|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1150 1151 [1152] 1153 1154   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.8.2011 13:27:43   
Malenaoduvijek
bar dan

ja se nahodala od jutros i evo sad malo da odmorim, bas sam se nesto smorila

sve hocu da pitam tekju a sto ode kod adnana jeli to nije bilo druge dr user posted image

ljubi momka

ni mi nismo imali kablovske juce svakih malo,malo iskljucivali,srecom nije mi net kablovski ne dam ja bihnet nikome,ove ja juce zvala ma nema sanse da ih dobijes nidje veze....

hanady nadam se da ce cure biti bolje, a ako su te temp takve visoke nije ni cudo da nece da jedu duse drage nemaju apetita sigurno...
a ta visoka temp mene strah da to nije eserihija jer kod nje zna biti tako visoka temp...user posted image
user posted image user posted image user posted image

kono moja golf dok upali, malo teze...nisam ja tebe sinoc skontala sta ti mene pitas, a ja sam ti preporucila one vaginalete od kantariona ali mozes i kantarionovo ulje isto, a kazu i med se stavi na ulozak i da i to pomaze..user posted image

jelena jos 2u 1, Luka hoce nece vani nece da se odluci frajercic maleni user posted image

noa hvala tebi za humanu, kod vas u mo ima svega nema sta, a ti si pravo user posted image
ljubi krofnicu svoju

marijana pici na more nece posao pobjeci, niti ce ga ko umjesto tebe uraditi user posted image

tajra user posted image user posted image

ostale zenice user posted image user posted image
oslate zenica

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28776
5.8.2011 13:27:58   
Lady26
Uh...umorih se...
Isla u set_nju, pa u banku, uplatila sam za sat koji mi je muzek narucio za godinjicu braka user posted image
Jedva cekam da stigne...user posted image
BTW ko nije upoznat luuuuuuuuuuuuuuuuuuuda sam za satovima, imam preko 10 komaTa user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 5.8.2011 13:28:18 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 28777
5.8.2011 13:37:45   
Malenaoduvijek
setacice jeli to tebi 8-og godisnjica braka...

a i ja obozavam satove, imam ih preko nekoliko samo ih sada slabo nosam, hm...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28778
5.8.2011 13:38:57   
koka i po
dan...
nalete tako ti periodi kad su djeca stalno bolesna.a sta cemo...sve je to dio odrastanja,mada meni licno u tim periodima dodje da poludim.pa onda skontam kad sam do sada ostala normalna valjda cu i ubuduce.
....sta ziv insan sve moze da podnese ccccc....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28779
5.8.2011 13:40:24   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

setacice jeli to tebi 8-og godisnjica braka...

a i ja obozavam satove, imam ih preko nekoliko samo ih sada slabo nosam, hm...

09.08. treeeeeeeeeeeeeeca po redu user posted image
Daj nosim ih ja user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 28780
5.8.2011 13:44:32   
Malenaoduvijek
user posted image user posted image user posted image user posted image   lady moram ti pronaci, a cestitam na godisnjici Mraka user posted image

gdje si koko kuco mlada, ne smijem reci stara i onako zena stalno govori da je stara, a ona ono mladja od mene user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28781
5.8.2011 13:48:02   
R&T@
Joj, zene, ja da ne radim, poludjela bih...

Muka mi je vise od kuceuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 28782
5.8.2011 13:49:08   
koka i po
user posted image ...
pisi sta hoces svejedno mi je user posted image ..
ma tu sam samo mi se nesto neda pisati...tj.nemam sta da pisem.

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 28783
5.8.2011 13:52:51   
R&T@
Koko,postajes pravo sumnjiva...
pises samo kad se iz Zenice vratisuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 28784
5.8.2011 13:57:32   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image ..smijem li reci da si user posted image user posted image user posted image ...
moj dan je ko i svaki prethodni....jedan obicni dan u maloj kasabi koja malo pruza ...
sve mi naumpadne moj profesor Jasko....uvenuces ako ovdje ostanes...jah...tako mi grah pao.
ma znas ti to sve i da ti ne pricam jeli tako

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28785
5.8.2011 13:57:44   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

gdje si tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28786
5.8.2011 13:59:29   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Da povracamo zajedno?! user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28787
5.8.2011 14:04:02   
Anoniman
Eve i nas user posted image ... jos 2u1...ma kazem ja nece moje dijete prije 12., mami se ne zuri, a ni njemu. Bili u skitnji, popili kafu sa mamom2009 na brzinu. Bole me krsta i dno stomaka, ali nista strasno i neizdrzljivouser posted image

Lady ako krene ranije nek krene 08. tada nama godisnjica mraka, a Ana je rodjena na godisnjicu zabavljanja naseguser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28788
5.8.2011 14:12:22   
koka i po
sve mi se cini moja jelo da ce to biti prirodni porod kad krene...
previse si mi "vrcava" i fino otvorena.
pazi da ne prenaglis sa setnjicama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28789
5.8.2011 14:15:37   
R&T@
Koko. ti kasabu ovako
user posted image

Lady, da nam ne bude ovako
user posted image

Jelena, moze li 8.8.
user posted image

MALA

user posted image

A ja odoh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28790
5.8.2011 14:23:47   
Anoniman
08.08. bas odgovara user posted image

Koko bih ja rado da mi daju, ali kazu nema sanse. sama pomisao na lezanje toliko u bolnici poludim iskreno, nemam ja mire na jednom mjestu nikakouser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28791
5.8.2011 14:27:19   
R&T@
JelenaT, znam da ces ludjeti tih dana i misliti samo na Anicu, ali taj CR ima svoju prednost...

Iskoristi te dane da se na miru upoznas s sinom, da mu tepas ne okrecuci se da li te kcerka cuje,...

Vjeruj, meni je sok bio kada sam dosla kuci sutradan s R.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28792
5.8.2011 14:29:26   
Malenaoduvijek
jelo odmori, neka te lezi i odmaraj user posted image

a neka te i u porodilistu, kad izadjes svakako te ceka hali gali zato sad odmaraj dok te to dijete lijepo slusa...

mi kafu ne popismo a izgleda da i necemo kako je krenulo dok L.II ne dodje, bice u septembru kafica s njim izgleda user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28793
5.8.2011 14:38:56   
koka i po
tajra ne kuhaj dok mi se ves ne osusi ziva bila user posted image ..
eee jelo,jelo....mazi to dijete dok ne dodje drugo vec sam ticerki pisala...onda neces imati vremena i da hoces.
a mozda i hoces user posted image
mozda je samo kod mene bila luda kuca kad se S rodiouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28794
5.8.2011 14:43:34   
Malenaoduvijek
kod mene se Luka i dan danas vise mazi od Igora.Igo nikada nije bio od toga, samo poonnekad ali to je rijetko ali najcesce kad je bolestan.

a ovaj ne da svoje mjesto maze nema sanse, ako je slucajno Igo u krilu kod mene (sto je rijetko, jer covjek nema vremena) eto ti i ovog djutog malog i on da se mazi.
user posted image user posted image user posted image user posted image

a poznavajuci Anusku meni se cini da ce Luka II biti isto maza jer Ana nije od mazenja nekog user posted image

Neposredna veza do poruke: 28795
5.8.2011 14:49:23   
koka i po
moji su obojica maze.
sve se takmice cija je mati user posted image ..
po citav dan se cuje piskutavo:"Moja mama"....i ko iz kace pubertetski:"Moja mama"user posted image ....pa se pobiju user posted image

Neposredna veza do poruke: 28796
5.8.2011 14:55:10   
Malenaoduvijek
koko to je tako slatko, iako tebi vjerovatno dosadi, ali ovaj moj mali cova nece da se mazi ja bih ga tako rado ugnjavila ipak je on moja beba.
neki dan me pita zena koliko mu je, rekoh 1 i po godina, kaze ona ja mislila 3..toliko je ozbiljan cova, a za Luku opet svi misle da je mladji, iako je visociji, ali suitniji i umiljatiji i odmah se mazi.
kud ces dalje kad se i ovoj mojoj koni bacio u zagrljaj odmah user posted image user posted image user posted image user posted image
salim se, znas da te volim najvise, najvise user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28797
5.8.2011 14:56:48   
mala86
pozzic i od nas user posted image

mi bili u setnji,pa dosla kuci,nesto po stanu se vrtim stalno,nemam pojma sta mi je user posted image vec 2 dana user posted image !cak i neke kolace napravi,ma sama sebi sam cudna!
malac zaspo,rucak se sprema

joj tajra me pravo nasmija sa ovim smajlicima user posted image

vidim djecice bolesne jos uvijek user posted image user posted image user posted image

sta je felix danas user posted image
techerkom user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 28798
5.8.2011 16:41:10   
Lady26
Sad mi mm javio, iduce sedmice je 2 smjena user posted image user posted image user posted image
Bit cu sama na godisnjicu user posted image user posted image user posted image
Hebem ti...sama bila za rodjendan, sama za 8. mart...ove godine nam se nista ne da proslavimo zajedno, bit ce da ce naravno i Bajram raditi user posted image ...sama isla na odmor....
Ja ko blesava gledam i trazim sta bi nam spremila, neki kolacic, jelo...eto ne moramo izlaziti ali da bar budemo zajedno kad ono user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 28799
5.8.2011 16:56:04   
bebacha
Lady mozetel bar po dani na rucak.
sta je s Felix
Hanady kako cure

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1150 1151 [1152] 1153 1154   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1150 1151 [1152] 1153 1154   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *