|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1158 1159 [1160] 1161 1162   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.8.2011 19:44:14   
Anoniman
Da javim da je kolac mmmmmmmmm, i topao je preukusan a kamoli kad se ohladiuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28976
7.8.2011 20:21:31   
Anoniman
hocu kisuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vruce mi je ne volim ovouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28977
7.8.2011 20:44:24   
Anoniman
Moze li u ovo cudo od cokolade puter umjesto margarina?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28978
7.8.2011 21:54:22   
koka i po
i ja ispratila goste [sm=smiley1.gif
puno mi srce kad pravim iftar i ugostim postace.
pomalo im zavidim a uveliko divim.
dobra vam noc.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28979
7.8.2011 22:07:43   
Bambi09
sele a zato si ti meni ovako kasno budna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja iskupala djecu, okupala i covu, evo jos sebe i spremni za novu heftu... user posted image user posted image user posted image jucer smo bili na selu kod sveki, kad dodjose nam neki rodjaci iz Francuske... Eh sad oni imaju 3 djece... Najstariji sin stariji od Sabine mjesec dana, a najmladja kcer starija od Naneta 2 mjeseca... Helem super svi imaju svoje drustvo... Medjutim, posmatramo mi kako se oni sporazumjevaju, jer ipak francuzi i bosanci... Uglavnom, ustanovili smo da se najbolje razumiju Nane i Mej Li... oboje pricaju "mandarinski" user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 28980
7.8.2011 22:10:02   
koka i po
muce me ljubavni jadiuser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28981
7.8.2011 22:11:20   
Bambi09
pu pu pu ... gluho bilo... oklen sad oto???

Neposredna veza do poruke: 28982
7.8.2011 22:11:57   
koka i po
user posted image ...
foliram seuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28983
7.8.2011 22:12:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moze li u ovo cudo od cokolade puter umjesto margarina?

Sorry, uspavljivala A pa nece, evo sad mm pokusava, neki joj crv ne da mira ovih danauser posted image

A puter, valjda moze, ja se drzala recepta strogouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28984
7.8.2011 22:27:42   
Apotekarka
Vecer
Ja vazdan primam,ispracam goste i kuham i perem suđe,tako i jucer....Ja mi rođendana,smorim seuser posted image
EVo sad se mm ponudio da opere veli stvarno si se naradila...A njega cjele sedmice cestito viđala nisam toliko je radio u svom uredu svasta da bi registrovali auto,to smo rjesili sad opet rad isto moramo drva nabaviti,jer u svoju plau se n e mogu pouzdati tko zna kasd cu dobiti za 6 mj,a i kad je dobijem s cjelom se pozdravim sto rezije,sto zenauser posted image
Al ajd Boze zdravlja....
Samo ubi me to sto mm nema pravi posao...Vec jadnik po vazdan kuca za kompjutorom,danas je malo krace ali opetcitzavih 8 sati nema kod njega ni nedjelje...
Zao mi ga....a mogu vam reci i meni fali....
Antonio danas oka nije sklopio,nije htio,strasno je bio nerovoztan i uz sve to 5 puta kakiouser posted image ,a normalna stolica....bit ce da su zubi...cak se veceras pozalio da ga pupo boli...ali dobro je i jeo u zadnje vrikjeme bas ono pravo....
Kako su mi dame moje i djecica

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28985
8.8.2011 7:37:38   
Bambi09
Dobro jutro generacijo...
Kako su nam bolesna djecica? Jesul ozdravili??? Nadam se da su sve ture otisle i da su svi skocili "namirivati" kuce user posted image
Mi smo super, citamo vas, ali rijetko pisemo jer nemamo kad od hodanja, od tutnjaze user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 28986
8.8.2011 7:42:46   
R&T@
Jutrouser posted image

R. ima prvi zubic peticuuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28987
8.8.2011 8:23:51   
niki83
Tajra cestitamo!!user posted image user posted image
Mi se jos borimo sa tricama, tek jedna nikla, a ostale na putu..pa joj nadam se one smetaju i kad je apetit u pitanju, jer vidim pisale ste da ni vasa djeca u posljednje vrijeme bas ne jedu dobrouser posted image
A mi i dalje imamo malo promukao glasic, cini mi se da je Lady tacno rekla, ovo je od vristanjauser posted image jer nikad ranije to nije radila, a zadnjih dana radi, i eto povezala sam kako i otkuda...a ne bih da je vodim dr., ma ona je meni zdrava hvala Boguuser posted image
imate user posted image od nas

N&N

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28988
8.8.2011 8:35:33   
R&T@
Joj, Niki,trice i jesu najgore...
nadam se da ce se curica lahko izboriti...

Moju R. je svaki zubic "slomio"...
a ovaj novi me bas iznenadio jer nisam primjetila simptomeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 28989
8.8.2011 8:50:50   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: tajra

Jutrouser posted image

R. ima prvi zubic peticuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

niki ljubi nam vristalicu user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28990
8.8.2011 8:54:27   
koka i po
user posted image za peticu
sele...slomili me sinoc "ljubavni jadi"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad najvjerovatnije ako bude srece odoh na vikendicu da se kiselim u bazenuuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28991
8.8.2011 8:56:44   
Bambi09
oooooooooooooooooooooooo Rukfas... jesili to ti??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa zar i tebe mogu slomiti "ljubazni jadi" user posted image user posted image user posted image user posted image  hajd hajd, kiseli se ti i dobro se odkiseli... pusti mozak na pasu i za mene... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 28992
8.8.2011 9:00:51   
mama2009
jutroo,

evo mene moja smizla ostala u Konjicu, okupala se u Neretvi i nista, kao da je idealna temperatura, cak sto vise kad smo joj noge pokvasili hoce jos i na kraju sjela i bucnula se, nece dijete da izadje iz vode.....Bili smo i u Garden City...nesto prelijepo, fenomenalno ja sam odusevljena, naravno i smizla....nisam znala da kod nas tako nesto postoji....

Tajra cestitam na zubicu da sve dobije bez problema i da sto duze traju
Koko ma to su slatke mukice, ih kad ce moja smizla biti velika da ja cujem ako Bogda ljubavne jade....

ostalim user posted image zenicama velika pusaaa

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 28993
8.8.2011 9:01:03   
koka i po
tebi se to samo menseciniuser posted image
kazu da put do muskarcevog srca ide preko stomaka..mm samo stomak raste od moje hraneuser posted image
a zaguzlatio momackiuser posted image
hih ma ima da se otkiselim ako me moji hajduci pusteuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28994
8.8.2011 9:10:08   
Lady26
Eno, opet ostala.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Hajde de...
Dobro jutro, bujrum user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 28995
8.8.2011 9:11:21   
koka i po
ko,sta,gdje, kaduser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28996
8.8.2011 9:12:07   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mama2009

ostalim user posted image zenicama velika pusaaa

Vidi, corpus delikates user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 28997
8.8.2011 9:13:28   
Bambi09
Ladyyyyyyyyyyyyyyyy... ljepoto moja... moja prva upoznata virtuelna drugarice user posted image user posted image user posted image  (jel valja ova?) user posted image user posted image user posted image user posted image

mama, a gdje ti je taj grad kako to napisa da se zove??? A neka se D bucnula, isto tako i Nane kad u Drinu se bucne, nista mu ne smeta sto reze od hladnoce... user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28998
8.8.2011 9:14:38   
Lady26
Valja, drugo moja, pusti ove ostale user posted image user posted image user posted image
Pisi mi na pp adresu user posted image i jel se moRe iz svake poste slati paketic? Nijesam nikad user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28999
8.8.2011 9:25:06   
mama2009
velika pusa za Lady i lanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1158 1159 [1160] 1161 1162   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1158 1159 [1160] 1161 1162   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *