Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja se nahodala od jutros i evo sad malo da odmorim, bas sam se nesto smorila
sve hocu da pitam tekju a sto ode kod adnana jeli to nije bilo druge dr
ljubi momka
ni mi nismo imali kablovske juce svakih malo,malo iskljucivali,srecom nije mi net kablovski ne dam ja bihnet nikome,ove ja juce zvala ma nema sanse da ih dobijes nidje veze....
hanady nadam se da ce cure biti bolje, a ako su te temp takve visoke nije ni cudo da nece da jedu duse drage nemaju apetita sigurno... a ta visoka temp mene strah da to nije eserihija jer kod nje zna biti tako visoka temp...
kono moja golf dok upali, malo teze...nisam ja tebe sinoc skontala sta ti mene pitas, a ja sam ti preporucila one vaginalete od kantariona ali mozes i kantarionovo ulje isto, a kazu i med se stavi na ulozak i da i to pomaze..
jelena jos 2u 1, Luka hoce nece vani nece da se odluci frajercic maleni
noa hvala tebi za humanu, kod vas u mo ima svega nema sta, a ti si pravo ljubi krofnicu svoju
marijana pici na more nece posao pobjeci, niti ce ga ko umjesto tebe uraditi
Uh...umorih se... Isla u set_nju, pa u banku, uplatila sam za sat koji mi je muzek narucio za godinjicu braka Jedva cekam da stigne... BTW ko nije upoznat luuuuuuuuuuuuuuuuuuuda sam za satovima, imam preko 10 komaTa
dan... nalete tako ti periodi kad su djeca stalno bolesna.a sta cemo...sve je to dio odrastanja,mada meni licno u tim periodima dodje da poludim.pa onda skontam kad sam do sada ostala normalna valjda cu i ubuduce. ....sta ziv insan sve moze da podnese ccccc....
..smijem li reci da si ... moj dan je ko i svaki prethodni....jedan obicni dan u maloj kasabi koja malo pruza ... sve mi naumpadne moj profesor Jasko....uvenuces ako ovdje ostanes...jah...tako mi grah pao. ma znas ti to sve i da ti ne pricam jeli tako
Eve i nas ... jos 2u1...ma kazem ja nece moje dijete prije 12., mami se ne zuri, a ni njemu. Bili u skitnji, popili kafu sa mamom2009 na brzinu. Bole me krsta i dno stomaka, ali nista strasno i neizdrzljivo
Lady ako krene ranije nek krene 08. tada nama godisnjica mraka, a Ana je rodjena na godisnjicu zabavljanja naseg
tajra ne kuhaj dok mi se ves ne osusi ziva bila .. eee jelo,jelo....mazi to dijete dok ne dodje drugo vec sam ticerki pisala...onda neces imati vremena i da hoces. a mozda i hoces mozda je samo kod mene bila luda kuca kad se S rodio
a ovaj ne da svoje mjesto maze nema sanse, ako je slucajno Igo u krilu kod mene (sto je rijetko, jer covjek nema vremena) eto ti i ovog djutog malog i on da se mazi.
a poznavajuci Anusku meni se cini da ce Luka II biti isto maza jer Ana nije od mazenja nekog
moji su obojica maze. sve se takmice cija je mati .. po citav dan se cuje piskutavo:"Moja mama"....i ko iz kace pubertetski:"Moja mama" ....pa se pobiju
koko to je tako slatko, iako tebi vjerovatno dosadi, ali ovaj moj mali cova nece da se mazi ja bih ga tako rado ugnjavila ipak je on moja beba. neki dan me pita zena koliko mu je, rekoh 1 i po godina, kaze ona ja mislila 3..toliko je ozbiljan cova, a za Luku opet svi misle da je mladji, iako je visociji, ali suitniji i umiljatiji i odmah se mazi. kud ces dalje kad se i ovoj mojoj koni bacio u zagrljaj odmah salim se, znas da te volim najvise, najvise
mi bili u setnji,pa dosla kuci,nesto po stanu se vrtim stalno,nemam pojma sta mi je vec 2 dana !cak i neke kolace napravi,ma sama sebi sam cudna! malac zaspo,rucak se sprema
joj tajra me pravo nasmija sa ovim smajlicima
vidim djecice bolesne jos uvijek
sta je felix danas techerkom
Sad mi mm javio, iduce sedmice je 2 smjena Bit cu sama na godisnjicu Hebem ti...sama bila za rodjendan, sama za 8. mart...ove godine nam se nista ne da proslavimo zajedno, bit ce da ce naravno i Bajram raditi ...sama isla na odmor.... Ja ko blesava gledam i trazim sta bi nam spremila, neki kolacic, jelo...eto ne moramo izlaziti ali da bar budemo zajedno kad ono