|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1159 1160 [1161] 1162 1163   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.8.2011 9:26:32   
Lady26
user posted image user posted image user posted image
Tako brate....tj sestro user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29001
8.8.2011 9:28:52   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

Tako brate....tj sestro user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29002
8.8.2011 9:28:55   
emi7908
Samo da vam mahnem  user posted image ... Ne mogu sve da čitam eto malo sam nešto iščitala ali samo sam htjela da vas pozdravim...
Lady draga vidim u predhodnim postovima da se lomiš sa ishranom, i kod mene je tako nekad bilo i ja pustila više jer su mi živci skoro popucali i eto sad mašalna sve jede.. Ne znam kojim čudom ali djetetu samo došlo... Nemoj se puno sekirati, znam da brineš ali s tim nećeš ništa promjeniti..
Tajra bravo za zubić user posted image  ..
Koko, Bambi, i ostala raja imate mahanje user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29003
8.8.2011 9:34:48   
Lady26
Emi user posted image user posted image
Dobro sve, pod kontrolom user posted image ?
Eh, trudim se da se ne sekiram , al eto...ona jede ono sto voli, supu cak trazi sama...aaaaaaa cupica user posted image , sa doruckom nemamo hB problema, nemamo raznovrstan rucak ali sta cu...jede sta jede...
Kako si ti, kako je djecak?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29004
8.8.2011 9:51:24   
Hanady RR
jutro...
mi sa kontole...
brisevi od poršli put sutra od 1-2 ...jutros opet ponovoli ti će biti u četvrtak...
na sve to farah produžen sumamed/ azomex još 5 dana...što će biti ukupno 9 da pije..
ahanadi zinat pordužen još 7 s tim da završi i ovja prvi do 7 dana...ukupno znači 15 dana...

dalje hanadini krajnici doktorici s ene sviđaju...ogromni su, crveni, imaju udubljenja i ispupčenja, zatvraaju grlo, imaju žilice...ma svašta...
u četvrtak kada uzmeme i druge briseve nakon ovih sutra da dođemo po uputnicu za ORL za hanadi...

ma maislim...šta dalje...nisma inteligentna sekunde u svemu ovomeuser posted image

a šta sa godišnjimuser posted image user posted image user posted image user posted image koji mi teče i propadauser posted image user posted image da ga prekidamuser posted image kad d aidemo na more...ako ovako nastave do 15 nećemo moćiuser posted image šta dalje...o ludila svakojakog kod meneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29005
8.8.2011 9:52:02   
emi7908
Emi
Dobro sve, pod kontrolom ?
Eh, trudim se da se ne sekiram , al eto...ona jede ono sto voli, supu cak trazi sama...aaaaaaa cupica , sa doruckom nemamo hB problema, nemamo raznovrstan rucak ali sta cu...jede sta jede...
Kako si ti, kako je djecak?

Hvala na smajliju user posted image .... Dobro sam hB, nedaj bože šta gore.. maleni je dobro, pravi dječak postao.. Sad nas dvoje razgovaramo kao veliki user posted image  Malo je tužan jer mu nema par drugova iz vrtića pa  sad kao malo se nećka da li da ide u vrtić ili ne ali na kraju ipak posluša mamu.
znam ja kolika je tebi muka zbog te hrane ali moraš malo pustiti i ne obraćati pažnju na to previše, jer evo koliko vidim malena ipak nešto pojede... Eman do skoro nije htio da krompir proba, bože sačuvaj  a za ostalo da ne pričam a sad sam traži... Jedino ga je jeo ono dok je još beba bio pa mu ga ja ubacim sa mrkvicom i ostalim povrćem.. ali eto ja se malo opustila i on vidi da ja ignorišem i sad trpa k'o veliki hB.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29006
8.8.2011 9:53:09   
Hanady RR
pa gdje si ti emi ženo dragauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29007
8.8.2011 9:53:18   
Anoniman
hanady mila bit ce dobro abd user posted image user posted image user posted image nije nikad kasno na more i mi cemo abd 15estog ici ...... Samo da one ozdrave , a hoce ... Koliko ti vrijedi godisnji dana .

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 29008
8.8.2011 9:56:19   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: felix

hanady mila bit ce dobro abd user posted image user posted image user posted image nije nikad kasno na more i mi cemo abd 15estog ici ...... Samo da one ozdrave , a hoce ... Koliko ti vrijedi godisnji dana .

sve što mi je sotalo uzela sam...pa bih s atime nakon bajrama na posao...
ako mi porpadne nemama ni dana...
a šta ako ne mognem ni nakon ovih antibiotika...jel mi pametno ićiuser posted image
poslije 3 ture antibiotika na sunce ih voditiuser posted image

pojam nemam...ozbiljno s ebavim mišlju da otvaram bolovanje i prkeidam godišnji pa d au septemrbu more planitram..a l kakvo me vrijeme čeka...

nisma pametna nikako...

a sve s ekurašim na posao d azovem...a nije mi ni to najpametnije...

ma u crnjaku sam totalnomuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29009
8.8.2011 9:57:17   
emi7908
jutro...
mi sa kontole...
brisevi od poršli put sutra od 1-2 ...jutros opet ponovoli ti će biti u četvrtak...
na sve to farah produžen sumamed/ azomex još 5 dana...što će biti ukupno 9 da pije..
ahanadi zinat pordužen još 7 s tim da završi i ovja prvi do 7 dana...ukupno znači 15 dana...

dalje hanadini krajnici doktorici s ene sviđaju...ogromni su, crveni, imaju udubljenja i ispupčenja, zatvraaju grlo, imaju žilice...ma svašta...
u četvrtak kada uzmeme i druge briseve nakon ovih sutra da dođemo po uputnicu za ORL za hanadi...

ma maislim...šta dalje...nisma inteligentna sekunde u svemu ovome

a šta sa godišnjim koji mi teče i propada da ga prekidam kad d aidemo na more...ako ovako nastave do 15 nećemo moći šta dalje...o ludila svakojakog kod mene

Jao kod tebe belaja... Žao mi curica duše male, a za taj godišnji ne znam šta reći a i za more vala.... I ja sam imala milion belaja niti sam vidjela more niti o tome sad razmišljam a tako mi treba da se maknem od svega... Neka se one samo izlječe a biće još lijepih dana za mora..

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29010
8.8.2011 9:59:12   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: emi7908

Samo da vam mahnem  user posted image ... Ne mogu sve da čitam eto malo sam nešto iščitala ali samo sam htjela da vas pozdravim...
Lady draga vidim u predhodnim postovima da se lomiš sa ishranom, i kod mene je tako nekad bilo i ja pustila više jer su mi živci skoro popucali i eto sad mašalna sve jede.. Ne znam kojim čudom ali djetetu samo došlo... Nemoj se puno sekirati, znam da brineš ali s tim nećeš ništa promjeniti..

Juhuuuuuuu ja nisam ostala user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki pozdrav i za tebe emi... Jestel se smjestili namjestili? Kako je pilence maleno? Ti kako si???

felix draga moja, sta mi radi Anelko???

Hanady, pusti more, bitno je da djevojcice ozdrave... A sto se tice odmora, ja ne bih prekidala, bolje je da si uz njih kad su vec slabe, al opet to je moje misljenje.

Hej, narode zaboravih vam se pohvaliti... Sinoc meni moj Nane prisao, lupka me rukicom i zove mama mama, pokazuje na sok i kaze "casa" sto u prevodu znaci da mu naspem soka u casu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29011
8.8.2011 9:59:25   
Hanady RR
ma što s emora tiče i mene lično mogu vala nikakao d ane idem...al radi djece išla bih i jmjsec...
ja sma davno skontala d ami je najbolji domor kad idem na posao...da dušu ne ogriješim al ja s ena moru dlomim s anjih dvijeuser posted image

al nešto moram skontata...smao dok skontamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29012
8.8.2011 9:59:57   
emi7908
pojam nemam...ozbiljno s ebavim mišlju da otvaram bolovanje i prkeidam godišnji pa d au septemrbu more planitram..a l kakvo me vrijeme čeka...

Pa eto ti rješenja, i ja sam ti kontala to predložiti ali šta znam, kažu da će ljeto biti malo duže ali ko zna user posted image  Možda ti je tako najbolje da napraviš...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29013
8.8.2011 10:01:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: emi7908

Juhuuuuuuu ja nisam ostala user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki pozdrav i za tebe emi... Jestel se smjestili namjestili? Kako je pilence maleno? Ti kako si???

felix draga moja, sta mi radi Anelko???

Hanady, pusti more, bitno je da djevojcice ozdrave... A sto se tice odmora, ja ne bih prekidala, bolje je da si uz njih kad su vec slabe, al opet to je moje misljenje.

Hej, narode zaboravih vam se pohvaliti... Sinoc meni moj Nane prisao, lupka me rukicom i zove mama mama, pokazuje na sok i kaze "casa" sto u prevodu znaci da mu naspem soka u casu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma bambiko mislila sam prkeinuti godišnji i bolovanje d ami teče...nisma ih mislila ostaviti...ma jokkkkkkkkkk...to ni slučajno....
nema šanse....

al doktorica mi dla apotvrdu...da odem do svoje doktorice da otvorim boloanje na djecu...al na posao bih trebala nazvati d avidim kakve su mi šanse...a to znači plaho opet neću raditi...ma msilim nije to ni frka za moju službu al gore su mi kolege do šefovauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29014
8.8.2011 10:04:05   
emi7908

Jesmo više, bilo mi je došlo da vrištim od svega... Još fali po koja stavkica ali hB nek se samo privelo kraju.. Ne daj bože da mi neko kaže da opet selim negdje ili nedaj bože da moram negdje drugo uhhhh user posted image user posted image user posted image  ali dok je čovjek zdrav i živ svašta može izdurati, nekad nismo ni svjesni koliko možemo podnijeti dok se ne nađemo na testu izdržljivosti...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29015
8.8.2011 10:15:39   
Bambi09
Hanady, ako mozes otvoriti bolovanje to bi ti bilo bolje, da ne trosis godisnji sto kazes, da ti ostane koji dan za poslije... Samo da krofnice budu zdravo...

emi, sto kazes covjek i ne zna koliko je jak dok ne bude stavljen na neko iskusenje, a svakodnevno smo u iskusenjima kojekakvim, samo sto nekih nismo ni svjesni

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29016
8.8.2011 10:28:09   
tekja
jutro....
Mi smo odspavali do pola 10user posted image ...V. sa mnom jutros ustao na sehur i nece da spava...cekao me da sabah klanjam i tek onda smo legli, fino se zagrlili i pajkili do maloprijeuser posted image

oooooooo emi nam se vratila oooooooooouser posted image ..drago mi je da je sve okiuser posted image

Riana cestitamo zubic...super da je izasao bez reakcija...user posted image ..navijamo i da ostala tri niknu be po mukeuser posted image

Hanady, uh dusice drage, nadam se da ce do 15. potpuno ozdraviti...a to za posao, ma ne znam, ako su ti vec kolege i sefovi namcori, sta god da uradis takvi ce biti...pa ti onda ugodi sebi i djeciciuser posted image

Mama2009...ja odavno nisam srela tako mirno dijete kao Deniz...nije ni cudo sto ti je mama stalno cuvauser posted image user posted image user posted image ...salim se malo, al' stvarno je pametnica mashAllahuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29017
8.8.2011 10:31:58   
mala86
mahanje i od nas user posted image

mi se vratili iz skitnje!morala do mame jutrols u 8 otvorit stan za majstore,pa smo aktivni od 7.15!obavili sta smo trebali u malo u spoing,uzela malcu neku maicu u zari,samo jedna jedina sve se prodalo user posted image ,pa se igrali loptom,bas sam se umorila a vani vruceeee,ali neka ljeto je user posted image

jos 4 dana do moranja user posted image ,mm me nagovara da ostanem sljedecu sedmicu tamo pa ce on doci sljedecu nedelju po nas,ali vidjet cu user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29018
8.8.2011 10:34:03   
mala86
zaboravi ----cestitamo zubice i bravo za Naneta user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29019
8.8.2011 11:05:57   
R&T@
Skupila se raja na ringeraji, a ja u avlijiuser posted image
Kakva sam ja mahalusauser posted image user posted image user posted image user posted image

Emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, e neka si nam se javila...
Cestitke jer je lose iza tebe, a kako je mali stomak?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanady, od mora u augustu nista...
i onako je ramazan...
A ti lijepo na bolovanje i odmah nakon Bajrama pravac Jadran...
Septembar je uvijek lijep i bas za djecu i kupanjeuser posted image

Lady, hajde nam ti reci u kakvom je to gradu mama2009 bila, kad ona neceuser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 8.8.2011 11:06:24 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29020
8.8.2011 11:15:38   
emi7908
Eeeee draga Tajra bilo je baš uuhhhhh... Stomačić bolje hB, promjenili nekoliko stvarčica u ishrani i sad je ok..
A valjda bude lijepo u septembru, i meni je to nekako za dječicu dobro a neće biti gužve... kako si mi ti ?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29021
8.8.2011 11:18:36   
R&T@
Bas mi je drago da djecaka ne boliuser posted image

Ja super, hB...
"gazim" godisnji i borim se sa ovim mojim damicamauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 29022
8.8.2011 11:19:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma što s emora tiče i mene lično mogu vala nikakao d ane idem...al radi djece išla bih i jmjsec...
ja sma davno skontala d ami je najbolji domor kad idem na posao...da dušu ne ogriješim al ja s ena moru dlomim s anjih dvijeuser posted image

al nešto moram skontata...smao dok skontamuser posted image
neznam hanady najbolje da vidis sa ped sta ti preporucuje moj anel je prosle god. prije na dan primao infuziju citav dan jer je povraco a sutra dan bili na moretuuser posted image na svoju odgovornost osla hehhe i hb  bilo sve o.k

Bambi dobro je anel , malo lopov al devera se user posted image Kako tvoja djecica

< Poruku je uredio felix -- 8.8.2011 11:21:46 >

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 29023
8.8.2011 11:26:22   
mama2009
IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, hajde nam ti reci u kakvom je to gradu mama2009 bila, kad ona neceuser posted image

ma ja hocu, bili smo u Konjicu, a na putu prema Borackom jezeru ima kompleks Garden C. imaju bazene, park sa cudima za djecu, ja sam preporuku dobila od mame75, cjelodnevni boravak na bazenu sa ruckom i upotrebom svih cuda je 16KM, mozes naravno otici samo na pice i djeca da uzivaju u igri, na toboganu, ljuljackama, konjicima i sl

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29024
8.8.2011 11:40:42   
Hanady RR
tajra pametnice...

tako će i biti...
felix nisma ti ja baš za toga rizika...al sa antibiotikom i nakon njega izlaganje djece suncu nije mi pametno...a ja sma ti paničar...smorila bih djecu na moru svojom pažnjom...
zva na posao...
čekam kolegu d ame nazove...drž''te mi figeuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.8.2011 11:42:23 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 29025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1159 1160 [1161] 1162 1163   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1159 1160 [1161] 1162 1163   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *