Rabi -> RE: Problemi sa komšijama (12.9.2011 13:49:21)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Drage žene treba mi savjet, napisala sam post, ali mi ode konekcija, pa ću kratko. Ljetos smo se preselili i sve je djelovalo ok, međutim komšija ispod nas se žalio jednu noć kada smo se vratili s puta i malac nije htio spavati, te se igrao igračkama, koje su naravno par puta ispale, bilo je oko 22h, da mu smeta i da nema mira od nas. Mene bilo jako stid, jer nisam imala pojma da se išta čuje i izvinjavala sam se. Sutra opet otišla da se izvinem i objasnila da malac uzima crijevo od usisivača i kao usisava i sl. stvari. Otada sve smo u kući prilagodili da se takve stvari ne dešavaju, svezali sve odjeljke u kuhinji da ne može vaditi suđe, plastični poličar sa kuhinjskim potrepštinama digli na radnu površinu, poličar za cipele digli na cipelar, dijete više ne gura guralicu igra se sa samo po jednom igračkom, jer nam je tako lakše kontrolisati da ništa ne baca, al dijete ko dijete... Dira ladice, zalupi vratima, ne mogu ga uvijk stići. Osim toga imali smo praaaavo puno problema sa zubićima i budio se u svaka doba noći, mi smo mu dopuštali da se igra, da mu se malo pažnja skrene sa bolova, ali i to je smetalo. Jednu noć je sam istresao kutiju sa lego kockicama u 23 h i odmah su nas opomenuli kucanjem oklagijom, ja odmah sutra poslije posla otišla da se izvinem. Ali danas dok smo ručali za stolom u kuhinji, bebac je zalupio vratima, a onda pogurao stolicu i mi smo odmah skočili da ga kritikujemo i u tren oka on je to sa stolicom ponovio, zaškripalo je i već u slijedećoj minuti je zazvonilo - hajd javim vam se ponovo Vidim da je ovo vec davno napisano ali kad procitah ovo boldirano[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa to su stari ljudi koji nemaju sta drugo da rade nego da kritikuju! Oni samo znaci cekaju da nesto lupi kako bi oni vas opomenuli!!! o ovakvoj situaciji ja bih ih poslala u p.m....ma koliko god da su stari! I treba da UGADAS svome djetetu, a ne tim bolesnim starcima ispod!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|