ermmina
|
drage moje forumasice,citajuci sve postove na ovu temu morala sam ija da se javim,jer sam jutros saznala da se mij jos uvijek sadasnji muz ozenio.Poceti cu ispocetka,ono standard zabavljanje godinu dana,ljubav do neba i nazad onda logicni slijed je bio brak,eee,to slijede problemi,mozete li zamisliti da na vas medeni mjesec zajedno sa vama krecu vasa zaova i njen muz sa dvoje djece,ali ja zaljubljena nista ne vidim lose to tako,onda sam zatrudnila odmah i tu krecu problemi,moja svekrva koja je jako vezana za svog sina je pocela osjecati ljubomoru prema meni i njenom nerodjenom unuka,i tu je pravila raznorazne spletke i smicalice da je to dovodilo cak i do toga da me muz fizcki zlostavlja u trudnoci,jer ipak njegova mama je u svemu u pravu ,i to nesklad u porodici je dovelo mene da sam dobila izuzetno visok pritisak 190/200,gdje su se doktori mislili da necemo preziviti,da jos bude gore prilikom poroda sam se nesvijestila i tri put vratila svoju bebu nazad u maternicu i tom prilikom moj sin je se napio plodove vode i pukao mu je edem na mozgu,nije se znalo da li ce preziviti,jos gori sok mi je bio gledate kako vam dijete ozivljavaju 15 minuta,poslije svih ti nedaca nije se znalo da li ce dijete biti normalno,i stim teskim teretom nad glavom izasla sam iz bolnice,i dosla kuci gdje su me svi tretirali kao da se nisam ni porodila a imala sam 22 konca,jer sam sjecena,znaci niko mi nije htio pomagati oko dijeta jos su od mene zahtijevali svako jutro da im se snese dijete da oni vide toboze svoga unuka.S tim da sam ja pala u jaku depresiju jer nisam znala sta ce mi biti sa dijetetom ,a to je moja svekrva vjesto koristila protiv mene nebi li me do unistila,tipa neznas dojiti dijete nema mlijeka ,a bog dao ja svog Ninu dojila dvije godine,neznas ga obuc,okupat,uglavnom sve najgore a moj muz nista poduzimao po tom pitanju,eee,onda ja sam jedan uzela svoje dijete od dva mjeseca i otisla iz te kuce,od toga proslo je vec 3 godine,nismo se razveli,ne vidja dijete nikako ni on ni njegovi,ne daje nista za njega.E,jutros sam cula da je se ozenio,pa me zanima drage dame koje ste to prosle,kako ste prolazile kroz taj postupak,da li ja mogu traziti da ne vidja dijete jer moj sin ga i ne poznaje i strah me koji bi sok moj sin dozivio da on naglo pocne dolaziti i stvarati pomutnju u njegovoj maloj glavici,jer je jako vezan za mene cak malo i previse.hvala unaprijed
|