|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
23.8.2011 13:53:19   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Treba mi lijepa i kvalitetna posteljina za dječiji krevetić (beblji, znači ona mala). Znam da Chicco ima san snova ali to mi je ipak previše para. Je li neko bio u tom novootvorenom Adaxu? Ima li šta tamo lijepo? Još neka ideja, Cilek možda. Cjene me također interesiraju.

Dječak , djevojčica,

ima u ovome Džisku, lijepih, oko 40 KM za mali krevetić taj baby

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1726
23.8.2011 13:57:57   
Lejla Ka
Curica je user posted image Evo sam sad vidjela da ima u Jysku pa ću otići i tamo, svakako tražim i nešto za svoju kčer.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1727
23.8.2011 14:02:21   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Treba mi lijepa i kvalitetna posteljina za dječiji krevetić (beblji, znači ona mala). Znam da Chicco ima san snova ali to mi je ipak previše para. Je li neko bio u tom novootvorenom Adaxu? Ima li šta tamo lijepo? Još neka ideja, Cilek možda. Cjene me također interesiraju.

Dječak , djevojčica,

ima u ovome Džisku, lijepih, oko 40 KM za mali krevetić taj baby

Ona radnja na socijalnom...ja kupila...divna je....user posted image user posted image Imaju bas, ali bas izbora.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 1728
23.8.2011 14:03:03   
M kao Mama
e, onda bolje da ne ideš, inače kako reče jedna članica, za sve ostalo pobrinut će se master kard, hahaha

ima divnih posteljina, mi smo L uzeli sa motivima princeze, ta je bil ana akciji, 39,90, odmah smo joj morali i jorgan i jastuk uzeti jer su specifične mjere posteljina njihovih tih velikih, a ako volite hallo kityy ona pripremite 60,00 KM za posteljinu

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1729
23.8.2011 15:03:16   
Lejla Ka
Znači da ne nosim MasterCard ni slučajno user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 1730
23.8.2011 18:10:58   
Lejla Ka
Kupila u Adaxu. Taman kakvu sam htjela. U kompletu je šlifer i jastušnica, a čaršaf sam kupila posebno. Posteljina je 35, čaršaf 11,5, 46,5. -25% popusta ma gotovinu. 35KM, ja zadovoljna

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1731
23.8.2011 18:26:08   
leona81
gdje je adax?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1732
24.8.2011 10:40:47   
Anoniman
Zene, trebam djeci kupiti one jorgane Barbie ili Disney Princess, pls, gdje da ih nadjem?

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 1733
24.8.2011 10:43:18   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Zene, trebam djeci kupiti one jorgane Barbie ili Disney Princess, pls, gdje da ih nadjem?

ima u šhopšingu radnja sa posteljinama...
zove se laku noć...
imaju print barbi i za jorgan ei jatsuke i posteljine...mi uezi djeci dimenzije za velike standard kerevtiće al kad sma farah rodila...sad treba porvjeriti jel imaju...
a znam d ai sada imaju print iste posteljine jer kad idmeo na baby bazar uvijek vidim na izlogu...
ako hoćeš da s enađemo na anrednom baby bazaru pa ti tačno pokažem gdje je radnjauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1734
24.8.2011 10:45:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

ima u šhopšingu radnja sa posteljinama...
zove se laku noć...
imaju print barbi i za jorgan ei jatsuke i posteljine...mi uezi djeci dimenzije za velike standard kerevtiće al kad sma farah rodila...sad treba porvjeriti jel imaju...
a znam d ai sada imaju print iste posteljine jer kad idmeo na baby bazar uvijek vidim na izlogu...
ako hoćeš da s enađemo na anrednom baby bazaru pa ti tačno pokažem gdje je radnjauser posted image

Hej pa znam ja za tu radnju, to je radnja nasih prijatelja iz stud. doma Erv. i Elz. su vlasnici. Hvala, Hanadi punooo

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1735
24.8.2011 10:45:52   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: leona81

gdje je adax?

U Konzumu Koreja

Pahuljice, jel ti treba šlifer ili baš jorgan?

U Jysku sam vidjela posteljine sa tim motivima. E sad sam se sjetila, Prodavnica Moj dom na Titovoj ulici, na potezu Bašćaršija-Katedrala.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1736
24.8.2011 10:53:24   
Anoniman
Ja sam svom kupila  u Jysku mislim da je kostala oko 30 km sad jesu li iste cijene kod vas ne znam ali znam da imaju dizney , hello kitty, cars, onda oni krompiri ili sta su vec parabababa tako nesto haahha i imaju vjeka oprala sam ih milion puta nisu izblijedile....

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 1737
24.8.2011 10:54:28   
Hanady RR
da u Jysku ima posteljina princess i hello kity...ali trebate znati d akao tamo kupite posteljinu morate i jorgan i jastuk njihovih dimenzija...nisu ima baš posteljine standrad naš...
elem ja sam kupila hello kityy posteljine da djeci namjestim u sobe i naravno zeznuh s ejer mi ovi jastuci i jorgani ne odgovaraju dimenzijama...al lijepa moja bagat kofer mašina i sredim ih...suzim šlifere a i jastučnice podesim dimenzijama standardnim user posted image

e marina kod nas na sniženju su t eposteljine 49 Km...
ja kupila zaovinom sinu ben 10, sekinom winny the pooh i svijima hello kityuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 24.8.2011 10:55:34 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1738
24.8.2011 10:57:22   
Anoniman
U pravi si Hanady ja sam staroj  donijela posteljina nasih i zalila se da  dimenzije ne pasu....

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1739
24.8.2011 11:19:31   
d.dita
 Ja sam skoro svome sinči našla super posteljinu u Bingu za 15 km, uvoz iz Njemačke, pravi pamuk, stvarno kvalitetno platno, dezen prelijep, dječica, sunce itd.  Nama sada treba malo veća za zimu, skoro je prerastao ove bebi posteljinice. U kompletu je došla jastučnica, za veliki jastuk, plahta preko 2m, navlaka za jorgan veća nego za moj jorgan. Ja to odnesem mami i kada je ona izmjerila moći će mi od te posteljine napraviti 3 navlake za jorgan a plahte i onako kupujem one sa gumicama. Kada završi uslikam pa ću postaviti sličicu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1740
24.8.2011 11:27:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: leona81

gdje je adax?

U Konzumu Koreja

Pahuljice, jel ti treba šlifer ili baš jorgan?

U Jysku sam vidjela posteljine sa tim motivima. E sad sam se sjetila, Prodavnica Moj dom na Titovoj ulici, na potezu Bašćaršija-Katedrala.

Bas jorgan. Farah mi je vec mali onaj  prvobitni, pa rekoh kad kupujem jednoj haj da i drugu "uparim"user posted image a i posteljina moze doci u obzis uz te jorgane, ako mi bude odgovarala.

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 24.8.2011 11:30:01 >

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 1741
24.8.2011 11:34:13   
Lejla Ka
U prodavnici Moj dom ima sigurno, ali nisu baš jeftini.
Mora li biti jorgan sa barbi? Ja jorgane (tj. štep deke jer ne možemo izdržat pod debljim) i jastuke kupujem u Kani na Ilidži. Super su povoljni, odlične kvalitete, i možete naručiti dimenzije kakve vam naumpadnu. Tako da i za te nestandardne posteljine iz Jyska (oni foliraju da su IKEA, i oni imaju blentave posteljine) možete napraviti odgovarajući jorgan (al ste onda "osuđeni" na posteljine iz Jyska)

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1742
24.8.2011 11:44:48   
M kao Mama
Mi smo neki dan na sniženu naleti i na posteljinu i na jastuk i jorgan, ali jastuk ću joj morati smanjiti onajje ogroman, pa samim tim i navlaku, samo ne zna kako da izvedem to sa jastučnicom, onda izgubismo sliku princeza, sve na sniženju bilo oko 75 km, s tim da smo morali kupiti i čaršaf to ne dođe u kompletu, poskupe im posteljine, ali tako je, i hello kity je 59, km

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1743
29.8.2011 17:23:03   
mamichy
gdje kupiti plasticne ili plastificirane sipercice u SA?

Neposredna veza do poruke: 1744
29.8.2011 18:00:16   
jenny_z
IZVORNA PORUKA: mamichy

Ja sam divne vidjela u dm-u ali u Makarskoj user posted image U nasim dm-ovima nisam vidjela, nazalost. Mi smo dobili jedan takav plasticni i mislim da je kupljen u radnji na Socijalnom, sve za klince i klinceze, pa pogledaj.

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu mamichy)
Neposredna veza do poruke: 1745
29.8.2011 18:23:48   
leona81

u dmu kod nas imas platnene na ljepljenje, 3 kom ja mislim 14 km sto je fakat preskupo, plastificirane s doljnje strane ja sam nalazila u interexu

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mamichy)
Neposredna veza do poruke: 1746
29.8.2011 20:42:14   
Lulu_08
Bilo je u TLu, a sada trenutno nisam sigurna gdje bi mogla naci to.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1747
30.8.2011 8:18:06   
Anoniman

Ja kupila u chiccu prije vise od godinu, onaj skroz plasticni sto je pri dnu savijen gdje se tecnost tj. sve zivo zadrzava...odlicna stvar

(odgovor članu mamichy)
  Neposredna veza do poruke: 1748
30.8.2011 16:10:48   
jenny_z
Te platnene plastificirane sa donje strane mozes kupiti i na pijaci, lijepi su. A mi smo u Azelu kupili i onaj sto ima rukave, kao maica bez ledja i odlican nam je, prekrije bebaca skroz user posted image

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1749
30.8.2011 17:54:29   
Anoniman
Gdje ima kupiti velikih nepromocivih plahti za krevete, odvikavamo se od pelena pa plizzz javiteuser posted image

(odgovor članu jenny_z)
  Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *