|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1152 1153 [1154] 1155 1156   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.8.2011 13:30:47   
jasmin
Dusice drage,ogladnile i to je znak da je glavno iza vas.Sad ce biti i razbacanih igracaka :):):).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28826
6.8.2011 13:41:34   
Anoniman
pozzz
Vidim ima svasta novog user posted image Hanady tako mi je drago da su bolje i da rucke masallah user posted image user posted image lutke drage , ...... puno ih ljubim ....
Amani user posted image
Ena cestitam imenakinjo na bebici ziva i zdrava bila 100 godina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 28827
6.8.2011 13:41:38   
Anoniman
hanady bas mi je drago  da su curice boljeuser posted image ima li itko savjet kako da ocistim madrac iz krevecauser posted image , popiskio se jutros  a ja skinula najlon jer jos nikad mu se nije dogodila nezgoda kad spava  i cim sam skinula odmah,e bas...

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 28828
6.8.2011 13:48:27   
bebacha
Hanady user posted image user posted image user posted image user posted image za curice.mislim da je kraj s temp.
Eni i ovdje cestitamo.
Felix sta je s tobom,nesto si tiha.
moji obadvoje spavaju,ja pravila pitu,corbu.veceras se nadam da ce me dragi izvest u setnjuuser posted image user posted image naravno sa nasim vagonimauser posted image user posted image user posted image nigdje bez njih.a sutra opet na vikendicu,priroda i kotlic,podaca ispod sacauser posted image user posted image user posted image user posted image ko me nezna reko bi da ima 100kg kako pricam o hrani

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28829
6.8.2011 13:50:51   
Anoniman
ej bebacha tu sam virkam vas al nesto mi mrsko pisat neda mi se user posted image user posted image user posted image "pametovat" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salim se......
Nista nema posebno pa ne pisem .....A. zaspo malo sredjivala jer danas smo sami pa moram snjim kad ustane biti heheh .I tak polako se pripremamo za moreta sledece abd .sedmice boze zdravlja zovemo tetu da utvrdimo gradivo tj . da joj kazemo tacan datum i tako jedva cekam abd user posted image user posted image da malo gdje pobjezemo iz TE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 28830
6.8.2011 13:54:50   
bebacha
lijepo se provedite.nego kakav vi imatel Zoloski vrt u Jelahu.vrijedil mene doci goreuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28831
6.8.2011 14:01:13   
Anoniman
zloski vrt user posted image user posted image user posted image user posted image neznam mislim da nema iako ima moram se raspitat pa cu ti javitiuser posted image user posted image
Kako tvoje siske jel bolje???Ruckil A. iz flase user posted image mlijeko hocel

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 28832
6.8.2011 14:05:57   
bebacha
ma znam da ima.prijateljica isla i plaho faliuser posted image
Alen super rucki flasicu al samo mlijeko sa cokoladomuser posted image user posted image user posted image a siske su bolje.jos malo boli,ima mlijeka al vise ne izdajam jer nisu napete pa vidjet cemo sta ce biti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28833
6.8.2011 14:12:01   
reallove
hi zenice.....joj al pisete,ja nemogu da vas upratimuser posted image

mi smo dobili zubiiiicuser posted image user posted image user posted image user posted image sinoc ja vidjela,bio je nervozan ovu sedmicu puno,curio mu nosic,vodila ga doktoru,nema nista,radili nalaz da vidimo ima li kakvu bakteriju,nalaz dobar,ja skoro poludjela,kad ono sinoc,vidim zubic...

i molim vas za savjet....Emin vec 3 mjeseca prima zastitne injekcije,neko mi rece da su stetne,je li to tacno?

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28834
6.8.2011 14:14:55   
tekja
drage....pozdrav...

V. spava, ja odoh rucak da pravim...njemu se kuha povrtna juhauser posted image ...bili smo na BB, nismo nista kupiliuser posted image user posted image ....al' smo se druziliuser posted image ...V. je bio jedini djecak iz nase generacija, a oko njega, ne zna se koja je ljepsa: Lana, Ana, Denizuser posted image ...

Hanady, sretna sam zbog tvojih cura...hvala Bogu dragomuser posted image

Mala, gdje si duso? Jeste li svi dobro?
Reallove, welcome backuser posted image ...pisemo se...odoh sada, nece rucak sam da se pravi, sram ga bilouser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28835
6.8.2011 14:16:01   
bebacha
Tekja bezobrazan ti rucak.moj je bolje,pitu u rernu i sama se peceuser posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28836
6.8.2011 14:20:18   
Anoniman
Hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image za cure a bome i za mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image
reallove nek si se ti nama vratila a za inekcije mislim da nisu stetneuser posted image ja se nekako nadam da doktori ipak bolje znajuuser posted image ima ih svakakvih al ipak mislim da nisu oni tu da nam ''unistavaju'' djecu nego da im pomognuuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 28837
6.8.2011 14:25:34   
reallove
ma i ja sam nesto kontala,valjda bi nam rekao da su stetne,al nedavno mi se jedna javi na fb i nasekira me posteno,kaze nemoja da ih uzima stete srcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sutra treba primiti pa sam kontala da li da ga odvedem ili ne
user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28838
6.8.2011 14:27:48   
DM
Realove-za te injekcije-je li to onaj extencilim koji ide nakon penicilina i prima se svakih 15 dana?

Ja sam kao dijete imala česte upale grla, gnojnu anginu i vrlo često primala peniciline i u ratu nakon 10-dnevne ture penic. doc mi propiše zaštitne svako 15 dana do ljeta(tada je bila kasna zima) da bih ih tad mogla "vaditi"!
Primila sam ih 5-6, dalje ne jer su česta granatiranja bila oko DZ tih dana i puno poginulih.....Od tada me grlo nikada više nije zabolilo niti sam antibiotik popila zbog toga!
A koliko su štetne-mislim da ništa što danas unosimo u organizam od lijekova nije bezbjedno za upotrebu-nečemu pomogne, a nešto i zezne!
Kako god-sretno!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28839
6.8.2011 14:36:07   
reallove
i Eminu je propisao zbog upala grla,svaki mjesec je bio bolestan,grlo i temperatura,prima ih mjesecno,i otkako ih prima mogu reci da nam je lakse hb malo smo se odmorili od ture i nespavanja,bas nam je bilo uzasno svaki mjesec ista prica

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 28840
6.8.2011 14:39:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

hi zenice.....joj al pisete,ja nemogu da vas upratimuser posted image

mi smo dobili zubiiiicuser posted image user posted image user posted image user posted image sinoc ja vidjela,bio je nervozan ovu sedmicu puno,curio mu nosic,vodila ga doktoru,nema nista,radili nalaz da vidimo ima li kakvu bakteriju,nalaz dobar,ja skoro poludjela,kad ono sinoc,vidim zubic...

i molim vas za savjet....Emin vec 3 mjeseca prima zastitne injekcije,neko mi rece da su stetne,je li to tacno?
kod nas NEDAJU djeci inakcije zastitne do 5ete godine ja sam pitala kad je A. bio stalno nahladjen da mu daju kaze da ne ide za malu djecu tek od 5ete god  smije primat eto tako kod nas.
Cestitam zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 28841
6.8.2011 14:42:57   
mala86
pozzic i od nas user posted image

mi bili u setnji,ljeto nam se vratilo user posted image user posted image user posted image user posted image
bas je vruce,ali neka tako i treba user posted image

malac se uspavljuje,ja trebam ici rucak pravit,ali nesto mi se neda jos,mm mi jos nije javio kad ce s posla user posted image

jel itko pravio one male pizze?
jel mi mali promjer da uh izrezem casom,kako bue kad jos malo nadodje u rerni?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 28842
6.8.2011 14:49:41   
reallove
mala86 ja cesto pravim mini pizze i izrezem ih casom budu dobreuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28843
6.8.2011 14:53:16   
mala86

mala86 ja cesto pravim mini pizze i izrezem ih casom budu dobreuser posted image

super hvala puno user posted image
i reallove nemooj vise ici dobrodosla nazad user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 28844
6.8.2011 14:54:45   
reallove
hehhe hvala mila,ako hoces poslat cu ti moj recept na ppuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28845
6.8.2011 14:58:48   
mala86

hehhe hvala mila,ako hoces poslat cu ti moj recept na ppuser posted image

ako ti nije mrsko mozes user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 28846
6.8.2011 15:03:11   
mala86
joj kako se meni spava user posted image user posted image
budala legnem kasno,zarazila se nekim igricama user posted image

malac spava ok,al djaba kad sam ja user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28847
6.8.2011 15:06:44   
reallove
ja zaspala u 5 jutros,spavala do 1,sad sam bljakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28848
6.8.2011 15:08:12   
reallove
mala86 jesi dobila ppuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 28849
6.8.2011 15:08:21   
mala86

ja zaspala u 5 jutros,spavala do 1,sad sam bljakuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolika je vremenska razlika izmedju tebe i nas sad user posted image
joj ja ne volim po danu spavat,dignem se i brondam po kuci,sve me nervira user posted image user posted image ,onda se trudim da me prodje kad me uhvati da bi legla

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 28850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1152 1153 [1154] 1155 1156   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1152 1153 [1154] 1155 1156   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *