|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti za dijete?
27.6.2011 20:34:07   
lejla80
U Zari je bilo extra gaćica za dječake

2011.
2016.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1626
27.6.2011 20:55:25   
ElmaB
Imaš u Lindexu u Importane centru, savršenih.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1627
27.6.2011 21:30:42   
Medić*
Imas u Skafi, ja veceras gledala 3 kom 5,5 km a imas kod nase forumasice 3 kom za 4 km.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1628
27.6.2011 21:32:02   
InLove

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Imas u Skafi, ja veceras gledala 3 kom 5,5 km a imas kod nase forumasice 3 kom za 4 km.

Jesil uFatila kolica??user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1629
27.6.2011 21:38:36   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Ej draga vidjela sam imaju kolica neka 27 km, 49 i 69 km. Ovo dvoje prvih kazu da su do 3 god a moj maleni je krupniji pa mu neudobna, probali na licu mjesta. Za ova treca vidjecemo do plate user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1630
27.6.2011 21:42:49   
InLove

Ej draga vidjela sam imaju kolica neka 27 km, 49 i 69 km. Ovo dvoje prvih kazu da su do 3 god a moj maleni je krupniji pa mu neudobna, probali na licu mjesta. Za ova treca vidjecemo do plate user posted image

Do plate aBd bice jeftinija user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 27.6.2011 21:43:25 >

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1631
27.6.2011 21:46:00   
Medić*

Do plate aBd bice jeftinija user posted image

user posted image  aBg hoce user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1632
28.6.2011 9:35:26   
Anoniman
jednobojnih carapica?

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 1633
28.6.2011 9:49:49   
Malenaoduvijek
ja kupovala u TL, ali tamo sada nema nista tako da ti nisam pametna.
na pijaci su sve spidermani i ekipa sarena, user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1634
28.6.2011 9:55:26   
Anoniman
Dadada ja jednobojne carapice uzimam u cicibanu.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 1635
28.6.2011 12:22:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dadada ja jednobojne carapice uzimam u cicibanu.
tenkjuuser posted image
mala, i ja sam lani uzela u TL...krenulo opet...tek ono neeeeeema...gdje god da gledam sarene ...minimalno u dvije bojeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1636
28.6.2011 12:25:47   
Anoniman
Ni u cicibanu nije neki bas veliki izbor, ali npr prije par dana su imali sto se tice djecaka plave svjetlo, teget plave, zelene, bez i bijele. po 2,5km su. Ja sam uzimala one kratke, a ima i dugih.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1637
28.6.2011 12:28:17   
Anoniman
i cijena im je dobrauser posted image svakakomoram da pogledam tene kozne...prerasli smo smedjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1638
28.6.2011 12:32:12   
Anoniman
Da vidjela sam i u oviesse ali im je cijena od 5,5 do 7,5Km po komadu sto mi je malo previse, a slabiji je izbor, a iz iskustva mogu reci i slabiji kvalitet.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1639
29.6.2011 13:16:09   
miracle
Zna li neko gdje bi mogla kupiti manje kesice za pakovanje..tipa onih kao u DM-u što daju na kasama.
Moj dječaku je akb rođendan,pa obzirom da u vrtićima se više ne smije nositi torte itd..ja sam mislila svakom djetetu da spakujem po mali paketić ,ali ne mogu da nađem kesice...treba mi cca 25 kesica da u njih može stati sokić,kesica bombona i grickalice (neka)user posted image

Čak sam tetu u dm-u molila da mi naplati te kesice ,ali ne možeuser posted image

< Poruku je uredio miracle -- 29.6.2011 13:17:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1640
29.6.2011 13:20:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: miracle

Zna li neko gdje bi mogla kupiti manje kesice za pakovanje..tipa onih kao u DM-u što daju na kasama.
Moj dječaku je akb rođendan,pa obzirom da u vrtićima se više ne smije nositi torte itd..ja sam mislila svakom djetetu da spakujem po mali paketić ,ali ne mogu da nađem kesice...treba mi cca 25 kesica da u njih može stati sokić,kesica bombona i grickalice (neka)user posted image

Čak sam tetu u dm-u molila da mi naplati te kesice ,ali ne možeuser posted image

kupi keseza zamrzavanje...ulikupiukrasni papir pa ga skupi i vrecice...ili napravi "tortu" od kutija a unutra bombone, cokolade, sokice...etc...imas i ovdje na nekoj temi ideje za te torte

(odgovor članu miracle)
  Neposredna veza do poruke: 1641
29.6.2011 13:20:55   
InLove

Kupis kesice za zamrzivac, one naravno od 4 l :) ako nema nikakvih drugih..

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 1642
29.6.2011 13:23:41   
miracle
Hvala...pomislila sam na to..ali ja htjela da budu malo ljepšeg izgleda...ništa jedino ove od zamrzivača pa ako ništa zavezati kakvom lijepom trakicom...user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1643
29.6.2011 13:24:04   
InLove

IZVORNA PORUKA: dadada

kupi keseza zamrzavanje...ulikupiukrasni papir pa ga skupi i vrecice...ili napravi "tortu" od kutija a unutra bombone, cokolade, sokice...etc...imas i ovdje na nekoj temi ideje za te torte

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1644
29.6.2011 13:31:19   
Hanady RR
miracle...ja sam nekada davno pravila tortu od kutija i u jedna sprat torte stavili mla ečokoldace, u durgi sprat torte bombone, treći sokiće....
čak na toj torti možete i svjećicu ispuhati u vrtićuuser posted image

ovako nešto
http://4.bp.blogspot.com/-lCAA77ZKfHY/TcbJ1j3iSzI/AAAAAAAABNw/LbYBez1ipiA/s1600/IMG_4803.jpg

< Poruku je uredio Hanady RR -- 29.6.2011 13:32:36 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 1645
29.6.2011 13:40:34   
miracle
Hvala vam..super ste user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1646
29.6.2011 17:48:33   
R&T@

U Bingu imas ukrasne plasticne kesice s djecijim motivima ( Ben 10, Spiderman i sve ostale i za djecake i za djevojcice)....
Velicina je bas kao one iz DMuser posted image

Cijena je smijesna 0,90 KM za pakovanje (mislim da je u pakovanju 10 ili 15 kesica)...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 1647
30.6.2011 8:27:11   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

miracle...ja sam nekada davno pravila tortu od kutija i u jedna sprat torte stavili mla ečokoldace, u durgi sprat torte bombone, treći sokiće....
čak na toj torti možete i svjećicu ispuhati u vrtićuuser posted image

ovako nešto
http://4.bp.blogspot.com/-lCAA77ZKfHY/TcbJ1j3iSzI/AAAAAAAABNw/LbYBez1ipiA/s1600/IMG_4803.jpg

I ja sam ovo uradila sad za drugi rockas. Ma svi su se odusevili. Izgledalo je kao prava torta na 3 sprata, sa svijecama, ukrasila ih fino, a u nju stavila sve sto vole i smiju jesti.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1648
30.6.2011 10:17:16   
dubravka01
E pitanje i od nas, gdje u Sa naci marame za glavu za bebe (dječaka).?
Nasli smo neke ali definitivno nisu za bebe,kostur lobanje na njima,marjuanauser posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1649
30.6.2011 11:06:09   
škorpija

IZVORNA PORUKA: dubravka01

E pitanje i od nas, gdje u Sa naci marame za glavu za bebe (dječaka).?
Nasli smo neke ali definitivno nisu za bebe,kostur lobanje na njima,marjuanauser posted image

vidjela sma slatkih u wenice radnji za djecu u grand centru na ilidži

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *