|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1224 1225 [1226] 1227 1228   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.8.2011 23:08:24   
N_N
Bajram Šerif Mubarek Olsun i od nas user posted image
Samo da vas sve redom pozdravimo i da bolesnima poželimo što brže ozdravljenje user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30626
31.8.2011 7:33:05   
R&T@
Dobro jutrouser posted image

Cestitke od mene svim zenicama koje slave Bajram, i hvala onima koje su cestitaleuser posted image user posted image user posted image

Mi jucer cijeli dan na "turneji", jutros ocekujemo goste na dorucakuser posted image

Moje djevojcice bile super jucer, kuc.kuc, ni osjetila ih nisamuser posted image ,
a posebno ih volim jer su pune bajramlukauser posted image user posted image user posted image

Iskreno se nadam da nema bolesne djeciceuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 30627
31.8.2011 12:58:48   
vila_7
za one koje znaju FATIMICU09 (a i one koje je ne znaju)...otvorena je tema za pomoc njenoj maloj kcerkici pa eto da odete zapisati broj ziro racuna, pa uplatiti koliko god ste u mogucnosti!

pomozite - Iman Karić

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30628
31.8.2011 18:20:39   
Ella_H
IZVORNA PORUKA: N_N

Bajram Šerif Mubarek Olsun i od nas user posted image
Samo da vas sve redom pozdravimo i da bolesnima poželimo što brže ozdravljenje user posted image

Pusa svim bebarama mi smo malo zauzeti, nadam se
da ste svi dobrouser posted image .

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 30629
1.9.2011 1:36:15   
Bambi09
Evo malo da vas pozdravim... Iako vjerovatno nikome ne nedostajemo bas aman zaman user posted image Mi smo super hvala Bogu, samo tutnjamo i hodamo... Kontam sutra ako bude vrijeme kao i do sada, da odemo malo na Drinu... Kupanje, suncanje, folovi - golovi, stative i precke user posted image
Bebana mi se javila da je izasla kuci, bolje je hvala Bogu, nije se jos porodila... Ako Bog da planiraju da je porode za 15 dana... Ma samo da bude sve dobro...
Nadam se da nema bolesnih bebara... Eto odlucili smo ako Bog da opet malo da vas pocastimo nasim drustvom... Vjerovatno i mi dolazimo na BB u subotu... Pa da i mi popijemo tu Bajramsku Bazarsku kaficu user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30630
1.9.2011 9:19:39   
Lady26
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30631
1.9.2011 9:22:14   
Anoniman
jutro.
Lady sta ima . Kako je L . ? Jesil ti to na poslu.
Bambika user posted image user posted image user posted image vi bi se bacali ha , user posted image ajde uzivajte dok jos grije .....
Sretno danas Maloj S. u skoli da bude puno peticauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 30632
1.9.2011 9:23:59   
Malenaoduvijek
dobro jutro

sta je ovo nigdje nikoga, tema pusta user posted image

mi smo dobro hB.

tajra juce smo ti bili u djevojackom komsiluku kod tetke, ja jest vam lijepo u mahali mir, tisina ljepota.

ja sam bila tuzna juce sam isla mami na mezar i bas sam se nesto rastuzila, gore je tako mirno i tiho, a ono sunce obasjalo mezarja, cudan osjecaj skroz....user posted image

izvinite, malo me ponijelo user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30633
1.9.2011 9:36:19   
Lady26
Jutro....
Na poslu sam Felix, Lana ostala kod nove tete user posted image , pa vidjet cemo...
Jelo tako-tako....slabo vala...i ako jede, jede male porcije user posted image
Ne stigoh otici da joj nalaze izvadim..ali aBd hocu, cim prije...

Konoooo user posted image , ne daj se...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30634
1.9.2011 9:38:58   
Anoniman
lady ni kod nas bolje jede al pomanje al et.....
Nadam se da ce se L brzo navici sa novom tetom abduser posted image
Malauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 30635
1.9.2011 9:43:10   
Malenaoduvijek
kono ne daj se user posted image

sad vodis Lanicu od kuce, pa jeli ti blizu teta i ima li tu jos djecice s njom

ja svasta nesto planiram sad u septembru, za pocetak idemo u pon na stomatologiju da pregledamo zubice obojici, a ostalo polako jedno po jedno...

felix user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30636
1.9.2011 9:47:32   
Lady26
Teta je na Carsiji, taman krug obidjemo aFtom i nije strasno...jutros sam je ostavila dok je skakala po krevetu, kad sam krenula zove me, rekoh ode mama oprati ruke i ona nastavila a ja preko vrata...uh....
Ima ona 2 djece, od 8 i 5 godina...fino se druzi sa curicom, samo me brine jelo al eto...sta cu...nije ni kuci sjajno al mozda ce sa djecom jesti...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30637
1.9.2011 9:54:52   
Malenaoduvijek
bice Lanci ok ne brini
user posted image

ja juce bila kod tetke (kao sto sam rekla, ponavljam se) i ona ima unuka koji krece sad u skolu prvi razred.maleni je jedinac i nije bas imao kontakta sa djecom.

smijesan je bio nece da se igra sa ovim mojim indijancima, a njih dvojica sse zarovili u njegove autice i kockice a on nista ne da.

stvarno grehota kad covjek vidi kako neka djeca nemaju kontakta sa drugom djecicom i ne znaju da se igraju sa drugom djecom i da dijele.
zato neka Lane sa djecicom super ce joj to prijati, ona ce se jos poceti folirati posto ima veliku drugaricu.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30638
1.9.2011 9:57:44   
Lady26
Poslala mi teta sms, sve super, nije plakala i igraju se user posted image Uhhhhhhh user posted image - jedan sat manje user posted image user posted image 7 to go user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.9.2011 10:03:07 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30639
1.9.2011 10:40:23   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image super Lana . Ma jest ce ona sigurno bar anel tako bolje jede uzadnje vrijeme u drustvu djece nego sam Jer znam na moru kad smo bili pa bio mu drug bez obzira sto je A. jeo kad vidi od malog da jede nesto i on odma trazi od mene  da mu dam.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 30640
1.9.2011 10:42:11   
Mya_81 RR
I ja mislim da ce L jest bolje s drugom djecom. Mi smo svaki put u bolnici super jeli, a hrana uzas jedan. Čim dodjemo doma priča drugačija! A mozda ja ipak ne znam kuhati user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30641
1.9.2011 10:46:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

I ja mislim da ce L jest bolje s drugom djecom. Mi smo svaki put u bolnici super jeli, a hrana uzas jedan. Čim dodjemo doma priča drugačija! A mozda ja ipak ne znam kuhati user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image i ja  se ovo pitamuser posted image user posted image user posted image user posted image
A. kad ima neko i ja tom djetu kazem ajd jedi s A. dam mu nesto sta hoce anel se capa snjim kao da nikad nije jeouser posted image user posted image user posted image cak uzima od njega a sam kad je Ganjam ga ko grom po kuciuser posted image user posted image ....

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 30642
1.9.2011 10:49:42   
Mya_81 RR
Izludit cu nekad s njom!!! Postajem tanka na živcima u pojedinim trenucima kad počne tersati, vrištati i derati se. A posebno volim kad tako od ranog jutra započne dan user posted image

Što nije po tom pitanju bar malo na mene user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30643
1.9.2011 10:51:43   
Lady26

Izludit cu nekad s njom!!! Postajem tanka na živcima u pojedinim trenucima kad počne tersati, vrištati i derati se.

I ja sa svojom.... user posted image nekad se tako naljutim, naruzim je, pucnem....poslije bih se pojela....al nekad je fkt nemoguca...postala je toliko kenjkava cudo jedno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30644
1.9.2011 10:56:18   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Lady26

Izludit cu nekad s njom!!! Postajem tanka na živcima u pojedinim trenucima kad počne tersati, vrištati i derati se.

I ja sa svojom.... user posted image nekad se tako naljutim, naruzim je, pucnem....poslije bih se pojela....al nekad je fkt nemoguca...postala je toliko kenjkava cudo jedno...

I ja svoju znam pucnuti, onda se isto grizem poslije toga, ali u nekim trenucima nema šanse da joj mogu objasniti bilo šta. Samo se počne bacati i vrištati. Ali što je najgore i to po guzi što dobije zaboravi za par minuta i ond azna početi sve ispočetka.

Probala sam je i ignorirati, ali ni to mi se nije pokazalo efikasnim!

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30645
1.9.2011 10:57:08   
megi
pozdrav svima
prvo Bajram mubarek olsun svima koji slave
moja cura je ostala kod nane pa je meni pravo neobicno a ona se super provodi, hoda, skita, pa neka je malo

kad je rijec o hrani i mi bolje jedemo u drustvu nego sami
a kenjkanje i kmezenje je posebna prica, to i mene nervira i onda joj ja kazem sta to radis a ona meni kaze kmezim
naravno bez razloga ikakvog

Lady ma uklopit ce se Lana brzo ne brini

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30646
1.9.2011 10:58:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lady26

I ja svoju znam pucnuti, onda se isto grizem poslije toga, ali u nekim trenucima nema šanse da joj mogu objasniti bilo šta. Samo se počne bacati i vrištati. Ali što je najgore i to po guzi što dobije zaboravi za par minuta i ond azna početi sve ispočetka.

Probala sam je i ignorirati, ali ni to mi se nije pokazalo efikasnim!

takodje kao kod nas . Najvise me nervira sa ne jelomuser posted image tu se znam dobro isplakati .
Nedokazan je jedan dan mi doslo da nedam mu kap vode samo tecnost trazi sok sam izbacila dam ponekad cedevitu .
I vodu pije...Kad mi kaze bode- a jest nece nije jeo .....
Ja bi samouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30647
1.9.2011 11:18:08   
Meri29
Sva nam djeca ista, lopovi pravi user posted image Ja mislila tako samo kod nas, nista bas ne slusa, vise nikog, ne znam kako se to odjednom promijenilo sve, ja se sve nadam da je faza i da ce se ponovo pojaviti ona moja dobra curica ... A i nece da jede vise, vec treci dan... Vise ne znam sta da radim, Lady pije li Lana kakav sirup za apetit, pomaze li sta ako pije

Bice Lanici lijepo sa novom tetom, pa ima i djecu, to ce biti raj za nju, nece ni primjetiti da te nema user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30648
1.9.2011 11:19:50   
Amani12
Prvo,Bajram Mubarek Olsun svim dragim zenicama koje slave...
Drugo,hvala svima koje su cestitale,ljubim vas...
Trece,doro jutro zenice moje...
Mi smo super,mashallah,uzivali u setnji i bajramskim kolacima ova dva dana,bas smo se nahodali.
Decko je odlicno,hB.
Sinoc u 19h zaspao,pa jutrso poranio u pola 8,pa evo sad opet zaspao.user posted image
Bambi jupiiiii,dolazis nam user posted image
Lady drzim fige da super prodje navikavanje sa novom tetom,u sto ja uopce ne sumnjam...user posted image
Mala1994 tebi najveci user posted image
Felix,Mya,Megi i sve moje zenice user posted image
Od danas odbrojavam,jos sedam dana i Turkey here we come,jedva cekam...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30649
1.9.2011 11:33:42   
Lady26
Meri ne pije nista...htjela bih joj ukljuciti ali ne znam staaaaaaaaaaa, mozda pikovit....mislila sam one B komplex ampule ali bojim se da ne razvali zeludac user posted image user posted image ...ili da dam samo kratko, 10ak dana...joooj nisam pametna

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 30650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1224 1225 [1226] 1227 1228   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1224 1225 [1226] 1227 1228   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

izbor zenskih imena
alexandraa

glasajte za najlepse ime

Anastazija (12%)

Anastasija (22%)

Darija (43%)

Stefanija (4%)

Viktorija (19%)

Broj svih glasova: 207

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *