Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Knjiga za čitati-preporučite 7.7.2011 15:58:27
sanela.asja
Auto:Kadi Naziv:Obrezana Djevojka afrikanka muslimanka prica svoju zivotnu pricu kroz kakvu je patnju i bol prosla vec od sedme godine pa nadalje i na kraju se izborila za pravo zene i ,za sebe i svoju djecu..
RE: Knjiga za čitati-preporučite 7.7.2011 16:05:36
Selma.A.M
Pali anđeo (Tisak izdanje,na trafikama 5 km ) ako vam se sviđa Sumrak knjiga od Strephenie Meyer svidjet će vam se i ova........... Koliba - Vilijem Pol Jang Kaži kada - Elizabet Berg
RE: Knjiga za čitati-preporučite 7.7.2011 16:07:55
klemzi
IZVORNA PORUKA: Crvena
IZVORNA PORUKA: klemzi
Breskva, nije za opuštanje, poteška je pravo, ali preporučujem ti da pročitaš knjigu Crna duša, A. Rahmanović. Čita se u jednom dahu.
Skinula je , veceras pocinjem sa citanjem
I kakva ti je, jesi li je pročitala
RE: Knjiga za čitati-preporučite 7.7.2011 16:30:21
aazra
Nedavno sam zavrsila "Vjesticu iz Portobella" od Paola Coelha i zanima me ima li neka od vas da voli čitati njegove knjige kako vam se čini ova nova "Valkire" u prevodu na srpski "anđeo čuvar" je li neka od vas čitala... Njegove knjige mnogo utiču na mene posebno "Zahir" i ova prva koju sam navela, na neko moje shvatanje zivota, ljubavi...A nisu ni teske za citati...
RE: Knjiga za čitati-preporučite 7.7.2011 23:44:26
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: N_N
Bijela Masajka, Korin Hofman.
imaju i povratak iz afrike i povratak iz barsaloi...obavezno porčitaj i ova dva nsatvka...
RE: Knjiga za čitati-preporučite 31.7.2011 23:35:05
madam x
Ako neko naleti na neku knjigu od Phillipe Gregory, bila bih mu zahvalna da mi se javi na pp. Čitala sam tri:Bijela kraljica, Kraljičina luda i Druga sestra Boleyn, a napisala ih je još puno. Knjige su odlične.
RE: Knjiga za čitati-preporučite 22.8.2011 16:46:49
entinte
Hiljadu sjajnih sunaca i Lovac na zmajeve- Khaled Hoseini
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Knjiga za čitati-preporučite 22.8.2011 17:12:24
N_N
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: N_N
Bijela Masajka, Korin Hofman.
imaju i povratak iz afrike i povratak iz barsaloi...obavezno porčitaj i ova dva nsatvka...
Da, znam. Pročitala sam sva 3 dijela. Prvi dio odnosno Bijela Masajka je najbolji, II knjiga..... onako..... III može proći. Zato sam i navela samo Bijelu Masajku
RE: Knjiga za čitati-preporučite 26.8.2011 15:48:52
emy24
eh drage moje kao sto sam vec napisala u predhodnom postu volim da citam....mene zanima koju knjigu biste mi preporucili,a da je tema orijent,istok...volim te knjige ,kao sto sam napisala svidjela mi se knjiga ispvijest iz harema...ako mogu linkovih tih knjiga koje ste citale na trazenu temu...da ih skinem sa neta,pa da ih imam u kucnoj biblioteci...jer neke ne mogu kupiti a voljela bi da ih procitam...hvala vam
RE: Knjiga za čitati-preporučite 26.8.2011 19:47:20
Galicia
IZVORNA PORUKA: emy24
eh drage moje kao sto sam vec napisala u predhodnom postu volim da citam....mene zanima koju knjigu biste mi preporucili,a da je tema orijent,istok...volim te knjige ,kao sto sam napisala svidjela mi se knjiga ispvijest iz harema...ako mogu linkovih tih knjiga koje ste citale na trazenu temu...da ih skinem sa neta,pa da ih imam u kucnoj biblioteci...jer neke ne mogu kupiti a voljela bi da ih procitam...hvala vam
Emy, imam ja listu ali kod kuce. Trenutno sam na poslu, pa cim uhvatim vremena poslije posla, saljem ti. :)
RE: Knjiga za čitati-preporučite 28.8.2011 11:09:42
emy24
IZVORNA PORUKA: Galicia
Emy, imam ja listu ali kod kuce. Trenutno sam na poslu, pa cim uhvatim vremena poslije posla, saljem ti. :)
RE: Knjiga za čitati-preporučite 30.8.2011 22:12:28
teacher75
dvije definitivno najbolje knjige za mene: lovac na zmajeve i 1000 sjajnih sunaca- khaled hosseini (nazalost, ne znam linkove gdje ih mozes skinuti)