Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 23.4.2014 14:28:30
Pingvina
Moja malenkost ja danas postala dvostruka tetka, a nasa Adria je docekala svoje dvije zvjezdice koje su tu da mami rastjeraju svu tamu i tugu oko njenog hrabrog srca. Stigli su nam Merima i Davud, dvije bebe koje pricaju posebnu pricu i koje su dokaz da prava ljubav ne poznaje granice. Ponosna i hrabra mama je javila da se Merima rodila prva, teska je 3100g i da nam je prava crnokosa ljepotica. Braco Davud je sacekao seku kao pravi dzentlmen...otvorio joj vrata u ovaj vanjski svijet pa doskakutao i on sa svojih 3200g. Seka mu je pokupila svu kosu, ali svakako sad nije bas vrijeme za frizure. Draga moja heroino, zivi i zdravi ti bili sto godina. Allah dragi vas cuvao svakog zla i nedace. Od srca va zelim svaki hajr i ljubim vas po milion puta. Zene, mora se i kolce zaigrati... Ajdmo na noge lagane..
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 23.4.2014 15:01:53
ziki
Pridruzujem se cestikama, neka su zivi i zdravi.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 23.4.2014 15:18:14
Zelimo_bebu
NIje mogao ljepsi dan biti od danasnjeg... Od srca sveeee najljepsee bebicama, mami brz oporavak.... Ovo zasluzuje jedno kolceeeee i to veeelikoooooo Uh, koja sreca
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 23.4.2014 16:08:14
toncica
Joj zene moje sto sam se obradovala , a i oplakala, naravno od srece . Adria draga moja hrabrice sve cestitke o d mene i moje princeze . Hrabrim bebicama dug i sretan zivot . Mamici brz oporavak i da sto prije uzivate zajedno sve troje .
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 23.4.2014 21:21:24
klemzi
Plačem, ali baš baš plačem.... Neka vas dragi Bog čuva na svakom koraku....hrabra naša neka više nikada tuga ne zakuca na vaša vrata.... Ljubimo djecu prekrasnih imena, živi, zdravi i veseli bili, sa svojom mamitom....i volimo vas iako se "ne znamo"
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 23.4.2014 21:42:14
Hanady RR
čestitke do srca