Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 30.8.2011 23:22:27
madam x
Ja sam nedavno kupila dvije. Raj u najam i Avram tu ništa ne može. Odlične su a ta Kod kuće je najgore je kako sam čula najbolja. Baš bih je voljela pročitati.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 30.8.2011 23:29:12
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: zinanina
Ja sam nedavno kupila dvije. Raj u najam i Avram tu ništa ne može. Odlične su a ta Kod kuće je najgore je kako sam čula najbolja. Baš bih je voljela pročitati.
Jako ljepa,smješna i nažlost suviše kratka ja sam je uspjela pročitati u roku od sat ipo
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.8.2011 0:06:36
entinte
ima li neko neki link za skidanje knjiga?
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.8.2011 0:44:14
entinte
Super Hvala punooo
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.8.2011 11:21:18
emy24
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: emy24
eh drage moje kao sto sam vec napisala u predhodnom postu volim da citam....mene zanima koju knjigu biste mi preporucili,a da je tema orijent,istok...volim te knjige ,kao sto sam napisala svidjela mi se knjiga ispvijest iz harema...ako mogu linkovih tih knjiga koje ste citale na trazenu temu...da ih skinem sa neta,pa da ih imam u kucnoj biblioteci...jer neke ne mogu kupiti a voljela bi da ih procitam...hvala vam
dvije definitivno najbolje knjige za mene: lovac na zmajeve i 1000 sjajnih sunaca- khaled hosseini (nazalost, ne znam linkove gdje ih mozes skinuti)
pronasla sam ove knjige...trenutno citam hiljadu zlatnih sunaca,a lovac na zamjeve sam tek skinula...hvala na prijedlogu
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.8.2011 12:43:15
martajay
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Da li je neko čitao knjige Ephraima Kishona?
on je jedan od mojih drazih pisaca, procitala sam nekoliko knjiga i svaka mi je suuuuuuper
kišon je genijalac.... suptilno ironican na neki vedar nacin, lagan, a inteligentan humor... autoironican. meni su omiljene price u kojima pise o sebi, svojoj porodici, svom riđem sinu :)) milion puta sam se smejala na glas citajuci ga!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.8.2011 14:50:41
madam x
IZVORNA PORUKA: martajay
on je jedan od mojih drazih pisaca, procitala sam nekoliko knjiga i svaka mi je suuuuuuper
kišon je genijalac.... suptilno ironican na neki vedar nacin, lagan, a inteligentan humor... autoironican. meni su omiljene price u kojima pise o sebi, svojoj porodici, svom riđem sinu :)) milion puta sam se smejala na glas citajuci ga!
Ja sam se znala smijati do suza.
A sad jedno glupo pitanje: kad skidate knjige sa interneta, nije valjda da ih čitate za kompjuterom a ne mogu ni zamisliti da ih štampate
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.8.2011 15:31:36
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: martajay
da, covjek je originalan, i ja bas uzivam njegova djela citati, i nije mi ga mrsko citati vise puta
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.8.2011 17:53:14
emy24
IZVORNA PORUKA: Adana
Emy 24: ''Put Soli'' - Jane Johnson
predpostavljala sam da je ta knjiga na taj fazon...ali nisam stigla da je kupim u konzumu,i kad sam otisla drugi put do konzuma,sve druge knjige imaju na polici ali nje nema tako mi je zao
RE: Knjiga za čitati-preporučite 1.9.2011 13:05:39
Selma.A.M
A sad jedno glupo pitanje: kad skidate knjige sa interneta, nije valjda da ih čitate za kompjuterom a ne mogu ni zamisliti da ih štampate
Nažalost DA ....
Nije zato što to tako volim,već zbog toga što je moja želja za čitanjem knjiga,veća od mojih matrerijalnih mogućnosti ,tako da žrtvujem svoju kičmu . Jedna knjiga košta najmanje 20 km a ja je pročitam za dva dana,(sada već za 4 kada je još jedan član stigao ), tako da mi se ne isplati.Član sam i u biblioteci već 5 godina i svake godine plaćam 10 km članstvo što nežalim ni malo,ali rijetko mogu tamo naći knjige koje mene zanimaju tako da mi samo ostaje NET Malo sam OT,i nije da se pravdam već samo dajem objašnjenje.Bilo mi je čudno napočetku sjesti za komp,i čitati ali nakon par pročitanih knjiga već sam se i navikla
RE: Knjiga za čitati-preporučite 2.9.2011 20:39:46
emy24
ej draga moja i ja sam ti ista takva...i ja volim da citam ali ima nekih knjiga koje se meni dopadaju koje su bas skupe,pa sam sebi skinula sa neta i citam na kompjuteru...ako zelis mozemo se razmijeniti nekih knjiga preko maila,pa ako zelis javi na pp
RE: Knjiga za čitati-preporučite 2.9.2011 22:20:50
klemzi
Ozren Kebo "Sarajevo za početnike"