batterfly
|
Joj, gdje me nadje.. Naravno da si stvorim sliku osobe s kojom tipkam,...A ukupan dojam mi ostave.i nick,i avatar,..(na prvu),a poslije po postovima korigujem Evo npr. ja sam Camm zamisljala kratke frizure,otkacene do bola..totalno sik...I frapirala sam se kad sam vidjela da ima dugu,ravnu kosu i da je sminkerica prava.... Onda Mamy2 sam "dozivljavala"kao plavusicu ,kratke kose,i malo puniju... ,a lice onako poprilicno drago,umiljato..ono sto bi se reklo odmah na prvu.. Dina RR(Dinela) mi je priblizno bila onako kako sam je zamislila,...samo sto kad sam vidjela slike bila je jos sladja.... Lamka(Edina)...Nju zamisljam kao plavusicu isto(vjerovatno zbog Lamije), ,elegantno popunjenu, ,sa frizurom na paz.... Amelaa RR,....Zamislila sam je da izgleda puuunoo starije,usminkano,"napirlitano" ,pa sam se iznenadila akd sam vidjela slikice...Med je!!! Eto ima ih jos brdo jedno....da ne duzim..Ali moram jos komentarisati za Amrino.. ,ni blizu zena kako sam je ja zamislila...U mojoj je glavi bila ,takodjer starija,ostrokondja,hladna,..spicaste face ,poruzna ,frizura stepenasta i svaka dlaka na svom mjestu,(nemoj se ljutiti ),jer sam se pravo ugodno iznenadila kad sam vidjela sliku,..Prava maca!! Ah ja ni Stella nije bila daleko od onoga sto sam ja imala u glavi,samo je nekako jos ljepsa(vjerovatno kad dobijes i sliku i ton,to se onda nekako sve uklopi..i bude ljepse,toplije,....)... Necu vise,majke mi,kazem ja vama da ste me nasli sa temom.... Javnem se opet ...
|