|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1182 1183 [1184] 1185 1186   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.8.2011 11:25:36   
teacher75
ma znam da mora proci, valja mi izdrzati, al bude mi tesko, stisne mi se- mm mi juce kaze: sto si htjela drugo dijete kad se toliko patis, ja ne bih da sam na tvom mjestu. a ja njemu kazem: ne bi ti ni prvo da se ti pitasuser posted image eh, sto nisam musko...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 29576
15.8.2011 11:26:55   
Anoniman
Tiki,imas tablete rupurut koje se ne pijes nego topis u ustima,pitaj smijes li te,žao mi je sto se patisuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 29577
15.8.2011 11:27:30   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja isto sma imala navalu na onaj shvweps tonik...
ko luda krila se od mahira da pijemuser posted image
al me onaj kinin svaki put otjera da povratimuser posted image

sad ga nebi popila d ami neko platiuser posted image

istouser posted image zaboravih dodati da i ja imam kamen u zuci pa je mozda sve pogorsano i zbog togauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29578
15.8.2011 11:28:44   
teacher75
IZVORNA PORUKA: marijanna

Tiki,imas tablete rupurut koje se ne pijes nego topis u ustima,pitaj smijes li te,žao mi je sto se patisuser posted image

mislim da je to slicno kao renie, uzimala sam renie za kiselinu u prosloj trudnoci, al nije meni toliki problem sa kiselinom vec sa mucninom, pa sam bez obzira na renie, povracala samo sto nije bilo kiselo kao prije

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29579
15.8.2011 11:28:47   
Anoniman
evo citam da se Rupurut smije uzimati u trudnoci al ne duže vrijeme,pa eto tebi kad bas bude nepodnosljivo možes uzeti ,garantiram da pomažeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29580
15.8.2011 11:38:27   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: marijanna

mislim da je to slicno kao renie, uzimala sam renie za kiselinu u prosloj trudnoci, al nije meni toliki problem sa kiselinom vec sa mucninom, pa sam bez obzira na renie, povracala samo sto nije bilo kiselo kao prije

Slani štapići?

Nema mjesta griži savjesti, vjeruj Lana osjeti da si slaba, i na svoj dječiji način ti ništa ne zamjera. Proči će, ali valja predeverat, a ti imaš pravo malo biti i jadna user posted image Nema mjesta depresiji. Ali plakanje, pa ti si trudnica, promjene raspoloženja su ti primarni posao user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 29581
15.8.2011 11:41:26   
bebacha
znam da te moj post nece utjesit al et da ga ipak napise.
Lana mozda sad jest tuzna jer je navikla da se stalno vrtis oko nje.al vjeruj mi za par mjeseci ce biti presretna kad dobije seku il batu.vidjet ces da se isplatilo to sve

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 29582
15.8.2011 11:47:05   
teacher75
IZVORNA PORUKA: bebacha

znam da te moj post nece utjesit al et da ga ipak napise.
Lana mozda sad jest tuzna jer je navikla da se stalno vrtis oko nje.al vjeruj mi za par mjeseci ce biti presretna kad dobije seku il batu.vidjet ces da se isplatilo to sve

user posted image user posted image user posted image ona se nevjerovatno vezala za mene, valjda i zato sto sam na odmoru, pa hoce samo sa mnom, sreca pa hoce i sa mojom mamom, pa je evo maloprije malo u park izvela. juce je bila citav dan u kuci, mm je morao raditi nesto po stanu i mene je tako grizla savjest sto je lijepo vrijeme a ne mozemo je izvestiuser posted image stalno me zove, ja lezim pa mi donosi igracke, stavlja na mene itd... govori mi : pupo boli, beba... a meni se srce slama, kad povracam trci za mnom u wc, gleda me, imitira kako kasljem...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29583
15.8.2011 11:49:58   
megi
Tiki user posted image user posted image user posted image  sve ce to abd brzo proci
nemam sta da ti napisem sto ti zene vec nisu rekle,
ali pomislis na lana i jos jednog bebaca i otjeras sve te mracne depresivne misli
sve ce to biti u redu

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 29584
15.8.2011 13:33:13   
koka i po
dan---
e moja tiki...nije džaba pedodredjeno da zene radjaju...otac nemoze nikada da bude ko mati...
zato tri puta kaze majka a jednom otac...
izdrzi sta ces.....proci ce ....a bas mi je zao sto trudnocu tako tesko podnosis user posted image
jos i ove vrucine ufuser posted image ...
evo i meneuser posted image
isetala se sa mojom majkicom,malo shopingovala ,okupala se,uzivam i cekam moje skitalice da stignuuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 29585
15.8.2011 15:08:15   
Apotekarka
Dan....Je li nas tko pozelio...Ja evo kuham corbicu s povrcem i malo na rr..Proveli smo vikend u muzevom kraju,vrijeme nas posluzilo,bilo nam je lijepo(samo sto mene zeludaxc mucio)i odmorili se i umorili ujedno...Antonio se iskakao,samo brate ne zna s drugom djecom hoe da je glavni i ve njegovo,tek skontah da mu fali djece....Tako da definitivno razmisljam da ga godini dam u vrtic,dok se jos malo osamostali sto se tice jela i nauci na tutu,ako uopce nauci sjedne na nju jednom u tjednu...user posted image
U nas danas dan opcinepa neradni dan,veceras mi misa za mamu pa cu oticiuser posted image
Taceher zao mi je sto se mucis,zeludac je itekako grozna stvar,boli me radsi gastritisa i bez trudnoce pa dobro znam kako je..Danima sam na ranitalu...Kad udari i u glavu iz zeludca da poludis....NEgo probaj rupurut nece ti naskoditi,umanji on malo i mucninu...a ja reglan na tvom mjestu ne bi uzela,ja sam od njega imala uzasne nuspojave sve mi se vrtilo u glavi i jos ko u nekom svom svijetu,ko u magli....grozan osjecaj
Hanady sta je s djevojcicama,nije valjda da ce opet po antibioticima misa mu
FElix kako je Anel,proljev ste neki spominjali
Marijannablago vam se a vala vama u Hercegovini more blizu mozete se svaki dan otici bucnuti
Lady nisi mi nesto u elementu,jas te razumijem jer sam kao ti,sitnice me znaju izbaciti iz takta da e dolazim sebi po sedmicu,bas nedavni svađa sa seficom 10 dana bila pod pritiskom a poslije tih 10 dana me zeludac danima boli kad su se tenzije smirile i tako uvijek...opusti se ako ikako mozes a ja bi tu tetu poslala kuci mada da san u tvojoj situaciji trenutno opet bi trazila i najmanji razlog zasto da ostane i grizla bi me savjest
Koko pa ti si skroz cestita u zadnje vrijeme

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 29586
15.8.2011 15:14:56   
koka i po
ja sam uvjek takvauser posted image ...
cekaj jos dok krompir porovimuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 29587
15.8.2011 15:39:47   
R&T@
Evo mene...

Sve po starom...
jucer bila "seljanka", uzivala...
vrhunac dana na vrh jabuke, a moj Romeo-kukavica ispod stablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. prica, prica, pricauser posted image user posted image user posted image

Hanady, frizuricu suuser posted image
hajde odvedi i ovog mog "Bitlsa"

Lady, no sikirikiuser posted image user posted image

Koko, oko vrijednouser posted image user posted image

Ticerko, user posted image ...bit ce boljeuser posted image

Tekjauser posted image , bebacha user posted image , mala86user posted image , apotekarko user posted image , mama2009 user posted image , zaha user posted image

Gdje nam je MALA?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 29588
15.8.2011 15:43:10   
Amani12
Tajric user posted image

A je li nam Mala danas trebala u juznije krajeve?
Moj decko pajki,druga tura na redu,ja se pripremam psihicki,trebam kod zubara...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29589
15.8.2011 15:49:06   
R&T@
Drzimo ti fige....user posted image

Jesi li bolje danas?

Mislim da je felix otisla, a za MALU ne znam...

< Poruku je uredio tajra -- 15.8.2011 15:50:00 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29590
15.8.2011 15:49:34   
Lady26
Gdje ste zene, evo zavrsih za danas....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29591
15.8.2011 15:54:41   
Lady26
Obukla sam danas suknju, zamislite - ne pade kisa user posted image
Al su mi zato pukle sandale, tacnije kais jedan, na jednoj napravila prosle sedmice puce na drugoj, moramkupovati sandale...ne isplati se davati 5 po 5KM, ovo im je treca godina, vakat za nove, ali dobre su mi, udobne user posted image , hm...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29592
15.8.2011 15:54:56   
megi
Koko vrijedna li si bila user posted image

Lady jesi se cula sa jelenom kako je, kako bebac slusa

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29593
15.8.2011 15:56:41   
Amani12
Ma cini mi se da je i Mala govorila da ce u Ponedjeljak...
Kad se tvoja velika djevojcica vraca doma?

Lady,sestro,user posted image ti bila bas vrijedna danas,eto,jos malo pa gotovo...

Ja sam bljakica em fizicki,a evo sad i psihicki... Mrzim kad sam van elementa user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29594
15.8.2011 16:00:59   
Lady26
Samo kratko juce, a javila se na temi "rodili smo"...
Ja jos slala sms prosle sedmice, pa 2 ili 3 a ona nije dobila nijedan, ona mislila ja ljuta-ja mislila ona mene na ignore user posted image , uganjale smo se juce user posted image
Rekla bih da su dobro...

Amani stisko user posted image posao...nema mrdanja...koliko pauza da jedemo i za kafu...ostalo sve punom parom, ali bulji u knjige i brojeve bulji u racunar, kad dodjem kuci ne znam jesam li posla ili dosla....osamuti me totalno...
Drzim fige, samo polako, sretno user posted image

Megiiiiiiii, otkad tebe nisam vidjela, kako je Adna pricalica? Kad cemo u taj vas park?

< Poruku je uredio Lady26 -- 15.8.2011 16:01:52 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29595
15.8.2011 16:03:55   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Gdje ste zene, evo zavrsih za danas....

Ti stvarno radis...
Pusta tema bez tebeuser posted image

Evo odlucih da ponesem dekicu i brdo igracaka, pa da pobjegnem na Vrelo Bosneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29596
15.8.2011 16:05:03   
Lady26
Eto i mene user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29597
15.8.2011 16:07:43   
megi
veceras imam iftar
a mogli bi mozda sutra poslije posla ako bude fino vrijeme
cucemo se svakako
naravno moze jos ko hoce user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29598
15.8.2011 16:08:53   
Lady26
Moze, ove sedmice sam desperate housewife iza 5 user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 29599
15.8.2011 16:11:47   
megi
hahahahhahaha
i ja sam al svaki drugi dan, znaci sutra
cujemo seuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1182 1183 [1184] 1185 1186   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1182 1183 [1184] 1185 1186   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *