|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1223 1224 [1225] 1226 1227   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.8.2011 14:06:18   
koka i po
dan...
ja sad iz Zenice....uho za sada dosta dobro...kontrola za sedam dana.
noc je bila.....jutros u pola cetiri smo bili u hitnoj.temperatura pod cepicima 38,5..
trenutno je veca...valjda spadne od cepica.cekacu...ako ne spadne opet u hitnu.
vaj put vadjenje krajnika je neizbjezno.
hvala svima koji misle na nas.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30601
29.8.2011 16:54:34   
R&T@
Pozdrav, zeneuser posted image

Danas sam bas, bas radila...mislim da sam odradila praznikuser posted image

Njih dvije maltretiraju mmuser posted image user posted image user posted image

Svoj djecici, i zdravoj i bolesnoj puse, a mamama zagrljaji podrskeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30602
29.8.2011 17:51:43   
Honey3
danuser posted image samo mahanje od nas,danas smo mlooooogo u poslu,ali bar jedanuser posted image za sviju

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30603
29.8.2011 19:49:02   
Anoniman
Koko...mala selma...hanady...ratni drugovi...ljubite djecuuser posted image user posted image user posted image user posted image

raport

Bili smo kod dr. Ademovic...upala grla...pluca, usi-cista...dala mi je kapi za nos (to su isto neke antibiotske kapi, koje ona inace uvijek prepisuje...prave se u apoteci) i dala mu je amoksicilin, u slucaju da mu sutra ne bude bolje, onda da ukljucim i antibiotik...ja se iskreno nadam da necemo morati piti antibiotik.
Krvnu sliku nismo radili posto je lab. vec bio zatvoren...a kaze da svakako nece raditi ni sutra i prekosutra...tako da ne znamo je li virusno ili je ipak neka bakterija u pitanju. Maloprije kad sam mu stavila kapi, jadnicak je povratio...prije toga je sok pio...pa ga je valjda gorcina natjerala...dusa dragauser posted image

Ja se nadam da ce sutra svi biti Zdravko Dren...MORAJU

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30604
29.8.2011 20:21:36   
Anoniman
svim bolesnim djecima zelim brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image a mama zagrljaj strpljenje i snage .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30605
29.8.2011 22:14:19   
dafri
veče,
bolesnim drugarima želimo da što prije ozdrave
Mya user posted image najvažnije je da ste otkrili uzrok konvulzija a cura je pametnica prava,

Una je ovih dana bila nemoguća,u Fisu je ženi dva puta uletjela u kabinu ,namjerno a žena bila haman gola,nije ni probala stvari naljutila se,
u zadnje vrijeme kada god odemo u neki trgovački centar ona bježi od nas,krije se između ofingera ali najviše nas izluđuje puzeći po podu,vojnički,između ljudi

sreća pa ide rano spavati,sinoć zaspala u pola osam a ustala u pola devet

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30606
30.8.2011 8:04:34   
Anoniman
Svim mojim dragim zenama koje slave i njihovim porodcama zelim Bajram Serif Mubarek Olsunuser posted image user posted image

Andrej vise nema tempuser posted image user posted image user posted image ...al zato ima blagu hipotermijuuser posted image ...sinoc sam se prestravila kad sam mjerila...vidim 35,8...ne znam sta da radim osim da ga utoplim...sjednem za komp, na rr nisam mogla nista naci...surfaj dalje...naidjoh na neke stranice...jos vise sam se isprepadala dok nisam naisla na forum njaki o djeci, gdje kazu da je to normalna pojava nakon visoke temp. od par dana...te da moze potrajati do 5 dana...e onda sam se smirila...On je inace cio i veseo...samo malo hladanuser posted image

dafri...dvogodisnjaci su ti prica za sebeuser posted image user posted image user posted image ...valja to izgurat...al 'procice...kazuuser posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 30607
30.8.2011 8:25:59   
Meri29
Bajram Mubarek Olsun svim RR zenama koje ga slaveuser posted image

Bravo za Andreja, skinuli ste temperaturuuser posted image Nadam se da ce se brzo i popeti, mama nikad mira nema. Nadam se da su nam i ostala djecica zdrava, nisam par dana bila tu pa nista ne znam

Mi se malo moramo pohvaliti, spavali smo bez pelena i nismo se ni jednom upiskili, jutros ustali, piskili na tutuuser posted image user posted image Jucer smo kakili dva puta na soljuuser posted image I jos kida sebi toalet papir da se obrise, vidjela mene kako to radim user posted image user posted image Pravo mi je zanimljiva

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30608
30.8.2011 10:31:26   
Mya_81 RR
Našim drugarima koji slave Minja i ja želimo sretan Bajram i da ga provedete u sreći i veselju sa svojim najmilijim!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 30609
30.8.2011 10:51:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Svim mojim dragim zenama koje slave i njihovim porodcama zelim Bajram Serif Mubarek Olsunuser posted image user posted image

Andrej vise nema tempuser posted image user posted image user posted image ...al zato ima blagu hipotermijuuser posted image ...sinoc sam se prestravila kad sam mjerila...vidim 35,8...ne znam sta da radim osim da ga utoplim...sjednem za komp, na rr nisam mogla nista naci...surfaj dalje...naidjoh na neke stranice...jos vise sam se isprepadala dok nisam naisla na forum njaki o djeci, gdje kazu da je to normalna pojava nakon visoke temp. od par dana...te da moze potrajati do 5 dana...e onda sam se smirila...On je inace cio i veseo...samo malo hladanuser posted image

dafri...dvogodisnjaci su ti prica za sebeuser posted image user posted image user posted image ...valja to izgurat...al 'procice...kazuuser posted image user posted image

ooooooooo mila dobrodosla u klubuser posted image ja sam Nou podhladila na 35user posted image da ti ne pricam koja panikauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30610
30.8.2011 11:53:21   
*pcelica*
Veliki pozdrav.
Svim forumasicama koje slave Bajram Serif Mubarek Olsun. Da ih jos puno docekaju sa svojim najmilijim.
Ja sam od pet sati ko navijeno kolo. Mm ostao da ide u dzamiju pa se i Atija probudila i meni je bio kraj spavanju, i sad cijelo vrijeme se izmjenjuju gosti a ja jedva gledam na oci. Samo kafu pijem ko budala da se malo razbudim i da ne zaspim.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 30611
30.8.2011 12:42:10   
Apotekarka
Dan....Drage mame,djecico,a posebno tajeuser posted image  koji slavite Bajram nek vam je sretan,ga se lijepo provedete....
Dadada hb pa je tura spala,a zeno ja kad sam najzdravija 35,6,7,8,cim predje 36.6 ja bolesna
Koko sta radis tim doktorim bespotrebno te narucuju,namjeerno te pomalo poprave da mozes opet dovi,mora da im namigujesuser posted image
Danas rr pusta zene otisle posjetiti rodbinu...
Ja cekam 14 h da bjezim kuci nesto mi dojadilo,dosadno mi bolje reci...
Antonio dobro malo navodi....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 30612
30.8.2011 13:33:19   
koka i po
dan...
jos jednom Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave ..
mi smo danas malo skratili "setnjicu".sinoc je I. imao temperaturu 40,3 ...jedva mu skinuli u hitnoj.
u toku noci je imao podnosljivu 38.mjerila u dva jutros ...i noc prespavala u stolici.
sve vise sam sigurna da je moja odluka o vadjenju krajnika najispravnija...pa proci ce i to s hajrom aBd.
pozdrav svima.

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 30613
30.8.2011 14:05:20   
vila_7
koka i po ...i ja sam kao dijete stalno bila bolezljiva,ma uzas-stalno na inekcijama, i na kraju mi izvade sva 3 krajnika i od tada skoro pa nikad vise nisam bila bolesna hB

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 30614
30.8.2011 14:21:57   
iv@ncica
Sretan  Bajram  svim  mamama  koje  slaveuser posted image user posted image

koko-  misa  mu  vise...pa  ne  smiruje  se  u  vas....vadi   to  i  neces  pozalit..cuvajte  se  i  izdrzite,  bas  mi  je  zao  sto user posted image user posted image user posted image
dadaa- cmoka  andreju i  nek  nam  ozdravi,  ali  on  nije  bolezljivko  pa  ce  imati  snage  da  to  brzo  pregori i ozdravi ;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 30615
30.8.2011 14:24:02   
koka i po
ma tako ce i biti...samo se moram naoruzati snagom...
neznam kako to izdrzati onako majcinski..

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 30616
30.8.2011 14:25:29   
vila_7
IZVORNA PORUKA: koka i po

ma tako ce i biti...samo se moram naoruzati snagom...
neznam kako to izdrzati onako majcinski..

user posted image user posted image user posted image onako kako samo majke znaju - progutati strah i biti hrabra zbog svojih pilića pa da i oni umisle da to nije nista strasno!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 30617
30.8.2011 14:28:07   
iv@ncica
izdrzala  si  ti  i  gore...drzi  se i  nek sve  prođe..pa  ce  biti  lakse...drzi se  draga
evo  i ja  danas  po  cijeli dan  na  seminarima  i sutra  i hodam  po  lijecnicima..kontam  prije  pocetka  nastave  da  pregledam sve  sto  nisam..pa  vadila  nalaze, pa  hormone  za  stitnu..pa  isla  na  pregled  grudi,  na  ginekoloski i  papa test...pa  me  jos  poslase  da  urologu i na  uzv mjehura  i  bubrega te  urinokulturu...i  uzv  stitne..e  sto  se  nahodah..a kad  cu  sve to  stic  ispregledat...tako  je kad  covjek  ne  misli  na  sebe,  vec  leti  na  100 staranauser posted image ,  ali  obavit  cu to,  jer  nesto nisam  sva  svoja ;)

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 30618
30.8.2011 15:41:36   
Anoniman
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN  svim clanicama koji slave da provedu u miru i zdravlju sa svojim najmilijim.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 30619
30.8.2011 18:03:46   
Anoniman
Drage moje mame, zelim prvo da cestitam Bajram svima koji slaveuser posted image , a onda svim bebicama zelim da nam sto prije ozdrave, citam ja sta se zbiva ali ne stizem pisati, ljubimo vas sve punouser posted image

Mi smo gologuzi, mislim bez pelena po danu, ide fino, jos ne znam kako da se naviknemo na voznju u autu bez pelena, pa tad stavimo, i po noci, ali kad potrosim ovaj paket aBd kontam da ne kupujemo vise, p ast bude, malo ce piskiti i kakiti svuda ali nema vezeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30620
30.8.2011 18:18:23   
Anoniman
Mi navratili da cestitamo Bajram svima koji slave, sve najljepse od srca zele vam Luka i Ana sa mamom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30621
30.8.2011 18:24:45   
Anoniman
Jelena, hvala puno, ljubimo pilice posebno Lukuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30622
30.8.2011 18:38:20   
Nunichi
Nasoj generaciji puno user posted image user posted image user posted image   podrske za sve grozne temperature, operacije i pretrage!
Bas mi je zao sto vas je to sve napolo...ljubimo vas Zara i ja.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pustaro bonicko, nema tu straha, samo skini i suti . user posted image user posted image user posted image Tako sam i ja, vjeruj nije joj se nikad omaklo u autu i krevetu. Pametne su to glavice...ispiski je prije spavanja, ako se vrti ti je onako u snu stavi na solju i eto.

Nama se sinoc desila nezgoda, ali ja sam kriva. user posted image Nisam se mogla razbuditi i i ona me preskoci i ja se trznem, kad ona piski kraj kreveta. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30623
30.8.2011 18:41:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Nama se sinoc desila nezgoda, ali ja sam kriva. user posted image Nisam se mogla razbuditi i i ona me preskoci i ja se trznem, kad ona piski kraj kreveta. user posted image user posted image user posted image

Hihihihi, dusica mala, mogu isliti tebe, ne znas sta prije, hahhhaha
Dobro kazem ti kad ovu turu pelena sprasimo ne kupujemo vise aBd
Ljubi nam principesu puno, poslah ti mail, ako je na pravu adresu, ahahhaah

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 30624
30.8.2011 22:04:09   
Malenaoduvijek
samo kratko mahanje od mene

svima koji slave Bajram Serif Mubarek Olsun.

ja za ove praznike i nisam nesto nagodna, jer je Bajram bio mamin i svake godine mi pada sve teze i teze.

za sve bolesne bebare a i velike momke brzo ozdravljenje, koko nema druge nego vadite te krajnike da se rijesite belaja.
user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1223 1224 [1225] 1226 1227   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1223 1224 [1225] 1226 1227   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dječija odjeća - prodaja
veeseelaa

da li vam je žao prodati dječiju odjeću na baby bazaru? ja se nekako dvoumim, emotivno sam vezana za svaki odjevni predmet svoje bebice

Ne, što da bezveze stoji u ormaru (48%)

Da, žao mi je, i ne bi je prodala (17%)

U nedoumici sam, nekad bi a nekad ne (16%)

Radije poklonim nego da prodajem (19%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *