Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E pitanje i od nas, gdje u Sa naci marame za glavu za bebe (dječaka).? Nasli smo neke ali definitivno nisu za bebe,kostur lobanje na njima,marjuana
ja sam sestriću kupila 3 marame one stil amerikanki, tamno-plavu, zelenu i bijelu u Tifafniju u robotu... a jedna mi kolegica reče nakon moje kupine da ih ima na pijacama i da su povoljnije cijene
Zna li neko gdje bi mogla kupiti manje kesice za pakovanje..tipa onih kao u DM-u što daju na kasama. Moj dječaku je akb rođendan,pa obzirom da u vrtićima se više ne smije nositi torte itd..ja sam mislila svakom djetetu da spakujem po mali paketić ,ali ne mogu da nađem kesice...treba mi cca 25 kesica da u njih može stati sokić,kesica bombona i grickalice (neka)
Čak sam tetu u dm-u molila da mi naplati te kesice ,ali ne može
U Bingu imas ukrasne plasticne kesice s djecijim motivima ( Ben 10, Spiderman i sve ostale i za djecake i za djevojcice).... Velicina je bas kao one iz DM
Cijena je smijesna 0,90 KM za pakovanje (mislim da je u pakovanju 10 ili 15 kesica)...
Hvala ti mnogo...upravo sam se vratila iz Binga...vrećice su prelijepe...a cijene sitnica..
Zna li neko gdje bi mogla kupiti manje kesice za pakovanje..tipa onih kao u DM-u što daju na kasama. Moj dječaku je akb rođendan,pa obzirom da u vrtićima se više ne smije nositi torte itd..ja sam mislila svakom djetetu da spakujem po mali paketić ,ali ne mogu da nađem kesice...treba mi cca 25 kesica da u njih može stati sokić,kesica bombona i grickalice (neka)
Čak sam tetu u dm-u molila da mi naplati te kesice ,ali ne može
U Bingu imas ukrasne plasticne kesice s djecijim motivima ( Ben 10, Spiderman i sve ostale i za djecake i za djevojcice).... Velicina je bas kao one iz DM
Cijena je smijesna 0,90 KM za pakovanje (mislim da je u pakovanju 10 ili 15 kesica)...
Hvala ti mnogo...upravo sam se vratila iz Binga...vrećice su prelijepe...a cijene sitnica..
Nema na cemu
Ja sam zadovoljna sto sam pomogla
cure jelo neko vidio ovakav bazencic negdje u gradu...prosle godine sam ga kupila u Merkuru kod interexa al sad ga nema...i nije bio ni skup a zlata vrijedi
Ima u Jysku oko 15 KM, ima i u FIS-u u Vitezu isto oko 15 KMi jedan malo veći sa tendicom iznad na slici su i roditelji sa djetetom taj je oko 24 KM
ti u Fisu su poveliki ...ne bih da me protjeraju splaze sto zauzimam previse prosotora evo nasla sam u Konzumu na Stupu (isred kuce) 18 km ...ista velicina kao prosli samo je jungle tema
ovaj sa hobotnicom je odlican ...ali isti je fol i ovaj drugi... poenta je da ja svoj pareo stavim preko jedne strane s koje ide sunce i eto debellog hlada
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
cure jelo neko vidio ovakav bazencic negdje u gradu...prosle godine sam ga kupila u Merkuru kod interexa al sad ga nema...i nije bio ni skup a zlata vrijedi
Ima u Jysku oko 15 KM, ima i u FIS-u u Vitezu isto oko 15 KMi jedan malo veći sa tendicom iznad na slici su i roditelji sa djetetom taj je oko 24 KM
ti u Fisu su poveliki ...ne bih da me protjeraju splaze sto zauzimam previse prosotora evo nasla sam u Konzumu na Stupu (isred kuce) 18 km ...ista velicina kao prosli samo je jungle tema
znate li slucajno ima li jos ovakvih ili slicnih u interexu? kad sam nekidan bila, nisam vidjela ima li u nekom blizem konzumu ili samo na stupu?
znate li slucajno ima li jos ovakvih ili slicnih u interexu? kad sam nekidan bila, nisam vidjela ima li u nekom blizem konzumu ili samo na stupu?
TUS na Stupu, jos bolji, gljiva na vrhu, ali nekih 25-30KM....