|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
24.8.2011 15:54:18   
madam x
user posted image user posted image Fazon je u tome šta ja ništa nisam primjetila i što mi je druga osoba morala ukazati na to, a ta druga osoba je bio sekretar školeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Krenula dama u biblioteku, kad on mene zove, kontam sad će mi ispričati neki od svojih glupih viceva, kaže on, de se malo okreni, pukle su ti hlače.Ja već kontam kako može prodavati tako jeftine foreuser posted image , kaže jeste stvarno i to dooobro se vidiuser posted image user posted image user posted image , kad ja rukom , kad STVARNOuser posted image user posted image user posted image crne hlače...bijele gaćeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio zinanina -- 24.8.2011 15:55:31 >

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1226
24.8.2011 15:57:04   
mala86

IZVORNA PORUKA: zinanina

user posted image user posted image Fazon je u tome šta ja ništa nisam primjetila i što mi je druga osoba morala ukazati na to, a ta druga osoba je bio sekretar školeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Krenula dama u biblioteku, kad on mene zove, kontam sad će mi ispričati neki od svojih glupih viceva, kaže on, de se malo okreni, pukle su ti hlače.Ja već kontam kako može prodavati tako jeftine foreuser posted image , kaže jeste stvarno i to dooobro se vidiuser posted image user posted image user posted image , kad ja rukom , kad STVARNOuser posted image user posted image user posted image crne hlače...bijele gaćeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo mi reci koliko je mogucih osoba koje su te vidjele user posted image user posted image
i sta si uradila tad

aj nije cijela skola ko mene sigurno user posted image user posted image user posted image user posted image (ja sam pala nisam pucala user posted image )

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1227
24.8.2011 15:57:05   
Nedi
Jesi li jos gdje hodala osim biblioteke?

Evo vidis samo malo se smijemuser posted image ustvari smjeskam se pomalo

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1228
24.8.2011 16:00:51   
madam x
Nisam ja stigla do biblioteke to je bilo u hodniku,moguće da me je još neko vidio, a da mi neće iz pristojnosti da kaže, znači zvanično, samo on...ali meni je to dovoljno.
Možda je vidio ko od pomoćnog osobljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tad sam brzo izala iz kole, tegleći jednom rukom majicu preko i brzinom kući(autom, naravno).
A hlače ću bacitiuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio zinanina -- 24.8.2011 16:02:28 >

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1229
25.8.2011 0:23:53   
Honey3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu prestati se smijatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1230
25.8.2011 7:32:26   
madam x

IZVORNA PORUKA: zaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu prestati se smijatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

I meni je ovo boldirano najbolnijeuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1231
30.8.2011 23:55:44   
Galicia
Zaposlio se momak od moje rodice u bolnici i sad neki dan on prolazi i ja ga zovem. "Samire, Samire, hej". A momak nista. Znam 100% da je on. A ja opet " Samire, Samire". Momak nista. Kad ugleda ovaj drugi radni kolega sto je pored njega stajao i zovne ga "Samire, djevojka iza te zove". Okrenu se tip, kaze: "Nisam ja Samir ja sam Emir". Uh reko izvini, pobrkala sam imena. Ispricascmo se ja i Emir, a ja crvena od do. Da Emir se zove taj njen momak. A Samir je momak prije njega bio. user posted image user posted image  Zemljo otvori se.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1232
7.9.2011 15:42:29   
veeseelaa
ja danas bila u elektroprivredi da preuzmem neku saglasnost, primjećujem da je žena ljevak i kažem joj: jao super, ljevak ste, lijepo vas je gledati dok pišete... žena se nasmije i kaže meni: a vi ste?
rekoh dešnjak
kaže ma ne, mislila sam na ime i prezime da upišem ko je preuzeo saglasnost user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1233
7.9.2011 15:48:57   
Nedi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja danas bila u elektroprivredi da preuzmem neku saglasnost, primjećujem da je žena ljevak i kažem joj: jao super, ljevak ste, lijepo vas je gledati dok pišete... žena se nasmije i kaže meni: a vi ste?
rekoh dešnjak
kaže ma ne, mislila sam na ime i prezime da upišem ko je preuzeo saglasnost user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1234
7.9.2011 19:50:37   
jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

rekoh dešnjak

Kraljice!!!Ma nek` si ti desnjak,lahko cemo za ime.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1235
7.9.2011 21:13:53   
SdZ
Odem ja u opcinu da podignem rodni list i sad izvuce ona neni i kaze da uplatim pa da se vratim. Bila guzva na uplationici tu u opcini i ja odem u postu jer je blizu i uplatim.
Vratim se ja kod te zenske i kaze ona meni:" Kako je (ono) bilo?" Ja to "ono" nisam cula da je ona izgovorila i kazem ti ja njoj, sva vazna:" Ma, bilo je dobro, malo guzva, ali bolje nego ovdje." Zena me sva zacudjena gleda, kaze ona:" Ime i prezime, kako je bilo?"
Ajooj, kako sam se zacrvenila i kako sam "izletjela' iz opcine.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1236
7.9.2011 22:27:16   
madam x
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Odem ja u opcinu da podignem rodni list i sad izvuce ona neni i kaze da uplatim pa da se vratim. Bila guzva na uplationici tu u opcini i ja odem u postu jer je blizu i uplatim.
Vratim se ja kod te zenske i kaze ona meni:" Kako je (ono) bilo?" Ja to "ono" nisam cula da je ona izgovorila i kazem ti ja njoj, sva vazna:" Ma, bilo je dobro, malo guzva, ali bolje nego ovdje." Zena me sva zacudjena gleda, kaze ona:" Ime i prezime, kako je bilo?"
Ajooj, kako sam se zacrvenila i kako sam "izletjela'' iz opcine.

Slično kod tebe kao i kod veseleuser posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1237
7.9.2011 23:09:20   
Mjeseceva Pratilja
U Bosni dok sam bila..
Na pokretnim stepenicama idemo mama i ja prve, muz iza nas..I cujem ja kako neko iza mene  mljacka, odvaljuje! Meni se kosa dize! I podem ja ko malo brojati..I kazem svasta..I tamam da se okrenem da kazem zvanicno da se malo sabere, muz me gleda blijedo, zatvorenih usta, a lik do njega nastavi po svome.

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1238
7.9.2011 23:30:43   
Almaa
Otisla ja u Zetru na aerobik i sad kako mi je prvi put, uđem unutra i pitam lika koj radi na obezbjeđenju gdje je sala gdje se odrzava aerobik i sad on meni poce objasnjavati:"idete skroz polukruzno pa skrenete lijevo cetvrta vrata" i sad ja gledam u njega i hocu da kazem hvala i onako sa smjeskom, kazem : "molim" i sad covjek ponovo poce objasnjavati, a ja hocu da puknem od smijeha, jedva sam se suzdrzala...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 1239
7.9.2011 23:38:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Moja blam: Na radiologiji čekam da me prozovu da snimim kičmu, u čekaonici hiljadu duša. Dolazi neka sestra, proziva me po prezimenu i kaže, vi gospođo uđite ovdje na ova vrata, skinite se do pasa i kad čujede zvono uđite u sobu za snimanje. I tako uđem ja u tu "svlačionicu", i čim sam ušla na vrata spazim još jedna vrata preko puta ovih na koja sam ušla. Skinem se i čekam zvonce da zazvoni. I čekam, čekam, čekam, al zvonce ne zvoni. Gledam ja po prostoriji, nigdje nikakvog zvučnika gdje bih mogla čuti to zvono. Proderem se: Hoću li ući?, niko ne odgovara. Ma odoh ja ući kontam u sebi, i umjesto na ta druga vrata, ja opet otvorim ona vrata na koja sam ušla, a koja vode u čekaonicu. I tako ja gola do pasa uđem u čekaonicu, masa gleda u mene, a ja ko na filmu prekrila sise rukama i brže bolje vratim se unutra. Hebeno zvono me zbunilo hehhehehe. I da, nije ni zvonilo, nego doktorica ušla i kaže, šta čekaš ti, izlazi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaa, ovo je bas, ali bas blam!!!!

Fakat sam se ismijala, ali znam da si ti htjela propasti u zemlju od srama!

Hajde, ako nista drugo bar ovi sto su cekali malo si im zacinila to vrijeme koje tako sporo prolazi....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1240
7.9.2011 23:39:35   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Moja blam: Na radiologiji čekam da me prozovu da snimim kičmu, u čekaonici hiljadu duša. Dolazi neka sestra, proziva me po prezimenu i kaže, vi gospođo uđite ovdje na ova vrata, skinite se do pasa i kad čujede zvono uđite u sobu za snimanje. I tako uđem ja u tu "svlačionicu", i čim sam ušla na vrata spazim još jedna vrata preko puta ovih na koja sam ušla. Skinem se i čekam zvonce da zazvoni. I čekam, čekam, čekam, al zvonce ne zvoni. Gledam ja po prostoriji, nigdje nikakvog zvučnika gdje bih mogla čuti to zvono. Proderem se: Hoću li ući?, niko ne odgovara. Ma odoh ja ući kontam u sebi, i umjesto na ta druga vrata, ja opet otvorim ona vrata na koja sam ušla, a koja vode u čekaonicu. I tako ja gola do pasa uđem u čekaonicu, masa gleda u mene, a ja ko na filmu prekrila sise rukama i brže bolje vratim se unutra. Hebeno zvono me zbunilo hehhehehe. I da, nije ni zvonilo, nego doktorica ušla i kaže, šta čekaš ti, izlazi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1241
7.9.2011 23:39:41   
reallove

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaa, ovo je bas, ali bas blam!!!!

Fakat sam se ismijala, ali znam da si ti htjela propasti u zemlju od srama!

Hajde, ako nista drugo bar ovi sto su cekali malo si im zacinila to vrijeme koje tako sporo prolazi....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1242
7.9.2011 23:40:56   
reallove

IZVORNA PORUKA: Almaa

Otisla ja u Zetru na aerobik i sad kako mi je prvi put, uđem unutra i pitam lika koj radi na obezbjeđenju gdje je sala gdje se odrzava aerobik i sad on meni poce objasnjavati:"idete skroz polukruzno pa skrenete lijevo cetvrta vrata" i sad ja gledam u njega i hocu da kazem hvala i onako sa smjeskom, kazem : "molim" i sad covjek ponovo poce objasnjavati, a ja hocu da puknem od smijeha, jedva sam se suzdrzala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1243
11.9.2011 17:00:13   
Anoniman
Evi jedan frisak danasnji....Bili mi u zoloskom vrtu ,ja,seka i Adriano,haj reko lijepo vrijeme da iskoristimo dan ,a i on strasno voli zivotinje....Setali od kaveza do kaveza i stignemo do chimpanzi .....mogu se vidjeti spolja a i ima ko kucica u njoj razni eksperimenti i info o njihovom ponasanju..Mogu se vidjeti i kroz staklo na jednoj strani....Na drugoj strani je zid sa slikama izraza kad je ljut , sretan, aggresivan...i ja sam pritiskala dugmice da cujem i zvuk i vidim pored neki prozorcici reko sigurnose vide zivi unutar i prinjela se ja da provirim ,joj kad je nesto izletilo , noge mi se odsjekle a jos sam vrisnula toliko da je raja pocela bjezati iz on kucice...Srce mi lupa ko ludo,djeca izlijecu kroz vrata sa roditeljima....Nakon nekoliko sekundi sam ja skontala da je ona rupica velicine i oblika majmunske glave ustvari ogledalo i sto je najgore bilo ja sam sama sebe ugledala ,ali nisam se nadala ja sam mislila da cu vidjeti nesto drugo...Kako sam lijepo nasjela na eksperiment....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 1244
11.9.2011 17:05:19   
Galicia
Marina, suze me oblise. hehehe

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1245
11.9.2011 17:29:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia

Marina, suze me oblise. hehehe

Joj u onom trenutku sam ja kontala da je puklo ono siguronosno staklo i da je majmun izletio user posted image user posted image user posted image user posted image

A vrisak je bio kao iz horora user posted image user posted image user posted image  nije ni cudo sto je raja bjezala a medju njima i moja seka sa Adrianom user posted image user posted image

< Poruku je uredio MarinaDK -- 11.9.2011 17:31:25 >

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 1246
11.9.2011 17:38:48   
maja78 RR
marina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1247
11.9.2011 21:16:16   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
Draga Marina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
još da je to neko snimaouser posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1248
11.9.2011 21:34:25   
klemzi
Marina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1249
11.9.2011 22:03:07   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image  ludo pa zivi

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *