Pingvina -> Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) (23.4.2014 14:28:30)
|
Moja malenkost ja danas postala dvostruka tetka, a nasa Adria je docekala svoje dvije zvjezdice koje su tu da mami rastjeraju svu tamu i tugu oko njenog hrabrog srca. Stigli su nam Merima i Davud, dvije bebe koje pricaju posebnu pricu i koje su dokaz da prava ljubav ne poznaje granice.[sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ponosna i hrabra mama je javila da se Merima rodila prva, teska je 3100g i da nam je prava crnokosa ljepotica.[sm=love.gif][sm=love.gif] Braco Davud je sacekao seku kao pravi dzentlmen...otvorio joj vrata u ovaj vanjski svijet pa doskakutao i on sa svojih 3200g. Seka mu je pokupila svu kosu, ali svakako sad nije bas vrijeme za frizure.[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=smiley36.gif] Draga moja heroino, zivi i zdravi ti bili sto godina. Allah dragi vas cuvao svakog zla i nedace. Od srca va zelim svaki hajr i ljubim vas po milion puta.[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Zene, mora se i kolce zaigrati... Ajdmo na noge lagane..[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|