Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
After eight je omiljena cokolada MM,ja sam vise za cokolade sa ljesnjakom.
Prije par sedmica imala sam cure na sijelu,pa je jedna (Lalana s foruma) kupila ovu cokoladu da nas pocasti,ja je nisam ni probala.Jednostavno ne podnosim mentol u kombinaciji s cokoladom.Radije sam za opciju keksa...ljesnjaka.
Isti slucaj jasmin.Volim ljesnjak,keks,obicnu mlijecnu.... Ista situacija i sa sladoledom,ne volim vocne,volim macho od cokolade. Ali ja jedem i ove sto ne volim. Prvo pojedem ove draze,pa redom dok ne dodjem do tamne cokolade bez icega.
After eight js nikako ne gotivim.Davno nekada mi donijeli moji iz DK to se po kuci vozalo ihih i ja na kraju bacila. Cokoladu nesmijem zbog migrene,ali zato sve ostalo tamanim
Mi prosle godine na poklon dobili i ja mislila neki caj posto mm puno voli cajeve jos uvijek imam negdje u ormaru, inace nisam ljubitelj te kombinacije menta/cokolada ali cokolada sa ljesnjacima, pistacijima, bademima, keksom, kokosom i slicno mmmmm
meni je stim cokoladicama zadnjih par dana pocinjao dan...MM napravi kaficu i stavi jedan taj na tasnicu...obicno taj s menotlom...ali smo kupovali i s ukusom narandze... i sad me izaziva u ormaricu
Isti slucaj jasmin.Volim ljesnjak,keks,obicnu mlijecnu.... Ista situacija i sa sladoledom,ne volim vocne,volim macho od cokolade. Ali ja jedem i ove sto ne volim. Prvo pojedem ove draze,pa redom dok ne dodjem do tamne cokolade bez icega.