Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 12:11:50
Anoniman
mozel mi tko reci koji su bili na moru kudam su isli za makarsku?Sinoc mi mm kaze bio na terenu u jajcu , kaze da se vise ne moze ici istim putem gdje smo prije isli kroz travnik,vitez , bugojno nemoze tu jer prave neki most ima zaobilaznica .Jos 1 sat+ vise voznje .
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 12:33:28
Hannica
Mozes preko Viteza,pa preko Novog Travnika,onda ides preko rostova za Bugojno i dalje kako ste i navikli.Ja uvijek idem tim putem a cesto idem u Bugojno,mnogo je blize. Sretno.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 12:40:35
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix
mozel mi tko reci koji su bili na moru kudam su isli za makarsku?Sinoc mi mm kaze bio na terenu u jajcu , kaze da se vise ne moze ici istim putem gdje smo prije isli kroz travnik,vitez , bugojno nemoze tu jer prave neki most ima zaobilaznica .Jos 1 sat+ vise voznje .
Vjeruj mi da je preko Novog Travnika i Rostova blize bar pola sata voznje.Ja sam iz SBK i cesto idem mami,a ne sjecam se kad sam zadnji put prosla preko Komara i D.Vakufa.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 13:49:01
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Vjeruj mi da je preko Novog Travnika i Rostova blize bar pola sata voznje.Ja sam iz SBK i cesto idem mami,a ne sjecam se kad sam zadnji put prosla preko Komara i D.Vakufa.
slazem se sa hannicom
ovaj put preko Rostova je ,sve sto nije valjalo (mislim na cestu) je popravljeno!mi vec godinama idemo ovuda i svi moji
oni su to mislim zbog turizma najvise,jer tamo ima i etno selo Babic
okolo idemo samo kad hocemo uzet travnicki sir
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 13:52:44
Anoniman
pa tu smo isli svake godine preko travnika,komara ,rostova sad SE TU NEMOZE .jer rade se neki mostovi ima neka zaobilaznica ...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 14:15:58
mala86
pa tu smo isli svake godine preko travnika,komara ,rostova sad SE TU NEMOZE .jer rade se neki mostovi ima neka zaobilaznica ...
felix -ides ovako-evo od Zenice
Zenica-Vitez-Nova Bila-skretanje prema N.Travniku-Rostovo-Bugojno
a drugi put je-Vitez-N.Bila-Travnik-Turbe-KOMAR-pa D.Vakuf i onda Bugojno
< Poruku je uredio mala86 -- 30.7.2011 14:19:23 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 14:18:24
mala86
evo sa BIHAMKA
Do završetka radova na mostu na Komaru na magistralnom putu M-5 Travnik- Donji Vakuf vozila se tokom noći, u vremenu od 19 do 07 sati, propuštaju preko mosta jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U ostalom periodu saobraćaj je potpuno obustavljen, a vozila koriste alt_ernativni pravac M-16.4 Novi Travnik-Bugojno (preko Rostova).
znaci idite ovim prvim putem i necete pogrijesit sigurno mi smo stalno na toj relaciji i evo sad pocinjem ludit polako,jer nismo taj put presli jedno 3 mjeseca
< Poruku je uredio mala86 -- 30.7.2011 14:20:43 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 14:26:42
mala86
dobro mala hvala ako nas vrate samo kriva si ...... al necemo jos do iza 15estog agusta ..... mozda do tad urade ......
ja cu oko 10 proci,pa cu ti ja javiti situaciju
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 19:22:05
zeni
mi smo prije dva dana dosli preko rostova,ne moze preko Komara,tamo prave most pa je na Rostovu sad puno kamiona a inace je zabrana za kamione preko rostova,mi isli iz Brela,Suica,Kupres,Bugojno,Novi Travnik,Vitez,Zenica
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 20:31:54
Hannica
Felix nema potrebe da cekas 20,prije 2 dana sam dosla tim putem.Istina da sada tim putem proalze kamioni,ali to tebi nije nista neobicno jer su kamioni prolazili i putem kojim ste prije isli.Guzva nije tako strasna,mi smo sreli mozda tri kamonina jer smo isli rano oko 7 sati.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.7.2011 21:07:24
mala86
hajd a kako ces javit os doc do 20tog ?
bit cu kod tetke,mogu kod njih uletit na fb ili rr
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.8.2011 8:52:47
henna ze
evo mene friško s mora..stigli juče ujutro u 2 sata..bili u ulcinju...joj crkli smo 10 sata vožnje busom..po onim gudurama... sve u svemu lijepo je bilo..ja sam se odmorila pravo uživala sa MM i H...baš smo napunili baterije...prvi put sam bila u Ulcinju..smještaj mi je bio super..prve dvije noć smo bili u apartmanu 20 eura nas troje..a kasnije sam prešla kod prijateljice i nisam plaćala više smještaj...cijene su super..meni presmiješno da su naši prozvodi jeftiniji u MNE nego kod nas..nigdje veze..kuhala ništa nisam..odeš u restoran i nas troje se najedemo za 10 eura....svidjela mi se i plaža i more i pijesak...tako da abda i iduće godine kontam opet ići..samo autom ni slučajno..dragi bus..lezi i spavaj...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.8.2011 10:02:56
Mamarica
Preko Rostova je blize do Bugojna, a put nije nista losiji nego preko Komara. I mi cesto idemo tim putem, u subotu smo dosli bas preko Rostova i nije bilo neke guzve. Pazite kad prodjete Novi Travnik kad idete prema Sarajevu, pa na dijelu puta prije nego se ukljucite na put Travnik-Vitez, ima kamera, bas na dijelu gdje je ravnica, pa se raja zafuraju i eto kazne.
trebam se danas-sutra odlučiti za rezervaciju hotela u Drveniku-Gornja vala, oli ti mali Drvenik /onaj bez trajekta/. Obzirom da idem sama sa curama, trazila sam polupansion, blizinu plaze,hlad, pismene sobe, dobru uslugu.... naravno ono sto me brine u Drveniku je čistoća mora, guzva itd......Termin je druga polovina avgusta. Ako neko ima iskustva sa Drvenikom u ovom periodu , MOLIM VAS pisite i dajte svoje misljenje! Pozz
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.8.2011 11:45:18
Hanady RR
Drvenik mali posebno je meni super sa djecom...u isti sam išla i ponovno sam planiral da mu se vratim u isti taj tip polupansiona samo u Moterl adria ali dođlo do pormjene u glavi moga muža pa idemo aBd makarska u apratman...
Uglavnom mali drvenik i neće imati gužve u drugoj polovini avgusta... tamo su uglavnom porodice sa manjom djecom jer ima hlad, nema puno mjesta za zabavu i izlaske do zore i nema saobraćaja i definitvno plaža ti je blizu...što je meni najbitnije sa ove moje dvije pošto aparatura za plažu zahtjeva blizinu plaže
za porodicu sa manjom djecom zaista je mali dvrenik super izbor...
PS. samo napomena kada pišeš post, nema potrebe da mjenjaš naslov ili daješ novi...time mjenjaš naziv kompletne teme.
Sretno
< Poruku je uredio Hanady RR -- 3.8.2011 11:46:07 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.8.2011 12:00:56
vanaja
E cure hvala, ma vidite da sam leteca na forumu.....mlada i neukusna...hahahhaaaa
Ma odoh odma cekirati tu sobu u hotelu Hani.....onda je to, to! Sto se tice izlazaka, vjerovatno cu praviti ludi party na balkonu kada cure zaspu pusuci rekvizitu za sljedeci dan....nadam se da nece biti velike guzve, a i da hoce sta me briga.....ima hotelska basta na plazi pa cu ispijati kafe, a cure cu pokusati nafurati da crtaju za stolom..../zvuci mi ko nemoguće/ ali cu ipak pokusat!!! ako koja forum mama bude tu u isto vrijeme prepoznat ce ludjakinju sa dvije azdajice , pa eto mozemo se druziti!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.8.2011 12:05:17
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: vanaja
E cure hvala, ma vidite da sam leteca na forumu.....mlada i neukusna...hahahhaaaa
Ma odoh odma cekirati tu sobu u hotelu Hani.....onda je to, to! Sto se tice izlazaka, vjerovatno cu praviti ludi party na balkonu kada cure zaspu pusuci rekvizitu za sljedeci dan....nadam se da nece biti velike guzve, a i da hoce sta me briga.....ima hotelska basta na plazi pa cu ispijati kafe, a cure cu pokusati nafurati da crtaju za stolom..../zvuci mi ko nemoguće/ ali cu ipak pokusat!!! ako koja forum mama bude tu u isto vrijeme prepoznat ce ludjakinju sa dvije azdajice , pa eto mozemo se druziti!
hotel Hani je super...
najprije jako su im lijepi apartmani a harana je kod njih najbolja...
uslužni su jako pa je moguće da ti podgriju supicu ili hapu za bebu bez obzira na uplaćeni polupansion...
A omdah si na plaži...imaš divnu baštu u hotelu, tarse prdivne i čak da ti je soba okrenuta prema biokovu pogled je divan i lijepo s emožeš odmoriti...
Iposd hotela hani je adria, pa privatna kuća, eh kraj nje imaš svako jutro malo pijacu....nije ni skupa tako da nema potrebe da viće uzimaš sa brodica po nekim velikim cjenama....
do veliko drvenika poršetaš svako veče...šetalište izmešu malog i velikog je lijepo i sve uz more i borovinu...za djecu savršeno...
ili ujutro ili naveče dokupi ako ti nešto treba u konzumu u velikom drveniku... lokalni granap nije loš al su cijene malo veće i nije svježe mlijeko i jogurt kao u konzumu gdje je pormet pordaje i kupovine veći.
Čekiraj ti to...spomenut ćeš me
puzle
jel isplativo da to kupim imam dosta prostora cistog mm htjeo da ubacimo tepison ja ne , jer Anel zna sjest na parket i igrat se tu pa sam mislila puzle velike uzeti gumeno je to haman znate na sta mislim heh i koliko to kosta ako neko ima ?
molim odg. (96%)
molim odg. (4%)
Broj svih glasova: 101
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!