|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
30.6.2011 11:11:26   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dubravka01

E pitanje i od nas, gdje u Sa naci marame za glavu za bebe (dječaka).?
Nasli smo neke ali definitivno nisu za bebe,kostur lobanje na njima,marjuanauser posted image

ja sam sestriću kupila 3 marame one stil amerikanki, tamno-plavu, zelenu i bijelu u Tifafniju u robotu...
a jedna mi kolegica reče nakon moje kupine da ih ima na pijacama i da su povoljnije cijeneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 1651
30.6.2011 11:12:12   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: dubravka01

E pitanje i od nas, gdje u Sa naci marame za glavu za bebe (dječaka).?
Nasli smo neke ali definitivno nisu za bebe,kostur lobanje na njima,marjuanauser posted image

vidjela sma slatkih u wenice radnji za djecu u grand centru na ilidži

škorpija hvala ti puno, to mi je baš blizu, čak sam i njuškala tu al' ne nađoh, otići ću pred večer pa pogledat..user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1652
30.6.2011 12:13:31   
miracle
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: miracle

Zna li neko gdje bi mogla kupiti manje kesice za pakovanje..tipa onih kao u DM-u što daju na kasama.
Moj dječaku je akb rođendan,pa obzirom da u vrtićima se više ne smije nositi torte itd..ja sam mislila svakom djetetu da spakujem po mali paketić ,ali ne mogu da nađem kesice...treba mi cca 25 kesica da u njih može stati sokić,kesica bombona i grickalice (neka)user posted image

Čak sam tetu u dm-u molila da mi naplati te kesice ,ali ne možeuser posted image

U Bingu imas ukrasne plasticne kesice s djecijim motivima ( Ben 10, Spiderman i sve ostale i za djecake i za djevojcice)....
Velicina je bas kao one iz DMuser posted image

Cijena je smijesna 0,90 KM za pakovanje (mislim da je u pakovanju 10 ili 15 kesica)...

Hvala ti mnogo...upravo sam se vratila iz Binga...vrećice su prelijepe...a cijene sitnica..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1653
30.6.2011 12:55:04   
R&T@

IZVORNA PORUKA: tajra

Zna li neko gdje bi mogla kupiti manje kesice za pakovanje..tipa onih kao u DM-u što daju na kasama.
Moj dječaku je akb rođendan,pa obzirom da u vrtićima se više ne smije nositi torte itd..ja sam mislila svakom djetetu da spakujem po mali paketić ,ali ne mogu da nađem kesice...treba mi cca 25 kesica da u njih može stati sokić,kesica bombona i grickalice (neka)user posted image

Čak sam tetu u dm-u molila da mi naplati te kesice ,ali ne možeuser posted image

U Bingu imas ukrasne plasticne kesice s djecijim motivima ( Ben 10, Spiderman i sve ostale i za djecake i za djevojcice)....
Velicina je bas kao one iz DMuser posted image

Cijena je smijesna 0,90 KM za pakovanje (mislim da je u pakovanju 10 ili 15 kesica)...

Hvala ti mnogo...upravo sam se vratila iz Binga...vrećice su prelijepe...a cijene sitnica..user posted image user posted image user posted image user posted image

Nema na cemuuser posted image

Ja sam zadovoljna sto sam pomoglauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 1654
1.7.2011 19:29:41   
škorpija
gdje kupiti pamučnih šorceva za dječaka 2-3 godine, solidne cijene i kvaliteta user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1655
1.7.2011 19:39:05   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija

gdje kupiti pamučnih šorceva za dječaka 2-3 godine, solidne cijene i kvaliteta user posted image

Vidjela sam u oviese pamucnih kompletica(sorc i majica) bili su po 24 KM,a trenutno im je snizenje .A slatke pamucne kompletice po 10KM sam uzimala na siranu kod one tete koja ima boks u zgradiuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1656
1.7.2011 19:45:14   
škorpija
e ja bih samo šorceva, majica imamo milion, plani ih je bilo u oviese, al sad nigdje ne mogu pronaći samo šorceve, da nius u kompletu

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1657
1.7.2011 19:48:45   
ElmaB
Imaš u Lindexu u Importane centru, a i u prizmelju istog centra prodavnica Vrtuljak.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1658
1.7.2011 19:51:08   
škorpija
ee u vrtuljku uvijek nađemo super stvari, dobro me podsjeti na njih

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1659
5.7.2011 19:38:25   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Radoznalica

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

cure jelo neko vidio ovakav bazencic negdje u gradu...prosle godine sam ga kupila u Merkuru kod interexa al sad ga nema...i nije bio ni skup a zlata vrijedi
user posted image

Ima u Jysku oko 15 KM, ima i u FIS-u u Vitezu isto oko 15 KMi jedan malo veći sa tendicom iznad na slici su i roditelji sa djetetom taj je oko 24 KM user posted image

ti u Fisu su poveliki ...ne bih da me protjeraju splaze sto zauzimam previse prosotora user posted image
evo nasla sam u Konzumu na Stupu (isred kuce) 18 km ...ista velicina kao prosli samo je jungle tema
user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Radoznalica)
Neposredna veza do poruke: 1660
5.7.2011 19:42:47   
Lady26
Visnja ja sam vidjela ovakav isti u Interexu, samo ne znam cijenu...
Zastiti li bar malo? Mislim ako ste ga isporobavali user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1661
5.7.2011 19:46:29   
Visnja RR
ovaj sa hobotnicom je odlican ...ali isti je fol i ovaj drugi... poenta je da ja svoj pareo stavim preko jedne strane s koje ide sunce i eto debellog hlada user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1662
5.7.2011 19:53:12   
Lady26
PS da li joj mogu "papice za vodu"? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1663
5.7.2011 20:01:24   
Visnja RR
ma ko za njenu nonu pravljene user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1664
7.7.2011 21:23:10   
martajay
gdje se mogu kupiti one naljepnice za auto - "dijete u autu"??
(mi kupili novi auto, pa sad nemamo naljepnicu :))

7.4.2009.

Neposredna veza do poruke: 1665
7.7.2011 21:25:19   
M kao Mama
kod nas na Ringeraji ima tih naljepnica

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 1666
7.7.2011 21:38:01   
martajay
a kako da dodjem do njih???

7.4.2009.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1667
7.7.2011 21:40:52   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: martajay

a kako da dodjem do njih???

http://www.ringeraja.ba/forum/m_549286/mpage_16/key_/tm.htm
i javi se adminiki ili nekome ko je sa tvoga područja već preuzeo dio naljepnicauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 1668
7.7.2011 21:42:50   
martajay
hvala!
sad cu potraziti...
super!

7.4.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1669
7.7.2011 22:14:14   
M kao Mama
javi se Višnji RR, kod nje su naljepnice, premedene su

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 1670
11.7.2011 16:11:28   
namkic
draga višnja,nama bi trebala jedna naljepnica "beba uautu"

mamin dunjaluk rodio se 01.08.2008.

Neposredna veza do poruke: 1671
14.7.2011 13:12:59   
teacher75

cure jelo neko vidio ovakav bazencic negdje u gradu...prosle godine sam ga kupila u Merkuru kod interexa al sad ga nema...i nije bio ni skup a zlata vrijedi
user posted image

Ima u Jysku oko 15 KM, ima i u FIS-u u Vitezu isto oko 15 KMi jedan malo veći sa tendicom iznad na slici su i roditelji sa djetetom taj je oko 24 KM user posted image

ti u Fisu su poveliki ...ne bih da me protjeraju splaze sto zauzimam previse prosotora user posted image
evo nasla sam u Konzumu na Stupu (isred kuce) 18 km ...ista velicina kao prosli samo je jungle tema
user posted image

znate li slucajno ima li jos ovakvih ili slicnih u interexu? kad sam nekidan bila, nisam vidjelauser posted image ima li u nekom blizem konzumu ili samo na stupu?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1672
14.7.2011 14:23:45   
Medić*
Mi trazili u Bingu, Interexu i nismo nasli. Moram pogledati u Robotu da nema slucajno.

sad vidim da je Visnja uzela u Konzumu na Supu a ja tu nisam gledala user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 14.7.2011 14:25:34 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1673
14.7.2011 14:26:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Mi trazili u Bingu, Interexu i nismo nasli. Moram pogledati u Robotu da nema slucajno.

sad vidim da je Visnja uzela u Konzumu na Supu a ja tu nisam gledala user posted image

ako gdje nadjes javi, ja sam nekidan trazila i u Jysk al nije bilo, jedino da nisu skoro dobili ponovo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1674
14.7.2011 14:32:05   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

user posted image

znate li slucajno ima li jos ovakvih ili slicnih u interexu? kad sam nekidan bila, nisam vidjelauser posted image ima li u nekom blizem konzumu ili samo na stupu?

TUS na Stupu, jos bolji, gljiva na vrhu, ali nekih 25-30KM....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *