Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
aaa super!ajd nije puno,ne treba ti da se naviknes kad dodjes ovamo
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
reallove nema ni mm do veceras neka doba noci ....Nisi jedina .... Kako je E. dusa draga .Moj usto evo se igra danas bas vruceeeeeeee nemozemo van do iza 6 . Al od utorka opet kisa .....
joj felix ne kvari mi vrijeme,pa ja bi se malo morala sljedece sedmice,bar vikend ,necu kisu
Helloo Ja spavala sa Lanom od pola 1 do 2, sad me glava boli, ovakva sam Evo dosao mi brat, pa je zabavlja a ja....sve 4 u zrak...nije mi dobro, popila sam neofen sad cu staviti i kafu, mozda pomogne... BB 0 bodova, nije to to...mislim ja sam kafenisala sa stabdardnom ekipom, moje drage zenice su bile tu ali...malo nas brate bilo...i kupila sam samo 1 tene Lani , sreca ne dodjose svi
Meni prisjede bb .. Dosli kuci, cura nastavila tersati, u kadu je ubacila, okupala je da je huja prodje, nahranila i uspavala. Ja izasla pred kucu da operem oboja kolica i bebin krevetac, da i to bude spremno za brata, nije proslo pola sata ja cujem dijete neko prica, ja pogledam ona na balkonu, cura se naspavala . Mm ode za Mostar, a i meni se tako islo . Sad evo ne zna se ko vise ujeda, ona ili ja
dan i od mene... ja i moje prljavo sudje se i dalje gledamo ... povrtna corbica,punjene paprike ,punjene tikvice i kolac od sljiva .. sad ce me moja prija da kritikuje P:S. nemoj bona vidi sto cu biti dobra svekica .. a sad odoh na kupanje da izbijem sve ove "miomirise" iz moje kose realove i moj S. je primio zastitnu injekciju a veci se dobrano naprimao kad je bio mali pa vjerovatno ne stete .. tajra drago mi je da si kupila sliku ....ko zna mozda te jos koja saleti
Ola dame nek ste i kahvenisale. Lady suti ustedila si sto nisu sve dosle . Ja se "trudim" ne gledati u djecije stvarcice vise red je da i sebi sta kupim valjda. Felix kako si ti kako A. maleni? Tekja nece ni moj rucak sam a bas bi voljelaaaaaaa uh. Noa gledam i ja za Severinu bas mi drago fina postena zena merhametli voli jahte, ne treba joj puno odjece vjecito gola usrecit ce se mladozenja . o problemima s gospojom jos me i to snaslo i to bas sad ali elhamdulilah na svemu. A. je dobar cekam da zaspi da malo raskrcim teren. Gledam stalno u Somaliji sta se desava jadna djeca, i slusam u Medzedzi kod Vrbasa curica 15 godina iftari i sehuri s jednom kriskom hljeba , a toliko narod baca.
moram u Split registrovat auto,a bit cemo u Supetru na Bracu kod tetke ,mada izgleda samo vikend,jer mm ne moze dobit slobodno sem petka ,al hajd bitno je bar malo otic
Koko,evo sutim , ali sta cu ti kad ti znas sta mislim Slika kosta 11 KM i ljepsa je od one skuplje, a ja je sve gledam i kesim se kao da je direkt iz Louvra stigla na moj zid
Taman sinoc mm govori sto ce ti vise od 2 para Lani obuce, ne stigne pronosati i to isti broj, kad jutros nema zenica , kupih samo jedne...hihihihi A sinoc smo joj pupili starke duboke, za jeseni... Vjeruj ja sam neki dan nakon duuuugo vremena sebe pocastila, farmerke i 2 suknje
Koko,evo sutim , ali sta cu ti kad ti znas sta mislim Slika kosta 11 KM i ljepsa je od one skuplje, a ja je sve gledam i kesim se kao da je direkt iz Louvra stigla na moj zid
Ja sam ista...al zaista....cijena mi nije bitna, npr. moji satovi, najdrazi mi je jedan koji kosta 10KM a swatch koji sam kupila sebi od prve plate jedva da sam koji put stavila na ruku... Volim sebe sto sam takva
evo i nas anel ipak bio malo u basti sad gleda dvd ja malo virkam .Mala nemora znaciti da ce tamo padat haja blago tebi ti ode ove hevte a dje je ona tam iduca hevta da se nacekam Lady ja vise A.nista ne kupujem dobio je i previse sad je red na mene da si sta kupim ... Ella-h a dje je mala1994??? Tajra kad je to utorak bio dobar damije bilo znat vecinom utorkom pada neznam koliko dugo javlja samo.
Bravo Lady i tajra . I ja sam isto takva ,a nakit nenosim A. sve to potrga . Ni ja A. nekupujem obucu nonstop jer im noge rastu 2 para dosta. Sto tajra places za Severinom ihh ona nasla milijardera a skromna tako zena . Odo sad sta cistit nisam djaba domacica.
Noa gledam i ja za Severinu bas mi drago fina postena zena merhametli voli jahte, ne treba joj puno odjece vjecito gola usrecit ce se mladozenja .
Ella, oplakah
ma dusa moja ...ma bice i jedna umjetnicka aBd
ne kritikuj me za podcrtano novi browser me zeza
< Poruku je uredio koka i po -- 6.8.2011 16:58:44 >
neki dan sve moguce usisala,coska nije bilo neusisanog,izvukla sve sto se dalo i do noci uzas a vec mi je muka zbog malca,evo dok spava ja ga pozelila
eh evo me na starom ....ne kazu djaba da je prije vaktile sve bilo bolje i kvalitetnije cccc kupanje i sudje gotovo ..joj jesam brza ... imam fore jos pol sata pa ide druga tura sudja od vecere .. o pranju i ciscenju ne pricajte ...krpa i metla su moj omiljeni rekvizit ..pravi sam profi u tome