Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i mene sa danasnjim nalazima (26.sedmica) TT 77 kg RR 100/70 P 80/min Urin alb negativni Edemi O Uterus elastican F/SY 27 cm Konac cerklage stoji Posteljica straga gr O AFI 20 Plod gl Biometrija ploda uredna BPD 68 mm, FL 48 mm, AC 235 mm SA ritmicna 149/min 4 CW et 3 GV srca uredni Morfologija ploda uredna Dinamika ploda uredna Protok kroz art.umbilicalis RI 0,67
bebe nema potrebe uporedjivati na svakoj tabeli razvoja fetusa fino pise procjenjena greska, obicno iznosi oko +/-14 dana, a mjerice takoder zavise i od vremena ovulacije, aparata na kom se mjeri i subjektivnog faktora tj dr. koji mjeri, kao i npr genetike roditelja npr mislim da vecina bosanske djece imaju malo povecu glavu na uzv mjerama sto opet ne znaci da se radjaju nesto narocito glavata ne obracajte puno paznju na to
bebe nema potrebe uporedjivati na svakoj tabeli razvoja fetusa fino pise procjenjena greska, obicno iznosi oko +/-14 dana, a mjerice takoder zavise i od vremena ovulacije, aparata na kom se mjeri i subjektivnog faktora tj dr. koji mjeri, kao i npr genetike roditelja npr mislim da vecina bosanske djece imaju malo povecu glavu na uzv mjerama sto opet ne znaci da se radjaju nesto narocito glavata ne obracajte puno paznju na to
mojem glava najvise napreduje po mjerama
ma i meni je sonja fl nesto nizi, al ja sam tebi vec rekla da je meni RANIJE BILA OVULACIJA i inace mi je ranije i po uzv to se vidi, dok je u tebe kasnije 3-4 dana...ja mislim da se mi po ovulaciji poklapamo u terminu, mozda da smo u dan kontas
u 24 sedmici sma trudnoce i jucer sam bila na pregledu i doktor mi je rekao da nije vidio "usne" i da ga napomenem sljedeci putkad budem dolazila, na sta je mislio na bebine usne?
u 24 sedmici sma trudnoce i jucer sam bila na pregledu i doktor mi je rekao da nije vidio "usne" i da ga napomenem sljedeci putkad budem dolazila, na sta je mislio na bebine usne?
ma nemoj se sekirati, svasta i ti doktori gledaju, meni nisu te stvari gledali
tako mu napomeni, stvarno ne znam sta to znaci, mozda je i za neki drugu stvar taj pojam
ma i ja kontam da je to naziv za jos nesto osim za bebine usne, rekao mi je da ce duze gledat jer gleda sve detaljno i na kraju mi je to rekao. napomenut cu ga, ali prodje ti kroz glavu jesu li bebine usne kako nije uspio da ih vidi
molim pomoc oko racunanja trudnoce po mjesecima.sad mi je punih 36 sedmica.jel to ynaci da sam prosla osmi mjesec i da ulazim u deveti ili sam vec usla.bune me ti mjeseci i sedmice.
molim pomoc oko racunanja trudnoce po mjesecima.sad mi je punih 36 sedmica.jel to ynaci da sam prosla osmi mjesec i da ulazim u deveti ili sam vec usla.bune me ti mjeseci i sedmice.
Ako je 36 punih sedmica, ušla si u 9.i mjesec