Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uh gdje me nadjoste. Sve sto je cokoladno, sto crnja cokolada. mmmm njam njam. A grehota jer ne smijem, sto zbog kila koje sam dobila sto zbog pritiska. A tokom prve trudnoce nisam mogla bez talijanskog punjenog keksa "Grizbi". Nazalost prestali su ga uvoziti i sjecam se sem mog muza, da su kolege sa posla toliko se sazalijevali na mene pa je svako trazio u svojim mahalama da nije ostalo koje pakovanje u malom granapcicu.
kako sam velika pog......ja volim i grickalice i čokoladu, a sve to periodično, recimo 7 dana-čokoladu-dvije dnevno (najviše volim Bounty, ona sa kokosom) -7 dana-grickalice, a najviše volim čips sa paprikom, i to onaj rezbareni
Uh gdje me nadoste JAa bas grickalice i nevolim jedino sto volim jeste onaj cips pringels(nazalost nema ga bas svugdje uzeti)obicno to dobivam iz diaspore,volim i pistacije i bademe a ostalo moze sagnjiti pored mene,a od slatko volim rum plocicu,mlijecnu cokoladu i cunga-lunga zvake
cokoladni slatkisi definitivno. Jaffa keks mi zamijeni obrok bar sedmicno, one krofnice 7days sa zutim punjenjem, milka noissette uhh kinder cokolade i male i velike,kinder bueno, eurokrem blok i rum plocice, cokoladirani ljesnjaci, zelei, i rize su mi grickalice, jedino ne volim kombinaciju jagode i sl sa cokoladom a ako nema nista u kuci imaju nesquik kuglice kao grickalice ili bar kakao!
Pitam se ta ne volim? Volim sve to sto st nabrojale, a kada bih morala birati, sigurno se ne bih mogla odluciti, uzela bih sve! ema nista bolje, nego dok gledamm neki film, ja njapam cips, pijem kolu i na kraju se zasladim nekim slatkisem.
Ma bilo koji pringels je dooooobar,ja bih mogla zivjeti od cipsa
Jooooj gdje me nadje...valja mm do mercatora ici. Ja upravo smazala sama ono manje pakovanje Jadro keksa i zalila kolom i nesto mi nije dobro,sto li. Ali ipak volim ove slane grickalice, cips, pistacije i indijski orah ponajvise...mmm. Periodicno smoki, stapici i kokice.
< Poruku je uredio Nunichi -- 13.10.2009 16:23:09 >
Cokolada(bilo kakva, ali najdraza mi je Mars, Milky Way, Rum plocica....) Hanutta(keksici mmmm) Kesten, kesten i opet kesten Voce(ove sezone, mandarine nar, jabuke) Ribice(od Laste)
Zaboravih ddati na spisak i ljesnjake pistacije i orahe
< Poruku je uredio pahuljica farah -- 13.10.2009 17:50:49 >
Joj sto sam veceras probala dobru cokoladu... ovde ima jedna cokolada marke Marabou koja je predobra... i kad sam isla da se namirmi maloprije govori mi mm da kupim mu novu tu jednu da proba... ukus maline i jogurt... i ima nova sa toffie orah... ja njemu uzmem tu sa malinama a meni ovu od oraha... jao sto je dobra... nemogu vam opisati njam njam...
Mi smo prošle god pravo zasladili iz švice,MM 2x išao pa meni i sinu donio; a dijete me neki dan pita ima li one čok. kravice i kaže-ma pustićemo ga da opet ide da nam donese čok. Poguzija ko i mama!