Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
evo malo da osvjezimo ovu temu. poslije drugog poroda ja sam postala ovisnik o cokoladi. inace sam ljubitelj slastica, ali ovo sada je DBS.... pokusam nekada da ne probam cokoladu ali se podjem trest. stvarno sam se zabrinula. mozda je najbolje da postepeno smanjujem kolicinu . ima li sretnica koje su uspjele da se odviknu ove ovisnosti?
joj meni stigla kolegica iz amerike i donijela mi u onim limenim kutijama male čokoldaice ghirardelli...jao em mliječna, em tamna, em neke punjene karamelom eme neke punjene mentolom... ja jadna krijem to do sebe...al hajd ti sakrij 7-8 kila čokolade od sebe
a mama mi maloprije javlja stigla mi od prijetljice mama iz švajcarske..joj stigo paketić za mene... eme mi pošalje onu kafu pa je menjem...a ona ko čokolada...me mi pošalje švajcarske čokolad i to sve one velike po 300 i 500 gr
kako to sve koratisat a ostat u ''normali''
jojjjjjjjjjjjj...jeste...meni je okus čokolada i mentol nešto neprevaziđeno... ako sačuvam do bazar jednu od ovih mentolnih američkih donesem ti da porbaš...uh ženo...razara i sve više ''jedi me jedi me''
joj meni stigla kolegica iz amerike i donijela mi u onim limenim kutijama male čokoldaice ghirardelli...jao em mliječna, em tamna, em neke punjene karamelom eme neke punjene mentolom... ja jadna krijem to do sebe...al hajd ti sakrij 7-8 kila čokolade od sebe[sm=jezicek.gif]
a mama mi maloprije javlja stigla mi od prijetljice mama iz švajcarske..joj stigo paketić za mene... eme mi pošalje onu kafu pa je menjem...a ona ko čokolada...me mi pošalje švajcarske čokolad i to sve one velike po 300 i 500 gr
kako to sve koratisat a ostat u ''normali''
Hoces da ti ja dodjem pocistit to. MM prije desatak daa dosao iz Svice,donio 3 kg cokolade (neke loptice i jaja) + nekoliko cokolada od 100 gr. Imam jos 5-6 jaja,i to zato sto ja ne volim tamnu cokoladu. To uvijek ostavim za kraj.