znam par djecaka sa tim imenom i svi su premedeni.user posted image
A spavat ce,no sikiriki,ne mozes jos jednog rekordera imati...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 31099
6.9.2011 21:54:14   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sma oba puta čekala Affan i izletiše hanadi i Farah...
dok s eja malo uhavizma ma ne odustajem dok sebi affana ne rodim...značenje je divno...a ja sma inače poznavala akademika affana ramića...to je bilo jendo blago od insanauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 31100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1242 1243 [1244] 1245 1246   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1242 1243 [1244] 1245 1246   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Cime zastititi djete od ujeda komarca?
slavuj

Cime zastititi djete od ujeda komarca?

molim odgovor (99%)

molim odgovor (1%)

Broj svih glasova: 102

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *