Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Treba mi lijepa i kvalitetna posteljina za dječiji krevetić (beblji, znači ona mala). Znam da Chicco ima san snova ali to mi je ipak previše para. Je li neko bio u tom novootvorenom Adaxu? Ima li šta tamo lijepo? Još neka ideja, Cilek možda. Cjene me također interesiraju.
Dječak , djevojčica,
ima u ovome Džisku, lijepih, oko 40 KM za mali krevetić taj baby
Treba mi lijepa i kvalitetna posteljina za dječiji krevetić (beblji, znači ona mala). Znam da Chicco ima san snova ali to mi je ipak previše para. Je li neko bio u tom novootvorenom Adaxu? Ima li šta tamo lijepo? Još neka ideja, Cilek možda. Cjene me također interesiraju.
Dječak , djevojčica,
ima u ovome Džisku, lijepih, oko 40 KM za mali krevetić taj baby
Ona radnja na socijalnom...ja kupila...divna je.... Imaju bas, ali bas izbora.
ima divnih posteljina, mi smo L uzeli sa motivima princeze, ta je bil ana akciji, 39,90, odmah smo joj morali i jorgan i jastuk uzeti jer su specifične mjere posteljina njihovih tih velikih, a ako volite hallo kityy ona pripremite 60,00 KM za posteljinu
Kupila u Adaxu. Taman kakvu sam htjela. U kompletu je šlifer i jastušnica, a čaršaf sam kupila posebno. Posteljina je 35, čaršaf 11,5, 46,5. -25% popusta ma gotovinu. 35KM, ja zadovoljna
ima u šhopšingu radnja sa posteljinama... zove se laku noć... imaju print barbi i za jorgan ei jatsuke i posteljine...mi uezi djeci dimenzije za velike standard kerevtiće al kad sma farah rodila...sad treba porvjeriti jel imaju... a znam d ai sada imaju print iste posteljine jer kad idmeo na baby bazar uvijek vidim na izlogu... ako hoćeš da s enađemo na anrednom baby bazaru pa ti tačno pokažem gdje je radnja
ima u šhopšingu radnja sa posteljinama... zove se laku noć... imaju print barbi i za jorgan ei jatsuke i posteljine...mi uezi djeci dimenzije za velike standard kerevtiće al kad sma farah rodila...sad treba porvjeriti jel imaju... a znam d ai sada imaju print iste posteljine jer kad idmeo na baby bazar uvijek vidim na izlogu... ako hoćeš da s enađemo na anrednom baby bazaru pa ti tačno pokažem gdje je radnja
Hej pa znam ja za tu radnju, to je radnja nasih prijatelja iz stud. doma Erv. i Elz. su vlasnici. Hvala, Hanadi punooo
Ja sam svom kupila u Jysku mislim da je kostala oko 30 km sad jesu li iste cijene kod vas ne znam ali znam da imaju dizney , hello kitty, cars, onda oni krompiri ili sta su vec parabababa tako nesto haahha i imaju vjeka oprala sam ih milion puta nisu izblijedile....
da u Jysku ima posteljina princess i hello kity...ali trebate znati d akao tamo kupite posteljinu morate i jorgan i jastuk njihovih dimenzija...nisu ima baš posteljine standrad naš... elem ja sam kupila hello kityy posteljine da djeci namjestim u sobe i naravno zeznuh s ejer mi ovi jastuci i jorgani ne odgovaraju dimenzijama...al lijepa moja bagat kofer mašina i sredim ih...suzim šlifere a i jastučnice podesim dimenzijama standardnim
e marina kod nas na sniženju su t eposteljine 49 Km... ja kupila zaovinom sinu ben 10, sekinom winny the pooh i svijima hello kity
< Poruku je uredio Hanady RR -- 24.8.2011 10:55:34 >
Ja sam skoro svome sinči našla super posteljinu u Bingu za 15 km, uvoz iz Njemačke, pravi pamuk, stvarno kvalitetno platno, dezen prelijep, dječica, sunce itd. Nama sada treba malo veća za zimu, skoro je prerastao ove bebi posteljinice. U kompletu je došla jastučnica, za veliki jastuk, plahta preko 2m, navlaka za jorgan veća nego za moj jorgan. Ja to odnesem mami i kada je ona izmjerila moći će mi od te posteljine napraviti 3 navlake za jorgan a plahte i onako kupujem one sa gumicama. Kada završi uslikam pa ću postaviti sličicu.
U Jysku sam vidjela posteljine sa tim motivima. E sad sam se sjetila, Prodavnica Moj dom na Titovoj ulici, na potezu Bašćaršija-Katedrala.
Bas jorgan. Farah mi je vec mali onaj prvobitni, pa rekoh kad kupujem jednoj haj da i drugu "uparim" a i posteljina moze doci u obzis uz te jorgane, ako mi bude odgovarala.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 24.8.2011 11:30:01 >
U prodavnici Moj dom ima sigurno, ali nisu baš jeftini. Mora li biti jorgan sa barbi? Ja jorgane (tj. štep deke jer ne možemo izdržat pod debljim) i jastuke kupujem u Kani na Ilidži. Super su povoljni, odlične kvalitete, i možete naručiti dimenzije kakve vam naumpadnu. Tako da i za te nestandardne posteljine iz Jyska (oni foliraju da su IKEA, i oni imaju blentave posteljine) možete napraviti odgovarajući jorgan (al ste onda "osuđeni" na posteljine iz Jyska)
Mi smo neki dan na sniženu naleti i na posteljinu i na jastuk i jorgan, ali jastuk ću joj morati smanjiti onajje ogroman, pa samim tim i navlaku, samo ne zna kako da izvedem to sa jastučnicom, onda izgubismo sliku princeza, sve na sniženju bilo oko 75 km, s tim da smo morali kupiti i čaršaf to ne dođe u kompletu, poskupe im posteljine, ali tako je, i hello kity je 59, km
gdje kupiti plasticne ili plastificirane sipercice u SA?
Ja sam divne vidjela u dm-u ali u Makarskoj U nasim dm-ovima nisam vidjela, nazalost. Mi smo dobili jedan takav plasticni i mislim da je kupljen u radnji na Socijalnom, sve za klince i klinceze, pa pogledaj.
01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥