Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2011 7:34:39
hatepsut
Kod mene majstor ima,nije juce zavrsio sav posao (postavlja tus kabinu) pa ce doci danas poslije svog posla,nadam se da ce mm doci do tad s posla pa da i mi dodjemo.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2011 9:45:22
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Uzivajte u kafici Mi u 18 ne mozemo stici ni uz pomoc trikova
pa nedi bit cemo mi tamo najmanje do 7
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2011 9:47:03
mala86
koliko nas dolazi na
mala86
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2011 13:14:26
mala86
jel sastanak ispred bosanke
meni je svejedno,ja znam forumasice ali ako neka nova bi htjela da dodje pa da zna
< Poruku je uredio mala86 -- 5.9.2011 13:15:51 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2011 13:44:56
mala86
IZVORNA PORUKA: palachinken
Zene, a ako nam bude kisa? Mi nemamo kisnu navlaku za kolica pa kontam da vratimo TC u opticaj ili je sad vec prekasno za mijenjanje planova
ja kontam da cemo morat unutra u ekran vidi vremena
ja bi ti pomogla ali i ja moram malca vodit
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2011 15:05:08
mala86
IZVORNA PORUKA: henna ze
vidjećeš na kraju opet mala 86. palačinka i ja sjedimo i ppijemo kafu...a sedam dana se dogovaramo...al hajd dobro..
ma ja sam vas pozelila pa nema veze ispricat cemo se makar malo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2011 15:06:40
mala86
palacinken ako ides pjesobusom hocemo zajedno? ili mi se javi do 5.30
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.9.2011 22:45:22
hatepsut
Meni je jako zao sto nisam dosla Ali bude prilike ako Bog da.Palacinko nisam mogla ,vec sam pisala imama majstora i opet nije zavrsio.Zivci mi na rezervi,pa ja bi postavila tus kabinu za 1,5 dan