Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A kako??? ja mu kazem idemo spavat,kaze on NECEEEEEE i tako se dere do besvjesti.A spavanje je 11-12 Stavim ga u krevet,ja sma pored njega na racunarau polumrak je,sve pobaca iz kreveta i urla dok ga ne izvadim.A zaspe sa nama na nasem krevetu,eto neznam sta cu??
Afan je najsladja nocna pticica Amancek zaspe izmedju 8 i 10,zavisi da li smo doma ili u gostima Spava ujutro do 9,10h... Ja mislim da je Afan uhvatio neki svoj ritam,navika je cudo,a on se eto tako navikao... Hajde mama,uzivaj s djecakom i ljubi mi ga
A kako??? ja mu kazem idemo spavat,kaze on NECEEEEEE i tako se dere do besvjesti.A spavanje je 11-12 Stavim ga u krevet,ja sma pored njega na racunarau polumrak je,sve pobaca iz kreveta i urla dok ga ne izvadim.A zaspe sa nama na nasem krevetu,eto neznam sta cu??
Ima i gorih slucajeva.Mene moja Hana vrlo cesto uspava u 1-2,a Boga mi nekad i u tri.
salmy istog takvog imam i ja al on spava kad i mi tj oko 22 ja lagano smirujem situaciju mm izbacujem sa sprata (inace nikad nebi zaspo) . Pogasim upalim tv nadjem neki film il nesto sta mi se gleda legnemo ja i A. sami on se vrti dira me oko 22 30 trazi SAM peko-mlijeko dam i lezi i dalje koprca se. sAM ZASPI vecinom do 23 ili 23 .30 je zvjezda ne silim ga sam zaspi i zavisi koliko mi preko dana spava ako dugo kasno legne ako malo odspava ranije zaspi bar pola sata uhar. Kad zaspi prenosim ga kod sebe na lezaj ja jos malo sjedim i idem lec snjim MM s nama ne spava odavno nemoguca misija tjesno nam A. se budi gura nas , udara vruce. Tako da snjim sam sama ....... Eto to je nasa navika ja navikla vec i on
Afan je najsladja nocna pticica Amancek zaspe izmedju 8 i 10,zavisi da li smo doma ili u gostima Spava ujutro do 9,10h... Ja mislim da je Afan uhvatio neki svoj ritam,navika je cudo,a on se eto tako navikao... Hajde mama,uzivaj s djecakom i ljubi mi ga
Cija se bebac zove Afan? Danas sam objavila da na trudnickoj temi da cu,najvjerovatnije,bebi A dati ime Afan.
Joj samo da ga vidis trenutno,popeo se na krevet i udara luster a sve vice:nece spavat.Spava on po cjelu noc,ali dok zaspi nekad nas prebaci prije njega Amancek je dobrica i mirnica.I mi Vas ljubimo i cekamo tu kaficu a Tiki Lana je prava curica,mogu je zamisliti sa dekicom i cucom;i ono kao papa curiceee
taman sam te htjela prozivati tajra, kad ti se javi... ...ma samo nek' je sve oki...
Mi sa nasim drugom Omarom i njegovom mamom bili u gradu, djecaci su prevrnuli Kolobaru, oborili svjetiljku, razbili casu, tonu rizle nanijeli na plocnike, dosadjivali ljudima, otvorili secer i lizali, ma haos, al' nas smo dvije uspjele popiti, popusiti i rastorokati sve sto se skupilo u ovih desetak dana kako se nismo vidjele ...pa mislim, zar mi zene nismo zamjevi, jos pao i soping, 'nako usput
V. zimi spava oko 20-21, a ljeti 22-22:30...meni je to ok
mi kako smo poceli piti mlijeko,otada se sami uspavljivamo!kad vidim da ne moze vise da gleda,ili je najvise 9 sati,bez obzira ko bio tu reknem mu da ih poljubi,ili mahne i ide u krevet (kaze jedan prijatelj da jos nije vidio dijete da sa smijeskom ide u krevet )
on udje u sobu prije mene i ceka me kod krevetica!poljubac,zagrljaj i mlijeko samo mu mahnem i izadjem
samo još to da mi uzmu...ionako mi vazduh na slamku daju
mi kako smo poceli piti mlijeko,otada se sami uspavljivamo!kad vidim da ne moze vise da gleda,ili je najvise 9 sati,bez obzira ko bio tu reknem mu da ih poljubi,ili mahne i ide u krevet (kaze jedan prijatelj da jos nije vidio dijete da sa smijeskom ide u krevet )
on udje u sobu prije mene i ceka me kod krevetica!poljubac,zagrljaj i mlijeko samo mu mahnem i izadjem
Hoce li ja ovo ikad dozivjet. Moja Hana uvjek zaspi na podu i onda je prebacimo u krevetic,a zaspi onda kad vise nema ni malo snage da hoda ili sta vec....
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
I moj A spava sam od rodjenja,a od Maja i sam u svojoj sobici. Jedino me zove da ga vodim da piski,ali ne svaku noc. Hannice samo ti daj ime Afan,ja znam par djecaka sa tim imenom i svi su premedeni. A spavat ce,no sikiriki,ne mozes jos jednog rekordera imati...
A imas razliku u imenima.Nase ime je sa jednim f,pa sad ti dobro vidi mozda oni sa dva f bolje spavaju Meni se dopalo znacenje
ja sma oba puta čekala Affan i izletiše hanadi i Farah... dok s eja malo uhavizma ma ne odustajem dok sebi affana ne rodim...značenje je divno...a ja sma inače poznavala akademika affana ramića...to je bilo jendo blago od insana
Privatne skole salmy
Cesto se pise na tu temu oko privatnih skola...
Jeste li za to da vase djete ide u privatnu(osnovnu) skolu? Da ili Ne ..bez obrazlozenja....strasno me zanima....
DA (60%)
NE (36%)
ostalo (5%)
Broj svih glasova: 416
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!