Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Samo da vam mahnem ... Ne mogu sve da čitam eto malo sam nešto iščitala ali samo sam htjela da vas pozdravim... Lady draga vidim u predhodnim postovima da se lomiš sa ishranom, i kod mene je tako nekad bilo i ja pustila više jer su mi živci skoro popucali i eto sad mašalna sve jede.. Ne znam kojim čudom ali djetetu samo došlo... Nemoj se puno sekirati, znam da brineš ali s tim nećeš ništa promjeniti.. Tajra bravo za zubić .. Koko, Bambi, i ostala raja imate mahanje
Emi Dobro sve, pod kontrolom ? Eh, trudim se da se ne sekiram , al eto...ona jede ono sto voli, supu cak trazi sama...aaaaaaa cupica , sa doruckom nemamo hB problema, nemamo raznovrstan rucak ali sta cu...jede sta jede... Kako si ti, kako je djecak?
jutro... mi sa kontole... brisevi od poršli put sutra od 1-2 ...jutros opet ponovoli ti će biti u četvrtak... na sve to farah produžen sumamed/ azomex još 5 dana...što će biti ukupno 9 da pije.. ahanadi zinat pordužen još 7 s tim da završi i ovja prvi do 7 dana...ukupno znači 15 dana...
dalje hanadini krajnici doktorici s ene sviđaju...ogromni su, crveni, imaju udubljenja i ispupčenja, zatvraaju grlo, imaju žilice...ma svašta... u četvrtak kada uzmeme i druge briseve nakon ovih sutra da dođemo po uputnicu za ORL za hanadi...
ma maislim...šta dalje...nisma inteligentna sekunde u svemu ovome
a šta sa godišnjim koji mi teče i propada da ga prekidam kad d aidemo na more...ako ovako nastave do 15 nećemo moći šta dalje...o ludila svakojakog kod mene
Emi Dobro sve, pod kontrolom ? Eh, trudim se da se ne sekiram , al eto...ona jede ono sto voli, supu cak trazi sama...aaaaaaa cupica , sa doruckom nemamo hB problema, nemamo raznovrstan rucak ali sta cu...jede sta jede... Kako si ti, kako je djecak?
Hvala na smajliju .... Dobro sam hB, nedaj bože šta gore.. maleni je dobro, pravi dječak postao.. Sad nas dvoje razgovaramo kao veliki Malo je tužan jer mu nema par drugova iz vrtića pa sad kao malo se nećka da li da ide u vrtić ili ne ali na kraju ipak posluša mamu. znam ja kolika je tebi muka zbog te hrane ali moraš malo pustiti i ne obraćati pažnju na to previše, jer evo koliko vidim malena ipak nešto pojede... Eman do skoro nije htio da krompir proba, bože sačuvaj a za ostalo da ne pričam a sad sam traži... Jedino ga je jeo ono dok je još beba bio pa mu ga ja ubacim sa mrkvicom i ostalim povrćem.. ali eto ja se malo opustila i on vidi da ja ignorišem i sad trpa k'o veliki hB.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
hanady mila bit ce dobro abd nije nikad kasno na more i mi cemo abd 15estog ici ...... Samo da one ozdrave , a hoce ... Koliko ti vrijedi godisnji dana .
hanady mila bit ce dobro abd nije nikad kasno na more i mi cemo abd 15estog ici ...... Samo da one ozdrave , a hoce ... Koliko ti vrijedi godisnji dana .
sve što mi je sotalo uzela sam...pa bih s atime nakon bajrama na posao... ako mi porpadne nemama ni dana... a šta ako ne mognem ni nakon ovih antibiotika...jel mi pametno ići poslije 3 ture antibiotika na sunce ih voditi
pojam nemam...ozbiljno s ebavim mišlju da otvaram bolovanje i prkeidam godišnji pa d au septemrbu more planitram..a l kakvo me vrijeme čeka...
nisma pametna nikako...
a sve s ekurašim na posao d azovem...a nije mi ni to najpametnije...
ma u crnjaku sam totalnom
jutro... mi sa kontole... brisevi od poršli put sutra od 1-2 ...jutros opet ponovoli ti će biti u četvrtak... na sve to farah produžen sumamed/ azomex još 5 dana...što će biti ukupno 9 da pije.. ahanadi zinat pordužen još 7 s tim da završi i ovja prvi do 7 dana...ukupno znači 15 dana...
dalje hanadini krajnici doktorici s ene sviđaju...ogromni su, crveni, imaju udubljenja i ispupčenja, zatvraaju grlo, imaju žilice...ma svašta... u četvrtak kada uzmeme i druge briseve nakon ovih sutra da dođemo po uputnicu za ORL za hanadi...
ma maislim...šta dalje...nisma inteligentna sekunde u svemu ovome
a šta sa godišnjim koji mi teče i propada da ga prekidam kad d aidemo na more...ako ovako nastave do 15 nećemo moći šta dalje...o ludila svakojakog kod mene
Jao kod tebe belaja... Žao mi curica duše male, a za taj godišnji ne znam šta reći a i za more vala.... I ja sam imala milion belaja niti sam vidjela more niti o tome sad razmišljam a tako mi treba da se maknem od svega... Neka se one samo izlječe a biće još lijepih dana za mora..
Samo da vam mahnem ... Ne mogu sve da čitam eto malo sam nešto iščitala ali samo sam htjela da vas pozdravim... Lady draga vidim u predhodnim postovima da se lomiš sa ishranom, i kod mene je tako nekad bilo i ja pustila više jer su mi živci skoro popucali i eto sad mašalna sve jede.. Ne znam kojim čudom ali djetetu samo došlo... Nemoj se puno sekirati, znam da brineš ali s tim nećeš ništa promjeniti.. Tajra bravo za zubić .. Koko, Bambi, i ostala raja imate mahanje
Juhuuuuuuu ja nisam ostala
Veliki pozdrav i za tebe emi... Jestel se smjestili namjestili? Kako je pilence maleno? Ti kako si???
felix draga moja, sta mi radi Anelko???
Hanady, pusti more, bitno je da djevojcice ozdrave... A sto se tice odmora, ja ne bih prekidala, bolje je da si uz njih kad su vec slabe, al opet to je moje misljenje.
Hej, narode zaboravih vam se pohvaliti... Sinoc meni moj Nane prisao, lupka me rukicom i zove mama mama, pokazuje na sok i kaze "casa" sto u prevodu znaci da mu naspem soka u casu
ma što s emora tiče i mene lično mogu vala nikakao d ane idem...al radi djece išla bih i jmjsec... ja sma davno skontala d ami je najbolji domor kad idem na posao...da dušu ne ogriješim al ja s ena moru dlomim s anjih dvije
al nešto moram skontata...smao dok skontam
Juhuuuuuuu ja nisam ostala
Veliki pozdrav i za tebe emi... Jestel se smjestili namjestili? Kako je pilence maleno? Ti kako si???
felix draga moja, sta mi radi Anelko???
Hanady, pusti more, bitno je da djevojcice ozdrave... A sto se tice odmora, ja ne bih prekidala, bolje je da si uz njih kad su vec slabe, al opet to je moje misljenje.
Hej, narode zaboravih vam se pohvaliti... Sinoc meni moj Nane prisao, lupka me rukicom i zove mama mama, pokazuje na sok i kaze "casa" sto u prevodu znaci da mu naspem soka u casu
ma bambiko mislila sam prkeinuti godišnji i bolovanje d ami teče...nisma ih mislila ostaviti...ma jokkkkkkkkkk...to ni slučajno.... nema šanse....
al doktorica mi dla apotvrdu...da odem do svoje doktorice da otvorim boloanje na djecu...al na posao bih trebala nazvati d avidim kakve su mi šanse...a to znači plaho opet neću raditi...ma msilim nije to ni frka za moju službu al gore su mi kolege do šefova
Jesmo više, bilo mi je došlo da vrištim od svega... Još fali po koja stavkica ali hB nek se samo privelo kraju.. Ne daj bože da mi neko kaže da opet selim negdje ili nedaj bože da moram negdje drugo uhhhh ali dok je čovjek zdrav i živ svašta može izdurati, nekad nismo ni svjesni koliko možemo podnijeti dok se ne nađemo na testu izdržljivosti...
Hanady, ako mozes otvoriti bolovanje to bi ti bilo bolje, da ne trosis godisnji sto kazes, da ti ostane koji dan za poslije... Samo da krofnice budu zdravo...
emi, sto kazes covjek i ne zna koliko je jak dok ne bude stavljen na neko iskusenje, a svakodnevno smo u iskusenjima kojekakvim, samo sto nekih nismo ni svjesni
Riana cestitamo zubic...super da je izasao bez reakcija... ..navijamo i da ostala tri niknu be po muke
Hanady, uh dusice drage, nadam se da ce do 15. potpuno ozdraviti...a to za posao, ma ne znam, ako su ti vec kolege i sefovi namcori, sta god da uradis takvi ce biti...pa ti onda ugodi sebi i djecici
Mama2009...ja odavno nisam srela tako mirno dijete kao Deniz...nije ni cudo sto ti je mama stalno cuva ...salim se malo, al' stvarno je pametnica mashAllah
mi se vratili iz skitnje!morala do mame jutrols u 8 otvorit stan za majstore,pa smo aktivni od 7.15!obavili sta smo trebali u malo u spoing,uzela malcu neku maicu u zari,samo jedna jedina sve se prodalo ,pa se igrali loptom,bas sam se umorila a vani vruceeee,ali neka ljeto je
jos 4 dana do moranja ,mm me nagovara da ostanem sljedecu sedmicu tamo pa ce on doci sljedecu nedelju po nas,ali vidjet cu
Emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, e neka si nam se javila... Cestitke jer je lose iza tebe, a kako je mali stomak?
Hanady, od mora u augustu nista... i onako je ramazan... A ti lijepo na bolovanje i odmah nakon Bajrama pravac Jadran... Septembar je uvijek lijep i bas za djecu i kupanje
Lady, hajde nam ti reci u kakvom je to gradu mama2009 bila, kad ona nece
< Poruku je uredio tajra -- 8.8.2011 11:06:24 >
Eeeee draga Tajra bilo je baš uuhhhhh... Stomačić bolje hB, promjenili nekoliko stvarčica u ishrani i sad je ok.. A valjda bude lijepo u septembru, i meni je to nekako za dječicu dobro a neće biti gužve... kako si mi ti ?
ma što s emora tiče i mene lično mogu vala nikakao d ane idem...al radi djece išla bih i jmjsec... ja sma davno skontala d ami je najbolji domor kad idem na posao...da dušu ne ogriješim al ja s ena moru dlomim s anjih dvije
al nešto moram skontata...smao dok skontam
neznam hanady najbolje da vidis sa ped sta ti preporucuje moj anel je prosle god. prije na dan primao infuziju citav dan jer je povraco a sutra dan bili na moretu na svoju odgovornost osla hehhe i hb bilo sve o.k
Bambi dobro je anel , malo lopov al devera se Kako tvoja djecica
Lady, hajde nam ti reci u kakvom je to gradu mama2009 bila, kad ona nece
ma ja hocu, bili smo u Konjicu, a na putu prema Borackom jezeru ima kompleks Garden C. imaju bazene, park sa cudima za djecu, ja sam preporuku dobila od mame75, cjelodnevni boravak na bazenu sa ruckom i upotrebom svih cuda je 16KM, mozes naravno otici samo na pice i djeca da uzivaju u igri, na toboganu, ljuljackama, konjicima i sl
tako će i biti... felix nisma ti ja baš za toga rizika...al sa antibiotikom i nakon njega izlaganje djece suncu nije mi pametno...a ja sma ti paničar...smorila bih djecu na moru svojom pažnjom... zva na posao... čekam kolegu d ame nazove...drž''te mi fige
< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.8.2011 11:42:23 >