Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozzz Vidim ima svasta novog Hanady tako mi je drago da su bolje i da rucke masallah lutke drage , ...... puno ih ljubim .... Amani Ena cestitam imenakinjo na bebici ziva i zdrava bila 100 godina
hanady bas mi je drago da su curice bolje ima li itko savjet kako da ocistim madrac iz kreveca , popiskio se jutros a ja skinula najlon jer jos nikad mu se nije dogodila nezgoda kad spava i cim sam skinula odmah,e bas...
Hanady za curice.mislim da je kraj s temp. Eni i ovdje cestitamo. Felix sta je s tobom,nesto si tiha. moji obadvoje spavaju,ja pravila pitu,corbu.veceras se nadam da ce me dragi izvest u setnju naravno sa nasim vagonima nigdje bez njih.a sutra opet na vikendicu,priroda i kotlic,podaca ispod saca ko me nezna reko bi da ima 100kg kako pricam o hrani
ej bebacha tu sam virkam vas al nesto mi mrsko pisat neda mi se "pametovat" salim se...... Nista nema posebno pa ne pisem .....A. zaspo malo sredjivala jer danas smo sami pa moram snjim kad ustane biti heheh .I tak polako se pripremamo za moreta sledece abd .sedmice boze zdravlja zovemo tetu da utvrdimo gradivo tj . da joj kazemo tacan datum i tako jedva cekam abd da malo gdje pobjezemo iz TE
ma znam da ima.prijateljica isla i plaho fali Alen super rucki flasicu al samo mlijeko sa cokoladom a siske su bolje.jos malo boli,ima mlijeka al vise ne izdajam jer nisu napete pa vidjet cemo sta ce biti
hi zenice.....joj al pisete,ja nemogu da vas upratim
mi smo dobili zubiiiic sinoc ja vidjela,bio je nervozan ovu sedmicu puno,curio mu nosic,vodila ga doktoru,nema nista,radili nalaz da vidimo ima li kakvu bakteriju,nalaz dobar,ja skoro poludjela,kad ono sinoc,vidim zubic...
i molim vas za savjet....Emin vec 3 mjeseca prima zastitne injekcije,neko mi rece da su stetne,je li to tacno?
V. spava, ja odoh rucak da pravim...njemu se kuha povrtna juha ...bili smo na BB, nismo nista kupili ....al' smo se druzili ...V. je bio jedini djecak iz nase generacija, a oko njega, ne zna se koja je ljepsa: Lana, Ana, Deniz ...
Hanady, sretna sam zbog tvojih cura...hvala Bogu dragom
Mala, gdje si duso? Jeste li svi dobro? Reallove, welcome back ...pisemo se...odoh sada, nece rucak sam da se pravi, sram ga bilo
Hanady za cure a bome i za mamu reallove nek si se ti nama vratila a za inekcije mislim da nisu stetne ja se nekako nadam da doktori ipak bolje znaju ima ih svakakvih al ipak mislim da nisu oni tu da nam ''unistavaju'' djecu nego da im pomognu
ma i ja sam nesto kontala,valjda bi nam rekao da su stetne,al nedavno mi se jedna javi na fb i nasekira me posteno,kaze nemoja da ih uzima stete srcu ..sutra treba primiti pa sam kontala da li da ga odvedem ili ne
Ja sam kao dijete imala česte upale grla, gnojnu anginu i vrlo često primala peniciline i u ratu nakon 10-dnevne ture penic. doc mi propiše zaštitne svako 15 dana do ljeta(tada je bila kasna zima) da bih ih tad mogla "vaditi"! Primila sam ih 5-6, dalje ne jer su česta granatiranja bila oko DZ tih dana i puno poginulih.....Od tada me grlo nikada više nije zabolilo niti sam antibiotik popila zbog toga! A koliko su štetne-mislim da ništa što danas unosimo u organizam od lijekova nije bezbjedno za upotrebu-nečemu pomogne, a nešto i zezne! Kako god-sretno!
i Eminu je propisao zbog upala grla,svaki mjesec je bio bolestan,grlo i temperatura,prima ih mjesecno,i otkako ih prima mogu reci da nam je lakse hb malo smo se odmorili od ture i nespavanja,bas nam je bilo uzasno svaki mjesec ista prica
mi smo dobili zubiiiic sinoc ja vidjela,bio je nervozan ovu sedmicu puno,curio mu nosic,vodila ga doktoru,nema nista,radili nalaz da vidimo ima li kakvu bakteriju,nalaz dobar,ja skoro poludjela,kad ono sinoc,vidim zubic...
i molim vas za savjet....Emin vec 3 mjeseca prima zastitne injekcije,neko mi rece da su stetne,je li to tacno?
kod nas NEDAJU djeci inakcije zastitne do 5ete godine ja sam pitala kad je A. bio stalno nahladjen da mu daju kaze da ne ide za malu djecu tek od 5ete god smije primat eto tako kod nas. Cestitam zubic
mi bili u setnji,ljeto nam se vratilo bas je vruce,ali neka tako i treba
malac se uspavljuje,ja trebam ici rucak pravit,ali nesto mi se neda jos,mm mi jos nije javio kad ce s posla
jel itko pravio one male pizze? jel mi mali promjer da uh izrezem casom,kako bue kad jos malo nadodje u rerni?
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi