Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo da ti kazem a reci ce ti i Mala1994, ja sam ga davala Lani 2mj, slabo jela skroz, kad sam ga prestala davati pocela jesti...on je toliko jak da dijete zasiti i organizam prima sve sto mu je potrebno da dijete ne osjeca potrebu da jede...pa eto ti vidi... Ja ga ne bih opet...
ja neznam vise sta je s ovim djetom majkemi samo skace budalese mal dobro ne nadrlja ruco i ja da operem sudje on oso u spavacu kad vidim svjetlost tamo ja stavim na prozor plahtu da mi ne ide sunce dzaba zelozine ne pomazu kad on uzeo onaj de ,spagu od zelozine sto se vuku gore dolje dizu digo to sve mi srusio ja ono samo sam rekla ajjjj on kako se trgo ruzno ode mu spaga za vrat i osta prutnica mal se sam nezakla presjeklo me znas kako noge mi se osjkel . Sad pod vratom tolika prutnica i fleka sva sam pretrnila boze ovo djeete mi samo trazi belaja . Osjedicu prije vremena .....
sta je dirao A.roletnu i spaga mu se omotala oko vrata jeli ?
o Boze,
moj Igor se porezao, ja usisavala, a na jednim vratima ima staklo koje je napuklo i ja sam tu nalijepila tapetu samoljepljivu i on naravno to dirao i nabio se na to staklo, ali nije srecom puno, nije ni zaplakao, pa sad imamo zavoj oko prstica
a za sirupe za apetit ja iskreno nisam pametna, vec sam pisala da mislim da je to sve ubleha osim b kompleksa jer on stvarno otvara apetit i odraslima a i djeci .
samo je kod njega opasnost da ces se razdebljati. redapin, multivitaml od dr theissa, pikovit ma sve ublehe, samo da izvuku pare ljudima Bogami a nista, dijete kad nece da jede nece, djaba ti sve.
ja cu sada opet davati maticnu mlijec od medexa i omegu radi imuniteta a za apetit .necu nista, ujutro kasika meda i to je to
jeste mala uzeo spagu i kako se naglo trgo skocio baci spagu ona se odbije i njemu oko vrata ode a on se bacio na lezaj skocio sreca pa se odmotala nedo bog da je ostala na njemu .....samo mi belaj trazi u sekundi... Cak sam sve steke sa prozora, skinula jer mi otvara prozor a visko a dole beton moze past . Sve trazi sto ne treba ....Kupatilo vec odavno zakljucavam jer ode tam rovinja.Na stepenistu vrata isto.... U kuhinji sve iskljucujem iz uticnice jer mi neki dan ukljucio rernu ja nisam vidilila mogo nas zapaliti
Sirup za djecu, trudnice i dojilje pripremljen je iz meda, ribljega ulja, folne kiseline i vitamina A, C, Di B12. Bogatje DHA i EPA u omjeru 5:1, koji je sličan omjeru u majčinom mlijeku (4:1). Sirup ugodno utječe na razvoj mozga, povećava sposobnost koncentracije, smanjuje mogu- ćnostpojave hiperaktivnosti i agresivnosti.
A ja sam k'o ovca odavno Hvala Bogu pa se dobro završilo-i ja imam jednog takvog zvrka-odavno vrata na stubištu ključamo(ustvari ne znam ni kad ih nismo ključali) kupatilo također, skačem za nj k'o luda-ne znam od kud mi kile ovolike!
A ja sam k'o ovca odavno Hvala Bogu pa se dobro završilo-i ja imam jednog takvog zvrka-odavno vrata na stubištu ključamo(ustvari ne znam ni kad ih nismo ključali) kupatilo također, skačem za nj k'o luda-ne znam od kud mi kile ovolike!
sve da hocu da se udebljam anel mi ne dopusta a ja samo jedem jedem necel se sta zalijepiti tako i anel cim jede to istrosi dok mignes reko dobar si ti sine koliko skaces cudo imas 12kg .Imao bi i vise da je malo mirniji al jok neda vrag mira a on isto kao da u guzi ima struju ne mirujeeeeeeeee taj sem kad spava a i tad se koprca
a šta bi vi da vam se curica popela na krov meredvinama
moja farah pošla za babom na tavan...kad je vidio na krovu pošo joj reći ...bježi dole...pa se skotno da može pati pa joj tepo čekaj bebo babu...dijete nam se izveralo na 3 m vidoke merdevine na vrh krova
moje cure nisu u vrtiću jer su boelsne... hanadi sma radila nalaze jutros sutra će biti oko 12 urin nam pokazao bakteriju o kojoj pojma nemam sve nešto čitam i smao se prepadam beze a možda i nije beze
eleme antiobiogram je pkazo da pancef niđe veze sa ovim
ona ima turu koja se stalno vraća...od 37.5 do 39.8 ...ona se navikla i na ovu visoku pa ti po njoj nemožeš ni skontata d aje ima
felix kod mene je kupatilo zatvoreno odavno, stolice od trpezrijskog stola su vex odavno na pola sobe, kuhinja odnosno sporet samo ga zagledam, Igor bi stalno sjedio u frizideru da se on pita.
samo cekam kad ce pgoditi nekoga necim kroz otvoren prozor
dan i od nas mi fino bajramovali,svagdje smo isli i puuuuno naroda nam je dolazilo a danas mala pauza djecica mi krenula u skolu sad odmah vise obaveza,jos su mi suprotna smjena pa mi to ne pase nikako u nedjelju nam je rodjendan puuusa svima
Prijo moja draga-šta vas je to snašlo Nikak omi nije dobro-vjerujte od ovih tužnih vijesti bez obzira na današnji dan ja sam opet tužna......... Hanady-potpuno te razumijem-sjećam se kad su mom S našli ešerihiju u brisu grla A da sve briseve, urinokulture radite u isto vrijeme, a ne uzastopno-ne bi li je uganjali?!
A to za merdevine-ja mislila curice mirnije-pisaćemo i mi svoje nestašluke
zao mi je hanady bas vas nesto spopalo. Mi smo pili bactim to nam je istjeralo baju mada kod vas je drugacija baja . Al abd rijesice te je se ....Kad ides s nal dokt da vam da terapiju
sutra u 12 su mi gotovi krvni nalazi... radile smo ponovo i urin jutarnji i sve iz krvi... transaminaze , ferum , ma sve.,....
eh doktorica mi ej do 14 u smjeni sutra...nakon nalaza sa voim istim nalazima idem opet njoj...valjda će nam dati terapiju adekvatnu
eh sad ona je meni rekla ako ne uganjamo baju nlazim do petka poslat će na su bolnicu...dlai ovo znači da me neće poslati u bolnicu i uopšte ne nelazim kod djece ništa o ovoj baketriji...a kod odralih gluho bilo i meningitis se spominje
djecija odjecica isabella
Koliko novaca ste spremni potrositi za djeciju odjecicu,recimo za neki ljetni kompletic i dali kupujete iskljucivo markiranu robu tipa chicco,benetton,esprit,itd,,,
odgovor (94%)
odgovor (6%)
Broj svih glasova: 86
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!