|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
3.8.2011 12:15:59   
vanaja
HVALA draga Hanadi!!!!

Poslusat cu te i odoh iz ovih stopa izaci sa posla i zavrsit to!
Dobro si me prosvijetlila za te granape, pijacu .......
Okupacu se za tebe, samo da znas!user posted image

princeza 12.11.2005
mravćica10.08.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2151
3.8.2011 15:53:33   
mišur
IZVORNA PORUKA: vanaja

E cure hvala,
ma vidite da sam leteca na forumu.....mlada i neukusna...hahahhaaaauser posted image user posted image user posted image

Ma odoh odma cekirati tu sobu u hotelu Hani.....onda je to, to!
Sto se tice izlazaka, vjerovatno cu praviti ludi party na balkonu kada cure zaspu pusuci rekvizitu za sljedeci dan....nadam se da nece biti velike guzve, a i da hoce sta me briga.....ima hotelska basta na plazi pa cu ispijati kafe, a cure cu pokusati nafurati da crtaju za stolom..../zvuci mi ko nemoguće/ ali cu ipak pokusat!!!
ako koja forum mama bude tu u isto vrijeme prepoznat ce ludjakinju sa dvije azdajice , pa eto mozemo se druziti!

Već treću godinu zaredom idem u Hani, i ove godine ponovo od 13.8.
Sve za pohvalu, od apartmana, do osoblja, hrane, ljubaznosti, blizine plaže, hlada...ma svega!
Idealno za odmor sa dječicom. Evo Hanadi ti reče za prodavnicu, slabo su snabdjeveni, ali u Konzumu ima sve što ti treba.
U kojem terminu idete?

(odgovor članu vanaja)
Neposredna veza do poruke: 2152
3.8.2011 16:22:35   
Mamarica
Da i ja dam svoj glas za Mali Drvenik user posted image . Mi smo bili u Plavim Apartmanima, a hranili se u hotelu Ivando. Smjestaj je bio lijep, hrana odlicna. U apartmanu nismo nikad nista skuhali osim kafe ujutro (mora se bosanska razdrijemusa popiti), ponijeli nesto hrane, kao da jedemo za rucak, ma sve vratili. Za rucak se uvijek nesto calabrcne, pizza i sl., a vecera je obilna, tako da se prejedes. Hani svi hvale, tako da neces masiti. Mjesto je super, plaza fina, kad podjete na dorucak ponesi par peskira i stavi u hlad na plazi.

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 2153
3.8.2011 18:46:39   
Anoniman
a ja bi mogla da pohvalim Albaniju , odusevljena sam toplo preporucujem i mojim a i vama na rr necete zazaliti a i jeftino i smestaj i hrana od Crne Gore za  60% 

(odgovor članu Mamarica)
  Neposredna veza do poruke: 2154
3.8.2011 18:53:35   
luna77
IZVORNA PORUKA: felix

dobro mala hvala ako nas vrate samo user posted image user posted image user posted image user posted image kriva si ......
al necemo jos do iza 15estog agusta ..... mozda do tad urade ......

Za Makarsku ti je puno blize Mostar-Ljubuski -GO Orahovlje-Vrgorac-Makarska.manja guzva nego na Doljanima 80% i blize bar 50 km

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2155
4.8.2011 9:40:29   
vanaja
Hvala cure!
misur daj da se druzimouser posted image !
dole smo od 18.08......lako nas je prepoznati....user posted image debela mama i dva sejtana na kanapi!!!!user posted image

princeza 12.11.2005
mravćica10.08.2009

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 2156
4.8.2011 11:49:37   
maja78 RR

Hvala cure!
dole smo od 18.08......lako nas je prepoznati....user posted image debela mama i dva sejtana na kanapi!!!!user posted image

tvoje princeze su divne, suti tamo! user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu vanaja)
Neposredna veza do poruke: 2157
4.8.2011 12:02:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: luna77

dobro mala hvala ako nas vrate samo user posted image user posted image user posted image user posted image kriva si ......
al necemo jos do iza 15estog agusta ..... mozda do tad urade ......

Za Makarsku ti je puno blize Mostar-Ljubuski -GO Orahovlje-Vrgorac-Makarska.manja guzva nego na Doljanima 80% i blize bar 50 km

Felix je iz Tesnja koliko sam upratila i u tom slucaju joj je mnogo blize ici preko Kupresa. A sto se tice radova na putu Komar...Ja sam 26.jula dosla iz Bugojna preko Rostova, N. Travnika, N. Bile, Viteza...Nije uopce bilo guzve. Tako..Felix, sretno!

(odgovor članu luna77)
  Neposredna veza do poruke: 2158
4.8.2011 12:05:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

mozel mi tko reci koji su bili na moru kudam su isli za makarsku?Sinoc mi mm kaze bio na terenu u jajcu , kaze da se vise ne moze ici istim putem gdje smo prije isli  kroz travnik,vitez , bugojno nemoze tu jer prave neki most ima zaobilaznica .Jos 1 sat+ vise voznje .

Hannice, odakle si to ti? Mm je iz Bugojna,da to niste ex sugradjani? user posted image
Vjeruj mi da je preko Novog Travnika i Rostova blize bar pola sata voznje.Ja sam iz SBK i cesto idem mami,a ne sjecam se kad sam zadnji put prosla preko Komara i D.Vakufa.user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 2159
4.8.2011 12:57:06   
mišur

Hvala cure!

Ja sam tamo od 13-20.8. pa ćemo bar dva dana da se družimo.
A javim ti se sigurno-ja ću biti u paketu sa mužem, dječakom i malenom curicom user posted image

(odgovor članu vanaja)
Neposredna veza do poruke: 2160
5.8.2011 11:14:49   
vanaja
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Hvala cure!

tvoje princeze su divne, suti tamo! user posted image

Hvala majo....user posted image !
Divne jesu, al poslusne ni najmanje....user posted image user posted image user posted image user posted image

princeza 12.11.2005
mravćica10.08.2009

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2161
5.8.2011 11:17:47   
vanaja
IZVORNA PORUKA: mišur

Hvala cure!

Ja sam tamo od 13-20.8. pa ćemo bar dva dana da se družimo.
A javim ti se sigurno-ja ću biti u paketu sa mužem, dječakom i malenom curicom user posted image

Ukljucit cu senzore.... locirat cu vas.....nauser posted image !!!!!

princeza 12.11.2005
mravćica10.08.2009

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 2162
7.8.2011 21:54:47   
Anoniman
kod nas potvrdjeno idemo abd u nedelju sledecu na more  jeeeee jedva cekam abd ne idemo sami ide s nama drustvo Prijetelji , imaju istouser posted image A. godiste bit ce veselouser posted image user posted image user posted image ...... 

(odgovor članu teta berta)
  Neposredna veza do poruke: 2163
7.8.2011 22:11:27   
dinciii
Mi krecemo ako bog da u petak za Poljice mjesto pored Trogira...Ja sam isla tamo par puta i prelijepo mi je bilo...A i zivjela sam na Ciovu godinu dana pa radi toga me najvise privlaci Trogir user posted image Uh jedva cekam!!!A koji je to put zatvoren,posto mi planiramo poslije mora za Sarajevo???

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2164
7.8.2011 22:22:37   
lejla80
Mi bili u Trpnju ove godine..malo sam se brinula kako ćemo sa malom bebicom al ispalo je extra. Trpanj je stvarno dobar za one koji imaju djecu..Malo mjesto al opet sve u njemu ima.Lijepe plaže i dosta hlada a što je nabitnije nema gužve iako smo mi bili u jeku sezone ......uh dok ovo napisa poželih opet da skoknemuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 2165
8.8.2011 12:43:39   
dinaa
Mi se sinoc vratili user posted image bili u Drveniku i super nam bilo,guzva jeste ali Boze moj uvijek je tako u sezoni,vrijeme bilo super odmorili se koliko je moguce odmoriti se sa dvoje djeceuser posted image ali bitno je da su oni uzivali a odmah sa njihovim zadovoljstvom uzivamo i mi.Sve u svemu ja prezadovoljnauser posted image .

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2166
8.8.2011 12:53:15   
luna77

IZVORNA PORUKA: dinaa

Mi se sinoc vratili user posted image bili u Drveniku i super nam bilo,guzva jeste ali Boze moj uvijek je tako u sezoni,vrijeme bilo super odmorili se koliko je moguce odmoriti se sa dvoje djeceuser posted image ali bitno je da su oni uzivali a odmah sa njihovim zadovoljstvom uzivamo i mi.Sve u svemu ja prezadovoljnauser posted image .

gdje ste bili ,cijena ? ako mogu podaci na pp

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 2167
8.8.2011 22:02:26   
Anoniman
,

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 2168
9.8.2011 9:10:03   
Nedi
IZVORNA PORUKA: henna ze

evo mene friško s mora..stigli juče ujutro u 2 sata..bili u ulcinju...joj crkli smo 10 sata vožnje busom..po onim gudurama...
sve u svemu lijepo je bilo..ja sam se odmorila pravo uživala sa MM i H...baš smo napunili baterije...prvi put sam bila u Ulcinju..smještaj mi je bio super..prve dvije noć smo bili u apartmanu 20 eura nas troje..a kasnije sam prešla kod prijateljice i nisam plaćala više smještaj...cijene su super..meni presmiješno da su naši prozvodi jeftiniji u MNE nego kod nas..nigdje veze..kuhala ništa nisam..odeš u restoran i nas troje se najedemo za 10 eura....svidjela mi se i plaža i more i pijesak...tako da abda i iduće godine kontam opet ići..samo autom ni slučajno..dragi bus..lezi i spavaj...

I mi došli iz Ulcinjauser posted image user posted image i bilo nam je odlično(ako izuzmemo da je N povraćao 2 dana) i aBd iduce godine opet. Put je super prošao maleni je spavao većinu puta a i ja. Velika plaža, pijesak, sunce i more sve za 10. Onaj gmizavac mi je isao na živce jer je svaki dan po 1 prolazio plažom ali sreća nije blizu mene niti jednomuser posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 2169
9.8.2011 9:54:31   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: henna ze

evo mene friško s mora..stigli juče ujutro u 2 sata..bili u ulcinju...joj crkli smo 10 sata vožnje busom..po onim gudurama...
sve u svemu lijepo je bilo..ja sam se odmorila pravo uživala sa MM i H...baš smo napunili baterije...prvi put sam bila u Ulcinju..smještaj mi je bio super..prve dvije noć smo bili u apartmanu 20 eura nas troje..a kasnije sam prešla kod prijateljice i nisam plaćala više smještaj...cijene su super..meni presmiješno da su naši prozvodi jeftiniji u MNE nego kod nas..nigdje veze..kuhala ništa nisam..odeš u restoran i nas troje se najedemo za 10 eura....svidjela mi se i plaža i more i pijesak...tako da abda i iduće godine kontam opet ići..samo autom ni slučajno..dragi bus..lezi i spavaj...

I mi došli iz Ulcinjauser posted image user posted image i bilo nam je odlično(ako izuzmemo da je N povraćao 2 dana) i aBd iduce godine opet. Put je super prošao maleni je spavao većinu puta a i ja. Velika plaža, pijesak, sunce i more sve za 10. Onaj gmizavac mi je isao na živce jer je svaki dan po 1 prolazio plažom ali sreća nije blizu mene niti jednomuser posted image

kakav GMIZAVACuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2170
9.8.2011 10:05:05   
esmina i bebina mam
Moja zaova bila u Lcinju i kaze da neki lik nosa pitona i majmuna pa se nageo preko nje a ona ima fobiju od zmija.A ima i neki Spyderman user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2171
9.8.2011 10:18:00   
M kao Mama
pa, emisna mama jesi ličitala kada sam ja ovdje pričala da sam prošle godine digla plažu na noge zbog te zmije, i onda kada me popustilo počela mi sve po spisku i spajdermena, i betmena, i zmiu i magarca, helem meni je ulcinj toliki krkanluk, ma nikada više, prošle godine nahebala i nikada više

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 2172
9.8.2011 10:27:21   
esmina i bebina mam
Ja bila sa roditeljima 89 godine i znam da nam je bilo katastrofa.Imali smo smjestaj na velikoj plazi u nekim bungalovima.Isli smo preko mamine firme te godine i nikada viseuser posted image user posted image user posted image .Imali hranu u tom restoranu ali smo svako vece isli na veceru u grad ,e sto jeste grad kao stari grad im je lijep.

Sjecam se jednom scene za dorucak nam konobar donijeo salamu i rukama poceo vaditi na tanjire a moj tata ce njemu gdje mu je escajg a on kaze ,Ti to meni kasiku trazis,user posted image user posted image user posted image

Mog rodaka koji te godine isao sa nama je ujeo pauk i zaglavio je bolnice,krave su nam isle po cesti dok smo se vozili u busu.E jeste da smo jednom autom zalutali na usce Bojane na neku nudisticku plazu ali prvo nismo skontali.ja vidim lik stoji kao od majke roden na trafici sa reketom u ruci.Sljedece cega se sjecam je ruka preko ociju i hajde nazad Misko user posted image user posted image user posted image

Lijepi Duro Salaj u Gradcu(odmaraliste tatine firme u stvari hotel) koji na zalost jos uvijek zjapi devastiran

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2173
9.8.2011 10:37:29   
Nedi
Neki lik nosi zmijurinu po plaži....užasno. Sreća pa nije blizu mene vjerovatno bi ga spucala među rogove.

A ostalo...opet sve je stvar ukusa. Jako volim pjesak i ne smeta mi što ga ima svuda. Hodanje po vrelom pijesku a stopala propadaju meni je super. Maleni je spavao po 3 sata na plaži a bili smo od 10-19 i cak do 19:30. Hladovinu sebi uvijek napravim ispod sunobrana velikim peškirom tako sa smo sve 3 uzivali u hladovini i spavali. Maleni je naprosto uživao u pijesku svaki dan smo nosili veliki rusak igračaka za plažu. Plaža je čista i predivna i privatna je, a kako sam shvatila sve su privatne na velikoj plaži i uređene su super. Posebno mi se sviđa što je razmak između ležaljki po 2m i niko ti nije na glavi a i nase igracke su imale dovoljno prostora.
Nekoliko ležaljki od nas izgubila se djevojčica a jojjjjj sve su me trnci prolazili. Nasli su je za pola sata. I ne sviđa mi se guzva u gradu nekako je...hm....suzdrzati cu se da nebi nekoga uvrijedila ali mi nismo ni set_ali navecer. Mala plaža je blago receno katastrofa.

Sve u svemu mi idemo aBd i naredne godine.

< Poruku je uredio Nedi -- 9.8.2011 10:39:24 >

Neposredna veza do poruke: 2174
9.8.2011 12:58:08   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

pa, emisna mama jesi ličitala kada sam ja ovdje pričala da sam prošle godine digla plažu na noge zbog te zmije, i onda kada me popustilo počela mi sve po spisku i spajdermena, i betmena, i zmiu i magarca, helem meni je ulcinj toliki krkanluk, ma nikada više, prošle godine nahebala i nikada više

potpis ko kuća. Ulcinj nula bodova.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica
aida.

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Cim su narasla prva dva zuba (61%)

Kad ih je dijete imalo nekoliko (34%)

Kada je dijete dobilo sve zubice (5%)

Broj svih glasova: 59

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *