|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vjeiti problem - muz i pare!!
25.8.2010 15:17:18   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Zato moj muek ide samnom u nabavku i nije mu dobro kada doe na kasu, hahahahah

Zato ja svog pripremim odmah na ulazu u prodavnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image I uvijek sam tu negdje 10-15 kM razlike

e vako i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja i djecu povedem ponekad kad u tom mjesecu planiram sebi kakav izdatak...
pa fino djecu fatam a on se kartice fata....
al ja njemu fino ažem neće ovo danas biti više od ______KMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanady probaj ovako : Znači, ti trčiš za djecom dok kupujete stvari sa spiska a on stavlja u kolica. Kad si pred kraj spiska mijenjate se. On trči za djecom dok ti staviš ostatak sa spiska i sve što misliš da dodaš mimo spiskauser posted image user posted image . Krećete prema kasi, lagano namiguješ malenoj i ono kao da ćeš se ganjati i nastaviš čuvati malenu dok g. muž plati i poreda namjernice u kese i ponovo stavi u kolica te zajednički sa osmijehom krenete u pravcu autauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 201
25.8.2010 15:17:35   
Blue rose RR
Nikad nije kasno :)
Šalim se ...
Razgovor , razgovor i samo razgovor .. to je ono što svi trune ali mali broj žele sjesti uz kahvu ugasiti televizor, i na miru pričati o : vanilin šećeru, troškovima koji su sada i onim koji slijede, pa i o onima koje nas mogu zadesiti.
Šta bi sa planiranjima u životu i braku ?!

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 202
25.8.2010 15:18:54   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Blue rose

Šalim se ...
Razgovor , razgovor i samo razgovor .. to je ono što svi trune ali mali broj žele sjesti uz kahvu ugasiti televizor, i na miru pričati o : vanilin šećeru, troškovima koji su sada i onim koji slijede, pa i o onima koje nas mogu zadesiti.

ja kad pocnem "razgovarati" mm odmah kaze: a sto si se udavala? ako ti se ne svidja mozemo se razvesti. i tu je razgovor zavrsen user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.8.2010 15:19:05 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 203
   RE: Vjeciti problem - muz i pare!!
25.8.2010 15:21:03   
Blue rose RR
Uh -  nadam se da se šališ :(
Mogao bi meni jednom u šali reći tako nešto, i to bi bilo posljednje. Nisam se udala za telefonski stub, već za insana ...
Podsjeti ga na bračni zavjet, i kad je klimao glavom, jeli šta čuo ?

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 27.8.2010 10:59:35 >

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 204
25.8.2010 15:21:43   
Nedi

Šalim se ...

Kod nas je još prisutna institucija "okruglog stola", i hb pa je tako. Daj Bože da tako i ostane. Blue rose lijepo je da si tu sa namauser posted image

< Poruku je uredio Nedi -- 25.8.2010 15:23:08 >

Neposredna veza do poruke: 205
25.8.2010 15:22:41   
teacher75

Mogao bi meni jednom u šali reći tako nešto, i to bi bilo posljednje. Nisam se udala za telefonski stub, već za insana ...

ma on se sali, ne misli to ozbiljno. jednom sam ja rekla na to da se hocu razvesti i nakon sat vremena druga prica user posted image samo mu se ne da razgovarati pa po kratkom postupku da me sreze, ne trpi on zvocanje...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 206
25.8.2010 15:23:30   
veeseelaa
a sta se prica za tim "okruglim stolom"???

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 207
25.8.2010 15:24:42   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Njegovi troskovi: dorucak u firmi, gorivo, i oko auta, ponekad u prodavnicu kad mu kazem da mi nesto fali, sam nikad ili vrlo rijetko, vise nikad nego rijetko, i ja vise vjerujte ne znam koji on to ima trosak, a sam trosi 10 ili vise km dnevno jel to ok?

Moji troskovi: dorucak, rucak svaki dan plus voce jer sam trudna i sokovi, ne stedim stvarno na hrani, jer mi je beba najvaznija, potom kupiti skoro sve za bebu od stvari.. ne mislim na krupne krevetaci to vec na benkice, gegice, kremice, posteljinu itd. a gdje je higijena sva, i njemu ako fale carape ili nesto jer moram misliti i na to, jucer mu kupila od tih 50 km zvake za auto koje su 4,60 i ne pita odakle vec super, hvala mila. i tako uvijek ako mu sta fali, dezodorans i sve mu kupim cak i sampon naravno on nista to ne kupuje.

I sto to on mora imati po 100 ili vise km u novcaniku a kada on treba meni dati izvuce bjednih 20 KM i pita jel ti dosta? hahhahuser posted image  

pa gdje je tu pamet?

racune placamo kad budete plata svaki put, to je ok. nekad se koljemo oko racuna telefona ali ok ,puno pricam,...

e ovo visak , nebi ja njemu ni skuhala ni nista jeo bi sipak i to veliki od mene . A svoej pare bi trosila na sebe i djete pa enak gleda odkle se verdi i oblaci .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 208
25.8.2010 15:26:52   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75

Šalim se ...

ja kad pocnem "razgovarati" mm odmah kaze: a sto si se udavala? ako ti se ne svidja mozemo se razvesti. i tu je razgovor zavrsen user posted image

ovo su moje rijeci mm uvijek kad se nesto zali user posted image user posted image user posted image user posted image samo dok jednom ne kaze OK hahahahah

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 209
25.8.2010 15:26:59   
teacher75
mislim da niko nije savrsen, eto ovaj moj ne voli kucne poslove i nekad me iznervira oko tih finansija sto sve odgovornosti prebacuje na mene, ali s druge strane: u stanu nam ne trebaju majstori, sve zna, od elektrike do vodovoda, instalacija, keramike, stolarije itd... nikad ne izlazi u kafane navecer, ne opija se s rajom. ne gleda druge zene (bar ja to ne primijetim)...al necu vise OT. moram ga malo i pohvaliti da ne bude da je grozanuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.8.2010 15:27:10 >

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 210
25.8.2010 15:27:00   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Meni je tesko shvatiti stavove po kojem je zena ta koja mora znati sta fali u kuci. Kod mene muz samostalno ide u kupovinu, idemo i skupa, ali ode i sam.
I ne kupuje MENI, uvijek kupuje NAMA.

I moj Hanabanana nekad ode sam u kupovinu, a vikendom cesto  napravi on rucak. Nije sovinist, ni macho.
Ali jednostavno on ne zna dobro kao ja sta mi fali u kuci. OK moze vidjeti da li ima ili ne dovoljno paste za zube, toal. papira i sl., ali ne zna koliko mi  treba tjestenine, imam li van. secera i sl.user posted image

Meni ovo smeta...
Meni treba tjestenine, taman onoliko koliko i njemu.
U tome je vic.
Sto nisam ja jedina koja jede tjesteninu u kuci.

< Poruku je uredio hanabanana -- 25.8.2010 15:28:50 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 211
25.8.2010 15:27:22   
veeseelaa
tako je Mirki user posted image user posted image user posted image  ne treba ti okrugli sto Anonimna za ovakvu odluku, imas svoj novac i sta te briga 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 212
25.8.2010 15:27:48   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Šalim se ...

ovo su moje rijeci mm uvijek kad se nesto zali user posted image user posted image user posted image user posted image samo dok jednom ne kaze OK hahahahah

ja zadnji pute rekla ok, i da vidis poslije druge price user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 213
25.8.2010 15:28:55   
veeseelaa

mislim da niko nije savrsen, eto ovaj moj ne voli kucne poslove i nekad me iznervira oko tih finansija sto sve odgovornosti prebacuje na mene, ali s druge strane: u stanu nam ne trebaju majstori, sve zna, od elektrike do vodovoda, instalacija, keramike, stolarije itd... nikad ne izlazi u kafane navecer, ne opija se s rajom. ne gleda druge zene (bar ja to ne primijetim)...al necu vise OT. moram ga malo i pohvaliti da ne bude da je grozanuser posted image

hej al isti kao ovaj kojeg poznajem, ters al pravi muskarac user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 214
25.8.2010 15:28:59   
Nedi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Kafica...i na tenane prvo ukratko ako ima šta značajno spomenuti a da se dogodila taj dan. Eh onda ako ima kakva razmirica - i dok se ne riješi i ne nađe neki kompromis nema ustajanja. Mjesečni budžet, planovi ( recimo mm ima želju da idemo idući mjesec u HR, a ja na more čim N bude gotov novi pasoš) tako da znam da ništa  ne planiram taj vikend niti on onaj drugi. Ma o svemu...i ako sjednica ne potraje preduge odigra se i partija jamba dok maleni spava user posted image

Neposredna veza do poruke: 215
25.8.2010 15:29:28   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Meni je tesko shvatiti stavove po kojem je zena ta koja mora znati sta fali u kuci. Kod mene muz samostalno ide u kupovinu, idemo i skupa, ali ode i sam.

I moj Hanabanana nekad ode sam u kupovinu, a vikendom cesto  napravi on rucak. Nije sovinist, ni macho.
Ali jednostavno on ne zna dobro kao ja sta mi fali u kuci. OK moze vidjeti da li ima ili ne dovoljno paste za zube, toal. papira i sl., ali ne zna koliko mi  treba tjestenine, imam li van. secera i sl.user posted image

Meni ovo smeta...
Meni treba tjestenine, taman onoliko koliko i njemu.
U tome je vic.
to nisam ja jedina koja jede tjesteninu u kui.

ovo je ideal al mislim da rijetko koji muskarac ovdje na balkanu ima takav stav, nazalost (posmatram primjere u svojoj okolini). brakovi sa strancima su skroz drugaciji (znam takodjer iz iskustva meni bliskih osoba)

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 216
25.8.2010 15:30:01   
teacher75

jest, jest, ne da na sebe nikakouser posted image

Neposredna veza do poruke: 217
25.8.2010 15:30:35   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Nedi

Kafica...i na tenane prvo ukratko ako ima šta značajno spomenuti a da se dogodila taj dan. Eh onda ako ima kakva razmirica - i dok se ne riješi i ne nađe neki kompromis nema ustajanja. Mjesečni budžet, planovi ( recimo mm ima želju da idemo idući mjesec u HR, a ja na more čim N bude gotov novi pasoš) tako da znam da ništa  ne planiram taj vikend niti on onaj drugi. Ma o svemu...i ako sjednica ne potraje preduge odigra se i partija jamba dok maleni spava user posted image

a to, e to mi ne treba user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 218
25.8.2010 15:31:09   
Blue rose RR

ma on se sali, ne misli to ozbiljno. jednom sam ja rekla na to da se hocu razvesti i nakon sat vremena druga prica user posted image samo mu se ne da razgovarati pa po kratkom postupku da me sreze, ne trpi on zvocanje...

Nije to zvocanje -  to je RAZGOVOR.

Nedi - uvijek sam tu. :)

W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 219
25.8.2010 15:31:47   
veeseelaa

cuvaj ti njega, zlatan je on, kad tersa samo se skloni s puta na pola sata a kasnije ce on kao da nista bilo nije....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 220
25.8.2010 15:32:18   
teacher75

Nije to zvocanje -  to je RAZGOVOR.

Nedi - uvijek sam tu. :)

za njega je to zvocanje, jer ja pricam, zalim se a on suti...user posted image

Neposredna veza do poruke: 221
25.8.2010 15:32:39   
veeseelaa
ma sta se zalis vise?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 222
25.8.2010 15:33:23   
teacher75

cuvaj ti njega, zlatan je on, kad tersa samo se skloni s puta na pola sata a kasnije ce on kao da nista bilo nije....

znam, uhavizala sam ga nekakouser posted image bas tako i bude...user posted image

Neposredna veza do poruke: 223
25.8.2010 15:34:12   
faris06

I kod mene isto ovako, kod mene bolje on zna sta fali u kuci. Inace mm je nabavna sluzba, on kupuje na pijaci,  ima svoje tete kod kojih kupuje sir, kajmak, povce... Finansije su nam razdvojene, ali ne tipa moje -tvoje  nego moja kartica kod mene, njegova kod njega i zna se sta ko placa, ko kredit,  ko tetu, vrtic, ko racune. Ali zato ja nikad nisam kupila ni sebi ni djeci nesto da ga nisam konsultovala.  Ali to samo zbog toga da znam moze li to nas kucni budjet taj mjesec podnijeti. I mislim da je sve to stvar dogovora, koji se mora napraviti na pocetku braka. Moj mm se cesto sali jer na porodiljskom ja nisam primala punu platu, pa kad ja nesto krenem zanovijetam on na  u fazonu ma mama ni jedne , ja te hranim i oblacimuser posted image .

Dva mala Indijanca

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 224
25.8.2010 15:34:13   
teacher75

ma sta se zalis vise?

ma zalila se pa prestala, vidjela nema fajdeuser posted image uzecu fino kucnu pomocnicu i nema vise frkeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *