ajla86 -> RE: Poklon za useljenje (8.9.2013 20:15:11)
treba mi poklon koji putuje u Ameriku....snaha nam iz Rijeke radi u Italiji.....znaci nesto sto ce prezivjeti putovanje...nakit i pare nedolaze u obzir zele uspomene od porodice....tipa neka fensi slika,posluzavnik.....al gdje kupiti jedino mi Vicko pada napamet...za galerije sam bekan pravi znam za Paletu jedino al nista im se nesvidza tu...znam da u Kralja Tomislava ima jedna al nisam otisla jos iz razloga sto neznam sta da trazim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] bitno je da je crno bjelo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
mala86 -> RE: Poklon za useljenje (9.9.2013 7:33:17)
ja kasnim sa jednim pokonom za useljenje vec skoro godinu [sm=hudicek1.gif] a bas se intezivno druzimo... planiram ovaj mjesec to rijesit a u planu mi je lampa ali veca jer znam da joj to treba i bit ce narandjasta jer je sav boravak u tom tonu [sm=smiley1.gif]
cak sam se kontala dat i novac ali nesto me "strah" da ne potrose,pa danas sutra nemaju nista od kume
Medoxba -> RE: Poklon za useljenje (29.9.2013 14:43:05)
Jedan lijep poklon, vidim da se mogu napraviti slike kakve hoćete, ja sam ovo poklonila svom dragom, i to sam napravila dvije koje se uklapaju jednaa i durgu i stavila na zid i ispalo je jako lijepo: