Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.9.2011 9:04:09
niki83
I kod mene je frka, skola krenula , ali mislim da mogu sutra, pa evo da dam prijedlog ako vam odgovara vi pisite, PETAK 18h u Tropiku, sat vremena, samo da skupimo nesto ...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.9.2011 20:08:29
mala86
sta ima za ovu kaficu? ja taman usla da vidim jel ima kakvih dogovora
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.9.2011 20:28:36
mala86
a da bude ponedeljak u 18 h (ovo je samo prijedlog) da vidimo jel zenicama vise odgovara
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 2.9.2011 9:50:00
mala86
super onda ponedeljak
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.9.2011 17:57:45
mala86
i mene sto se tice-moze 18 mislim da nemam nikakvih obaveza sutra