|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1149 1150 [1151] 1152 1153   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.8.2011 9:26:33   
Lady26
JUtroooooooo, kako su djecica jutros, kako je prosla noc?
Mi hB dobro, zdravo, ne jedemo standarno i tako user posted image
Mama ne skida farmerke, haman cu i spavati u njima user posted image user posted image user posted image
Lana lopov al praaaaavi....napamet zna Pocoyo crtani (jednu od epizoda) kaze : ne Pato, to je maji kojac, ja je ispravljam nije mali kolac, nego je pravi kolac, kad ce Lana : ne pato, to je maji pjavi kojac user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28751
5.8.2011 9:31:33   
Nunny
jutro i od nas...ima li novosti od jele i ene...ja sve cekam da me nesto obraduje posto sam bljak raspolozena user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28752
5.8.2011 9:35:03   
Lady26
Jel sve uredu? Sto si bljakica, mozemo li te probati oraspoloziti user posted image
Dezurni cirkusant se javlja na duznost user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28753
5.8.2011 9:40:39   
Nunny
ma ne znam naljutih se Ali se nije probudio da piski jutros nego se popisao u kreveticu ja da ga presvucem poce plakat...zao mu i sve vristi nece vise, nece ostavi medu...molim ga prekini, neljutim se al nemoj vristat...on se razvezao plakat sto cu da mu skinem popisanu majicu s winniem...i tako me na sabahu zaboli glava...sad sve na pranje ...ma nesto mi je mrsko da radim bas sam preumorna...nekakva sam sva iscrpljena user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nunny -- 5.8.2011 9:41:07 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28754
5.8.2011 9:45:53   
Lady26
E misha mu....
Ti moras malo usporiti, furas 300 na sat, malo smanji sebi obaveze...moras, inace ces "pasti" i sta onda user posted image , sta si sve sebi "natovarila" za vrat...previse a sama si sa A a on trazi punu paznju, ne mozes tako user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28755
5.8.2011 9:58:37   
Lady26
Chuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28756
5.8.2011 10:02:50   
Nunny
ma znam ja to sve al da moze drugacije rado bih ja user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28757
5.8.2011 10:26:03   
Hanady RR
Jutro...dan...
mi sa inekcije...

noć luda i nezobaravna...svima redom...
kod nas noćas ni cuko spavao nije...
farah kašlje guši se, hanadi bunca u turu 40...ma ludilo...

Oko 6 se preznojila toliko da nam je i madraca sad na tarasi na sušenju...

od tada se tura nije vratila vidjete ćemo aksnije...
vidno je smršala...

farah opet preslušala jutros nisu neki pomaci ...kaže pištiuser posted image

večeras urzbazon i sutra na dežuru...
u ponedlejka kontola ...

ako se hanadi vrati tura nakon današenjg antibiotika da idemo na pedijatriju...eto

mene boli i najmanja kost u tjelu...

a pazite sad na sve to....
maloprije na farahinom uhu nešto crno ( na ušnoj školjki) pogledam šta je kad ono krpljeuser posted image
odakle joj pojma nemama gdje ga stigla il on nju...
elem stavim ulja i izvadim ga pincetom jer nema šanse da sam sad mogla ići ponovo na KUm d ajoj vade....
valjda se to neće crveniti...ja ću da otkačimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 28758
5.8.2011 10:27:46   
DM
Prijo moja-trenutno ti imam samo ovouser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 28759
5.8.2011 10:33:00   
pipi_duga_capara
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Jutro...dan...
mi sa inekcije...

vidno je smršala...

u ponedlejka kontola ...

ako se hanadi vrati tura nakon današenjg antibiotika da idemo na pedijatriju...eto

maloprije na farahinom uhu nešto crno ( na ušnoj školjki) pogledam šta je kad ono krpljeuser posted image
elem stavim ulja i izvadim ga pincetom jer nema šanse da sam sad mogla ići ponovo na KUm d ajoj vade....

a jooooj user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28760
5.8.2011 10:36:39   
Lady26
Hanady user posted image
user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu pipi_duga_capara)
Neposredna veza do poruke: 28761
5.8.2011 10:45:43   
Bambi09
Dobro jutro i od mene... U stvari haman pa podne, znaci Dobar dan i od mene... user posted image
Zao mi je bolesnih drugara i drugarica... Nadam se da ce svi ubrzo ozdraviti i saljem najveci user posted image  podrske sto imam...

Nunny i ja sam ti danas naka bljakica, valjda gdje nisam mogla postiti, pa sam se okahrila... Al Boze daj zdravlja pa napostit cu... Nemoj mi dirati pilence malo... LJubim ga puno user posted image

Jelena, kakvo je stanje jutros??? Pratimo te pomno kao i ena23... Jedva cekam najljepse vijesti... user posted image

sele, zovat cu te ponovo veceras... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 28762
5.8.2011 11:28:14   
tekja
Hanady, sta da ti kazem, osim user posted image  podrske za vas triuser posted image

Lady, sve te zaboravim pitati, gdje su Brossove farmerke na snizenju...u RS-u, il' imaju jos negdje radnjuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 28763
5.8.2011 11:32:14   
jasmin

Jutro...dan...
mi sa inekcije...

vidno je smršala...

u ponedlejka kontola ...

Uh,burna noc.Nadam se da se tura nece vise vracati akobogda.Sutra ce vec biti puno bolje i cure ce poceti lijepo jesti,iako znam da je za majku pojam `sutra` jako daleko.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 28764
5.8.2011 11:33:46   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

Lady, sve te zaboravim pitati, gdje su Brossove farmerke na snizenju...u RS-u, il' imaju jos negdje radnjuuser posted image

Na Dobrinji preko puta autobuske stanice, a imas i na Palama user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 28765
5.8.2011 11:56:34   
Anoniman
dobar danuser posted image kod nas nema ture ni proljevauser posted image user posted image user posted image hB.
Hanady bas mi je zao curica sto se pate a i mame naravnouser posted image nadam se da od danas krece na boljeuser posted image user posted image
ljubimo pilice male i pozz za mame..hvala sto ste bili uz nas ovih danauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 28766
5.8.2011 12:08:12   
Anoniman
hanady jako mi je žao se tako patite, valjda ce od danas krenut na bolje, drži seuser posted image mi bi trebali u nedjelju na more,imamo praznu kucu u Dubrovniku citav tjedan iduci, a meni se ne ide jer nam radovi jos nisu gotovi,pa onda bi me cekalo sve kad se vratim, a opet ako ne odem tko zna hocemo li vise imat priliku ovo ljetouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28767
5.8.2011 12:11:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

hanady jako mi je žao se tako patite, valjda ce od danas krenut na bolje, drži seuser posted image mi bi trebali u nedjelju na more,imamo praznu kucu u Dubrovniku citav tjedan iduci, a meni se ne ide jer nam radovi jos nisu gotovi,pa onda bi me cekalo sve kad se vratim, a opet ako ne odem tko zna hocemo li vise imat priliku ovo ljetouser posted image

idi bleso nece ti kuca pobjecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve ce opet tebe cekatiuser posted image
ja jos ne znam kad cemo miuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28768
5.8.2011 12:29:13   
Anoniman
a i to sto kazes,imam kad cistit kad se vratim.. sinoc mi je bila ivana , rekla mi je pomoci da oslikamo jedan zid pa evo tražim ideje sta cemo saratiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 28769
5.8.2011 12:41:19   
R&T@
Marijana, idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image
Nemoj biti kao jauser posted image

Hanadyuser posted image user posted image
Noauser posted image , hB
Bambi i Nunnyuser posted image
tekjauser posted image (glupi kasaljuser posted image )

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaady, a suknja?

GDJE JE MALA?

Ima li poroda?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28770
5.8.2011 12:47:26   
Anoniman
tajra sve mi se poklapa da idem osim tog nereda u stanu ,al nece mi pobjec posao nigdje,tako da idemouser posted image joj moj Niko je ovih dana pun nekih izljeva ljubavi,ja se topim,zagrlio me sad i kaže:" jepa moja mama"user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 28771
5.8.2011 12:48:01   
Hanady RR
Moje cure samo ležeuser posted image
jedna na jednoj strani ugla drga na drugoj...ja sjedim kraj njih a one ''bleje'' u TV...mora d asu isrpljene...
da s ebar hoće igrati, rastjerati igračke...bilo štauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 28772
5.8.2011 12:51:02   
R&T@
IZVORNA PORUKA: marijanna

tajra sve mi se poklapa da idem osim tog nereda u stanu ,al nece mi pobjec posao nigdje,tako da idemouser posted image joj moj Niko je ovih dana pun nekih izljeva ljubavi,ja se topim,zagrlio me sad i kaže:" jepa moja mama"user posted image

Sarmira te opasno...dusa draga...

Sad ocekuj jedan veliki nestaslukuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28773
5.8.2011 12:52:59   
R&T@

jedna na jednoj strani ugla drga na drugoj...ja sjedim kraj njih a one ''bleje'' u TV...mora d asu isrpljene...
da s ebar hoće igrati, rastjerati igračke...bilo štauser posted image user posted image

Nikad dva dobra sastaviti...

Moraju se odmoriti, slatkice drage...
Neka ih jos danas, lahko ces ti njih zabaviti kad skupe snagu,aBd...

Neposredna veza do poruke: 28774
5.8.2011 13:23:55   
jasmin

Iscrpljene su,a i organizam zeli da miruje,`napadnut` je.Mogu misliti kako si pozeljela da cujes vrisku i vidis razbacane igracke.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 28775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1149 1150 [1151] 1152 1153   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1149 1150 [1151] 1152 1153   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *