|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trazim posao
19.7.2011 1:55:30   
scarlett
Breskva, ako i mi razvijemo biznis, uskoro će i nama trebati komercijaliste da obavljaju onaj poslovni dio, a mi ćemo se posvetiti samo dizajnu user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1076
19.7.2011 8:28:19   
Semica

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Semica

Mile moje...ako slucajno cujete ili vidite negdje oglas da se trazi komercijalista ( ili neki slicni poslovi) ili znate nekog kome treba takav radnik, javite mi...mm trazi posao...unaprijed vam hvalauser posted image

semice ima tih konkursa stalno, najviše se i traže komercijaliste ali kao i za sve uvijek treba neka veza, pa eto neka preda na ove, možda mu se posrećiuser posted image

http://www.posao.ba/job.php?user=efa0c8ada64e751f5ad0c5ef81b01ada&jobID=56073

http://www.posao.ba/job.php?user=efa0c8ada64e751f5ad0c5ef81b01ada&jobID=55975

http://www.posao.ba/job.php?user=efa0c8ada64e751f5ad0c5ef81b01ada&jobID=56126

Hvala ti mila mnogoooo...mislim da je sve ove konkurse na posao.ba pregledao...svaki dan on pogleda da nema neki novi...u zadnjih mjesec/dva dana je sigurno na 20 njih konkurisao ali za sad nista od tog user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1077
   [Obrisana poruka]
20.7.2011 8:00:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Semica)
  Neposredna veza do poruke: 1078
30.7.2011 21:43:29   
blaz9mm
Zdravo Mame.
Evo jednog zanimljivog prijedloga kako zaraditi dodatne novčiće koji će vam sigurno trebati (imam blizance skoro 8 mj. dečko i cura).
Našao sam tvrtku koja se bavi oglašavanjem, uglavnom može se zaraditi lovica doslovce surfanjem bez da se išta ulaže, dakle nema uplata, članarina...
Računar, malo interneta i 15 minuta dnevno.
Nećete se obogatiti ali nije zgoreg da kapne koja pinka sa strane.
Kako nebi povrijedio pravila foruma neću pisati detalje već ću vam napisati mailom ako se javite na:

blaz9mm@yahoo.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1079
4.8.2011 13:34:46   
mo girl
dragi moji treba mi vasa pomoc.pocela sam da trazim posao inace sam zavrsila ekonomsku skolu,a naknadno i frizersku i 11 god sam radila kao musko-zenski frizer.vec 6 mjeseci neradim pa sam sad ponovo pocela da trazim.nebi mi smetalo ni nesto sa ekonomskom skolom nemora biti bas frizerski posao.trazim u mostaru jer tu i zivim,a u oglasima se vecinom trazi u sarajevu pa mi je malo teze da nadjem.ako neko zna nesto bila bih vam jako zahvalna

(odgovor članu blaz9mm)
Neposredna veza do poruke: 1080
   [Obrisana poruka]
5.8.2011 8:04:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mo girl)
  Neposredna veza do poruke: 1081
5.8.2011 10:57:22   
mo girl
a znam kupila sam one oglase od a do ž i u njima ima toliko velika ponuda mjesta posarajevu da mi je pravo krivo sto ne zivim gore

Neposredna veza do poruke: 1082
5.8.2011 11:18:04   
mamabb
Ženice da vam saopštim lijepu vijest : nisam više na spisku nezaposlenih! Dočekah i ja super posao sa još boljim radnim vremenom i solidnom plaćom,meni odlično.

04.12.2008.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 1083
5.8.2011 11:42:14   
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: mamabb

Ženice da vam saopštim lijepu vijest : nisam više na spisku nezaposlenih! Dočekah i ja super posao sa još boljim radnim vremenom i solidnom plaćom,meni odlično.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sretno mamabb

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1084
   [Obrisana poruka]
5.8.2011 12:27:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 1085
5.8.2011 12:44:44   
mamabb
Hvala Vam!

04.12.2008.

Neposredna veza do poruke: 1086
5.8.2011 16:32:19   
Hannan
Neka ti je hairli user posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1087
6.8.2011 14:58:29   
lejna_
http://www.starigrad.ba/userfiles/file/2011/avgust/020811_konkurs_namjestenici.pdf

Ko ima stručni ispit...

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1088
8.8.2011 18:56:41   
ananas_ze
ja sam nasla za komercijaliste pa evo link nadam se breskvice da ce ti biti od pomoci

http://www.bmradio.net/mali-oglasi/page/show_ad/catid/2/adid/796

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1089
15.8.2011 13:41:11   
Mala Selma
Evo danas je izasao konkurs za O.Š. u Sarajevu user posted image
http://portal.monks.ba/start/Default.aspx?id=287&tabid=188

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1090
15.8.2011 14:00:27   
lila25

IZVORNA PORUKA: blaz9mm

Zdravo Mame.
Evo jednog zanimljivog prijedloga kako zaraditi dodatne novčiće koji će vam sigurno trebati (imam blizance skoro 8 mj. dečko i cura).
Našao sam tvrtku koja se bavi oglašavanjem, uglavnom može se zaraditi lovica doslovce surfanjem bez da se išta ulaže, dakle nema uplata, članarina...
Kako nebi povrijedio pravila foruma neću pisati detalje već ću vam napisati mailom ako se javite na:

blaz9mm@yahoo.com

Jeli se neko javljao na ovakve oglase znate li o cemu se radi ?

(odgovor članu blaz9mm)
Neposredna veza do poruke: 1091
15.8.2011 14:18:00   
M kao Mama
Znam da nije baš ovdje zaovu temu, ali jeste povezano,

znate li kako ide za pripravnike sa plačanjem, moj brat je već dva mjeseca pripravnik a ono do Kantona mu još nijšta nije uplačeno,

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1092
15.8.2011 14:25:53   
lila25
Kolege koje poznajem a bili su preko konkursa kantona prosle godine dobili pare nakon mjesec na racun im uplacivano...samo toliko znam.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1093
15.8.2011 14:32:00   
M kao Mama
Hvala,

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1094
15.8.2011 23:16:29   
myb@by

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

znate li kako ide za pripravnike sa plačanjem, moj brat je već dva mjeseca pripravnik a ono do Kantona mu još nijšta nije uplačeno,

I ja od prvog jula odrađujem staž preko Kantona. Meni se sve uplaćuje regularno. I curica je preko mene osigurana, a prvog septembra aBd ce mi leci i druga plata.
Ako tvom bratu nista ne uplaćuju najbolje je da se obrati svom birou za zapošljavanje i da im kaže kakva je situacija. Sretno

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 1095
16.8.2011 8:50:59   
HAHA
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Je li otvorio račun u banci,ja sam radila na tom principu i morala sam otvoriti ,uplate su bile redovne od početka.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 1096
16.8.2011 8:52:55   
M kao Mama
Hvala Vam puno, jesteotvorio je u banci račun,dobio karticu, ali uplata nema već dva mjeseca je odradio

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 1097
16.8.2011 13:04:19   
mo girl
IZVORNA PORUKA: lila25

IZVORNA PORUKA: blaz9mm

Zdravo Mame.

blaz9mm@yahoo.com

Jeli se neko javljao na ovakve oglase znate li o cemu se radi ?
ja sam mu pisala al koliko je napisam ja nista nisam skontala i prezapetljano mi je nikako ne kontam o cemu se radi

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1098
18.8.2011 22:03:22   
lila25
mo girl hvala na odgovoru ma i ja kontam da je to nesto bzv...

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 1099
20.8.2011 18:57:51   
scarlett
Znal' neka od vas koja radi u prosvjeti šta znači ovaj datum 11.12.2009.user posted image osim da oni koji su u SK radili na taj datum imaju prednost na konkursima ?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *