Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala vam,pogledaću.mama alma nama kakva čobanska treba do čizama da seže.A isto imali jednu jeftinu,a dobru,duga,mekana i za ruksak imala ispupčenje,ali su joj u parku presudili razvačeći na trojicu.
jjjoj imamo mi taj kačket sa prodeženim djelom, malac s njim izgleda ko onomad jaser arafat
zna li nekao jesu li cicibanke platnene tene još na sniženju, onima što smo kupili u proljeće smo dohakali, a nekako bi mi lakše bilo barem da ih sad kupimo na sniženju
jjjoj imamo mi taj kačket sa prodeženim djelom, malac s njim izgleda ko onomad jaser arafat
zna li nekao jesu li cicibanke platnene tene još na sniženju, onima što smo kupili u proljeće smo dohakali, a nekako bi mi lakše bilo barem da ih sad kupimo na sniženju
neki dan sam vidjela da je u cicibanu jos uvijek snizenje,ali nisam ulazila ne znam sta ima ...vjerovatno su snizene,samo je pitanje broja...koji broj imenjak sada nosi?
i meni je vala to presmjesno. nisu sad neke velike vrucine, mislim da je obicni kacket dovoljan
neki dan sam vidjela da je u cicibanu jos uvijek snizenje,ali nisam ulazila ne znam sta ima ...vjerovatno su snizene,samo je pitanje broja...koji broj imenjak sada nosi?
mi imamo takva dva plavi,crveni al ja taj dio odpozda uvucem u kacet jer dodje ti cicak, zalijepim i uvucem i dodje sam kacket bez toga pozadi sto visi stoji kako da objasnim
Koliko koštaju i gdje kupiti ogrlicu od ćilibara za nicanje zubi? Kod nas u apoteci najjeftinija 45 km, a ima ih i po 75 km ... Neko na forumu je spominjao da je kupio vrlo povoljno, pa ako ko zna,
ja sam dobila od Visnje . Ogrlicu od njene male , al A. vise nece da nosi ju neda..... Kod nas u apoteci su isto 75 km nema jeftinije ...Neko kaze kao ne valjda da nosi jedna te ista osoba ogrlicu ja ne vjerujem u to mi je nosili nista nam nije bilo naprotiv brzo su zubi isli jedan za drugim...sad neznam jel do toga....al on je sad nazalost nece , da mogu ja bi ti ju poslala svoju .....
Treba mi lijepa i kvalitetna posteljina za dječiji krevetić (beblji, znači ona mala). Znam da Chicco ima san snova ali to mi je ipak previše para. Je li neko bio u tom novootvorenom Adaxu? Ima li šta tamo lijepo? Još neka ideja, Cilek možda. Cjene me također interesiraju.
Lijepih djecijih posteljina ima u Jysk-u, pogledaj na sajtu. Ima i u TL, za cijene nisam sigurna, oko 30 i nest. Mada su meni ok i iz FIS-a i Bagatele. A ako je za poklon onda sam za TL, jednobojne, jednostavne ,..