Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 23.4.2014 23:54:31
White rose
Adria
Čestitam od srca! Dobila si najljepši poklon, sada uživaj u toj nagradi! Zaslužila si ;)
1. ICSI Sept 2012 Cito, beta 0 2. FET Nov 2012 Cito, biohemijska 3. FET April 2013 Cito, beta 0 4. ICSI Sept 2013 Bahceci, beta 0 5. FET Nov 2013 Bahceci, beta 178 :) koja sada ima dvije godine :) 6. FET Sept 2016 Bahceci, biohemijska
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 24.4.2014 12:51:35
malena27 RR
Draga Adria,
da te tvoje bebice ispune srecom i otjeraju tugu iz tvog dobrog i plemenitog srca! Da od njih docekas samo najbolje! Da ti svaki dan bude kao san! Allah mubarek olsun i iskrene cestitke!
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 24.4.2014 14:46:01
pepika
Draga nasa Adria,cestitam na rodjenju tvoji srecica. Da zauvijek budete zdravi ,veseli i sretni zajedno. Da imate samo lijepe trenutke ispunjene srecom. Uzivaj sa svojim pilicima,zelim ti brz oporavak
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 27.4.2014 14:57:01
ananas_ze
cestitke i od mene
RE: Nasa Adria docekala svoje dvije srecice!!:)) 1.5.2014 13:47:34
Adria
Hvala vam svima a posebno našoj dragoj tetki PI!
Ja još ne mogu da vjerujem da sam dočekala da mi se ispuni još jedina želja koju sam imala, Allahu hvala dragom na ogromnoj milosti! Da mi ih poživi u zdravlju i zadovoljstvu i meni više ne treba ništa.
Želim vam svima sve najbolje, ja odoh da uživam u svakom njihovom udisaju. Ljubimo vas, bebe i ja