|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1153 1154 [1155] 1156 1157   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.8.2011 15:11:06   
mala86

IZVORNA PORUKA: reallove

mala86 jesi dobila ppuser posted image

jesam draga odgovorila user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 28851
6.8.2011 15:11:16   
reallove
razlika je sat vremena sad je kod nas 16:11user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28852
6.8.2011 15:12:28   
mala86

IZVORNA PORUKA: reallove

razlika je sat vremena sad je kod nas 16:11user posted image

aaa super!ajd nije puno,ne treba ti da se naviknes kad dodjes ovamo user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 28853
6.8.2011 15:15:16   
mala86
evo mi mm user posted image user posted image ,a ja ko tek udana mlada svako malo virkam po prozoru da vidim ima li ga user posted image user posted image user posted image ,kad ugleda auto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28854
6.8.2011 15:17:17   
reallove
ti kao i ja samo trckaram za njim hahaahh,al moj otisao danas u 2 i dolazi sutra ujutro u 8user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28855
6.8.2011 15:40:25   
Anoniman
reallove nema ni mm do veceras neka doba nociuser posted image user posted image user posted image ....Nisi jedina ....
Kako je E. dusa draga .Moj usto evo se igra user posted image danas bas vruceeeeeeee nemozemo van do iza 6 .
Al od utorka opet kisa user posted image user posted image .....

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 28856
6.8.2011 16:00:44   
R&T@
felix, ne javljaj kisu, sram te bilouser posted image

Mm je uz mene, a meni neobicnouser posted image

Super je bilo na bb...
kako tudja djeca brzo rastu...
zao mi je sto neke zenice nisu mogle doci...

"Zaradjenim" novcem sam kupila slikuuser posted image

Drago mi je da su djecica boljeuser posted image

Mala86, poseban pozdrav za tebeuser posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28857
6.8.2011 16:08:20   
mala86

IZVORNA PORUKA: tajra

Mala86, poseban pozdrav za tebeuser posted image user posted image

hvala draga i za tebe user posted image i tvoje cure user posted image

joj felix ne kvari mi vrijeme,pa ja bi se malo morala sljedece sedmice,bar vikend user posted image ,necu kisu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28858
6.8.2011 16:12:50   
R&T@
mala86, ti ides u Split iliuser posted image

Mi bismo morali nekoliko dana kod svekra u Gradac...
pozelio nas je,  svekrva je vec ljuta...
a meni se ne ide...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28859
6.8.2011 16:23:03   
Lady26
Helloo
Ja spavala sa Lanom od pola 1 do 2, sad me glava boli, ovakva sam user posted image user posted image
Evo dosao mi brat, pa je zabavlja a ja....sve 4 u zrak...nije mi dobro, popila sam neofen sad cu staviti i kafu, mozda pomogne...
BB 0 bodova, nije to to...mislim ja sam kafenisala sa stabdardnom ekipom, moje drage zenice su bile tu ali...malo nas brate bilo...i kupila sam samo 1 tene Lani user posted image user posted image , sreca ne dodjose svi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28860
6.8.2011 16:28:12   
Anoniman
Meni prisjede bb user posted image .. Dosli kuci, cura nastavila tersati, u kadu je ubacila, okupala je da je huja prodje, nahranila i uspavala. Ja izasla pred kucu da operem oboja kolica i bebin krevetac, da i to bude spremno za brata, nije proslo pola sata ja cujem dijete neko prica, ja pogledam ona na balkonu, cura se naspavalauser posted image . Mm ode za Mostar, a i meni se tako islo user posted image . Sad evo ne zna se ko vise ujeda, ona ili jauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28861
6.8.2011 16:31:05   
koka i po
dan i od mene...
ja i moje prljavo sudje se i dalje gledamo user posted image ...
povrtna corbica,punjene paprike ,punjene tikvice i kolac od sljiva user posted image ..
sad ce me moja prija da kritikuje user posted image P:S. nemoj bona vidi sto cu biti dobra svekica user posted image ..
a sad odoh na kupanje user posted image da izbijem sve ove "miomirise" iz moje koseuser posted image
realove i moj S. je primio zastitnu injekciju a veci se dobrano naprimao kad je bio mali pa vjerovatno ne steteuser posted image ..
tajra drago mi je da si kupila sliku ....ko zna mozda te jos koja saleti user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28862
6.8.2011 16:31:09   
Ella_H
Ola dame nek ste i kahvenisale.
Lady suti ustedila si sto nisu sve dosleuser posted image .
Ja se "trudim" ne gledati u djecije stvarcice vise
red je da i sebi sta kupim valjda.
Felix kako si ti kako A. maleni?
Tekja nece ni moj rucak sam a bas bi voljelaaaaaaa uh.
Noa gledam i ja za Severinu bas mi drago fina postena
zena merhametli voli jahte, ne treba joj puno odjece
vjecito gola usrecit ce se mladozenjauser posted image .
o problemima s gospojomuser posted image user posted image user posted image user posted image  jos me i to snaslo
i to bas sad ali elhamdulilah na svemu. A. je dobar
cekam da zaspi da malo raskrcim teren.
Gledam stalno u Somaliji sta se desavauser posted image jadna djeca,
i slusam u Medzedzi kod Vrbasa curica 15 godina iftari i sehuri
s jednom kriskom hljebauser posted image , a toliko narod baca.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28863
6.8.2011 16:33:30   
mala86

mala86, ti ides u Split iliuser posted image

moram u Split registrovat auto,a bit cemo u Supetru na Bracu kod tetke user posted image ,mada izgleda samo vikend,jer mm ne moze dobit slobodno sem petka user posted image ,al hajd bitno je bar malo otic

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28864
6.8.2011 16:42:42   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Ella, oplakahuser posted image user posted image user posted image

Koko,evo sutimuser posted image , ali sta cu ti kad ti znas sta mislimuser posted image user posted image user posted image
Slika kosta 11 KM i ljepsa je od one skuplje, a ja je sve gledam i kesim se kao da je direkt iz Louvra stigla na moj ziduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28865
6.8.2011 16:43:23   
Lady26

Ola dame nek ste i kahvenisale.
Lady suti ustedila si sto nisu sve dosleuser posted image .
Ja se "trudim" ne gledati u djecije stvarcice vise
red je da i sebi sta kupim valjda.

Taman sinoc mm govori sto ce ti vise od 2 para Lani obuce, ne stigne pronosati i to isti broj, kad jutros nema zenica user posted image , kupih samo jedne...hihihihi
A sinoc smo joj pupili starke duboke, za jeseni...
Vjeruj ja sam neki dan nakon duuuugo vremena sebe pocastila, farmerke i 2 suknje user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28866
6.8.2011 16:46:49   
Lady26

Koko,evo sutimuser posted image , ali sta cu ti kad ti znas sta mislimuser posted image user posted image user posted image
Slika kosta 11 KM i ljepsa je od one skuplje, a ja je sve gledam i kesim se kao da je direkt iz Louvra stigla na moj ziduser posted image user posted image user posted image

Ja sam ista...al zaista....cijena mi nije bitna, npr. moji satovi, najdrazi mi je jedan koji kosta 10KM a swatch koji sam kupila sebi od prve plate jedva da sam koji put stavila na ruku...
Volim sebe sto sam takva user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28867
6.8.2011 16:48:39   
R&T@
A i mi te volimo sto si takvauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28868
6.8.2011 16:49:48   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28869
6.8.2011 16:50:13   
Anoniman
evo i nas anel ipak bio malo u basti sad gleda dvd user posted image ja malo virkam .Mala  nemora znaciti da ce tamo padat hajauser posted image user posted image blago tebi ti ode ove hevte a dje je ona tam iduca hevtauser posted image user posted image da se nacekamuser posted image user posted image user posted image
Lady ja vise A.nista ne kupujem dobio je i previse sad je red na mene da si sta kupim user posted image ...
Ella-huser posted image
a dje je mala1994???
Tajra kad je to utorak bio dobar damije bilo znatuser posted image vecinom utorkom pada neznam koliko dugo javlja samo.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28870
6.8.2011 16:51:44   
Ella_H
Bravo Lady i tajrauser posted image .
I ja sam isto takva ,a nakit nenosim
A. sve to potrgauser posted image . Ni ja A. nekupujem
obucu nonstop jer im noge rastu 2 para dosta.
Sto tajra places za Severinom ihh ona nasla
milijardera a skromna tako zenauser posted image .
Odo sad sta cistit nisam djaba domacica.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28871
6.8.2011 16:57:43   
koka i po

Ella, oplakahuser posted image user posted image user posted image

ma dusa moja user posted image ...ma bice i jedna umjetnicka aBduser posted image

ne kritikuj me za podcrtano novi browser me zezauser posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 6.8.2011 16:58:44 >

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28872
6.8.2011 16:59:12   
mala86

Odo sad sta cistit nisam djaba domacica.

joj kako je meni ovo dosadilo user posted image

po povratku se aktivno bacam u trazenje posla bilo sta,jer kuce mi je vise na vrh glave user posted image user posted image ,od struke sam odustala zasad user posted image ,al probat cu

neki dan sve moguce usisala,coska nije bilo neusisanog,izvukla sve sto se dalo i do noci uzas user posted image
a vec mi je muka zbog malca,evo dok spava ja ga pozelila

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 28873
6.8.2011 17:02:23   
Anoniman
mala86user posted image user posted image user posted image user posted image niko nam ugoditi haman ...... spavali ne spavali .....
I meni je jedan te isti "corav" poso dosadio al satas sad sto nismo muskouser posted image user posted image user posted image bilo bi drugacije

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 28874
6.8.2011 17:10:35   
koka i po
eh evo me na starom user posted image ....ne kazu djaba da je prije vaktile sve bilo bolje i kvalitetnijeuser posted image
cccc kupanje i sudje gotovo user posted image ..joj jesam brza user posted image ...
imam fore jos pol sata pa ide druga tura sudja od vecereuser posted image ..
o pranju i ciscenju ne pricajte ...krpa i metla su moj omiljeni rekvizituser posted image ..pravi sam profi u tome user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1153 1154 [1155] 1156 1157   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1153 1154 [1155] 1156 1157   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *