|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1312 1313 [1314] 1315 1316   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.9.2011 17:27:41   
teacher75
bile jutros na rodjendanu, sve super,dosla kuci pospana, probudila se u pola 4 i malaksala, lezi sve vrijeme, izmjerim joj temperaturu sada kad 38.2! ne znam sta joj je odjednom, bila sve dobra, ne kaslje, ne smrcauser posted image bas se brinemuser posted image dala joj paracetamol

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32826
24.9.2011 17:57:21   
salmy
Pozdrav za drustvouser posted image user posted image user posted image

Nahodali se danasuser posted image user posted image user posted image user posted image  momak je letio po graduuser posted image user posted image user posted image user posted image
A spavao nije nikako,evo sad pitam hocel spavat kaze :neceeeeee
i ja odustala.Nadam se da ce veceras leci na vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

3D kapi ne dajemo odavno,nama dr,rekla da nema potrebe za njimauser posted image user posted image sad nista ne kontam

Leona srce si,hvala ti draga sto si momku uljepsala krevetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale zenice imate mahanjeuser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 32827
24.9.2011 18:22:29   
koka i po

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: koka i po

samo da kazem lady...poznala bih te medj hiljadu zena user posted image
dobar dan dame ,damice i one koje se ne osjecaju takouser posted image

Jel mi se to upucavas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaa zene cccccc vazda nesto preokrece user posted image ..
KAZEM poznala bih te medj hiljadu zena ovako sa avatarauser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32828
24.9.2011 20:02:03   
selina
upomoc zenice drage

ja neznam sta da radim sa moje male tacno joj je godina i 8 mjeseci a odskora mi je pocela otprilike prije 10 dana izbjegavati dnevno spavanje kao sto je do skora radila legne oko jedan spava do 3 ili 4h a sad to vise nezeli jednostavno ako legnem u sobu sa njom ona ce prije mene uspavati ili ce to potrajati jedno 2 sata ili 3 pa ce tek onda zaspati i tad kad zaspi recimo oko 4h spava do 6 onda nece navecer do 12h pa nemogu da budem pametna evo danas mi nikako nije spavala tako da je sad u pola osam zaspala ali ja mislim da je ona mala da ne bi spavala preko dana ili sta vi mislite???' mozda sam malo zakomplikovala ali nisam mogla bolje objasnitiuser posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 32829
24.9.2011 20:06:27   
teacher75

IZVORNA PORUKA: selina

upomoc zenice drage

ja neznam sta da radim sa moje male tacno joj je godina i 8 mjeseci a odskora mi je pocela otprilike prije 10 dana izbjegavati dnevno spavanje kao sto je do skora radila legne oko jedan spava do 3 ili 4h a sad to vise nezeli jednostavno ako legnem u sobu sa njom ona ce prije mene uspavati ili ce to potrajati jedno 2 sata ili 3 pa ce tek onda zaspati i tad kad zaspi recimo oko 4h spava do 6 onda nece navecer do 12h pa nemogu da budem pametna evo danas mi nikako nije spavala tako da je sad u pola osam zaspala ali ja mislim da je ona mala da ne bi spavala preko dana ili sta vi mislite???' mozda sam malo zakomplikovala ali nisam mogla bolje objasnitiuser posted image user posted image

sta radi ujutro, odnosno prijepodne? mozda da je probas vise izmoriiti pa ce lakse zaspatiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 32830
24.9.2011 20:10:11   
selina
greska

< Poruku je uredio selina -- 24.9.2011 20:11:53 >

Neposredna veza do poruke: 32831
24.9.2011 20:10:25   
selina
greska

< Poruku je uredio selina -- 24.9.2011 20:12:13 >

Neposredna veza do poruke: 32832
24.9.2011 20:14:30   
selina
nisam imala ni pojma da su mi prosli postovi meni pokazivalo error hehhehe

ujutru mi spava dugo znaci bez obzira kad legne ona spava do pola devet zna biti i devet ako je probudim prije nervozna je a inace sta radimo standardno borim se za doruckom pijemo kafu ona trce po kuci igra se i tako nista posebno

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 32833
24.9.2011 20:16:46   
teacher75

IZVORNA PORUKA: selina

nisam imala ni pojma da su mi prosli postovi meni pokazivalo error hehhehe

ujutru mi spava dugo znaci bez obzira kad legne ona spava do pola devet zna biti i devet ako je probudim prije nervozna je a inace sta radimo standardno borim se za doruckom pijemo kafu ona trce po kuci igra se i tako nista posebno

probaj je izvesti vani, moja uvijek lakse zaspi kada se izigra u parku na zraku nego kad je u kuci

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 32834
24.9.2011 20:17:29   
tekja
uh selena trznula si me, rekoh sta je saduser posted image

U pravu si rano je da beba sa 20 mjeseci ukine skroz dnevni san, ali mozda je faza, koja ce trajati i proci...ali na tvom mjestu ja bih istrajavala da spava, barem da odmara, pa makar to znacilo da sa njom sat-dva lezim...jos su neka djecica iz mog okruzenja jedan period odbijala spavati, pa bi prestalouser posted image

uh tek sad procitah da je ne izvodis napolje...malo joj ispuni dan, pa ce spavati...

< Poruku je uredio tekja -- 24.9.2011 20:19:46 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 32835
24.9.2011 20:24:37   
Honey3
veceuser posted image kako ste nam sviiiii?????????
mi smo danas malo isli na Vrelo B.djecica se izigrala pravo,iznenadila sam se novim ljuljama i toboganu,neznam otkad je, uglavnom fino samo sto nije bas za ove male,mora ih neko pazitiuser posted image
selina pravo ti kaze tekja budi samo ustrajna pa bar i ti odmori dva sata,prospavace ona ponovouser posted image
vidim vi o D kapima,ja i zaboravila za njih,nisam mislila vise davati.....pusa velika svimauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32836
24.9.2011 20:25:47   
Honey3
ne isplati se pisati,opet erroruser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32837
24.9.2011 20:27:49   
Ella_H
Poz drage.
I moji momci malo sline al nije strasno.
Moguce i da cemo se seliti pa samuser posted image , ali
takve su okolnosti, pohasio se menadzment
sto je tu je. Ja im nedam tolike pare za stan
koji nevrijedi ni ovu sadasnju cjenu.
A pajki slusao je danas, vani je tmurno
ali kako je mm kuci sretna sam sto cemo van,
malo da se djeca izmore.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 32838
24.9.2011 20:28:39   
tekja
IZVORNA PORUKA: zaha

ne isplati se pisati,opet erroruser posted image

ma isplati zaho...vidis da je proslauser posted image ...a ja cu davati kapi jos ovu zimu, ako ih bude htiouser posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 32839
24.9.2011 20:29:10   
Ella_H
Zaboravi napisati ovim
nasim moderatorima da poprave
RR malo pa zar im nedaju plate,
ko zna mozda su dobile i povisice
a nista nama nepricajuuser posted image .

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 32840
24.9.2011 20:45:26   
selina
hvala vam na odgovorima a tekju sam i uplasila sa potragom za pomoci hehehhe

ali stvarno mi nije lahko sa njom preziva je puna energije previse radoznala pa znate vec kako je to kod male zivahnije djece,da je izvodim i to radim posto je vec ljetno vrjeme malte ne svako jutro smo u avliji i pijemo kafu ona tu trckara igra se ali neumara se ali eto ja cu jos pokusavati pa valjda je to neka faza mada kao sto ja nju poznajem daj boze ali trudit cu se pa valjda bude bolje

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 32841
24.9.2011 21:38:01   
dafri
veče ,
ja skoro došla,bila na fešti(firma),cura nije hjela zaspati bez mene,jedva sam je uspavala,valjda se poželilauser posted image
selina i meni nešto rano da izbaci dnevno spavanje,samo ti insistiraj vratiće se ona na staro

< Poruku je uredio dafri -- 24.9.2011 21:39:15 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 32842
24.9.2011 21:38:34   
teacher75
upala grla garant, probudio je kasalj, temperatura 38.9, stavila joj voltaren cepic i dala med i nastavila je spavatiuser posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 32843
24.9.2011 21:43:59   
Honey3
IZVORNA PORUKA: teacher75

upala grla garant, probudio je kasalj, temperatura 38.9, stavila joj voltaren cepic i dala med i nastavila je spavatiuser posted image
zao mi je tiki,nadam se da veceras nece biti tureuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 32844
24.9.2011 22:49:00   
Malenaoduvijek
samo kratko javljanje od nas

ja kapi nisam pocela davati i ne mislim dok se ne posavjetujem sa pediajtricom,

kapi se daju radi kostiju, a sto se sunca tice meni jedan stari pedijatar rece kapi se ne daju samo kada je dijete na direktnom suncu sto je rijetko koje....

a ja sam ih isto uvijek kupovala bez problema,niko me nije ni upitao koliko je dijete user posted image

a ovo da se do skole daje isto nisam znala ni cula, bas cu pitati dr.

prosle godine mi je za Luku rekla da mu uradimo nalaze, da vidimo vrijednosti kalcijuma i jos nekih minerala pa da mu tek onda evt dajem dalje kapi, a nejmu je tada bilo dvije godine....

tiki bas mi je zao da je Lanica bolesna, da brzo prodje...

selina digni curicu ranije ujutro kada tako dugo spava nije ni cudo da nece popodne...

kenkati ce dan, dva pa ce se navici pa ce prestati a i bice tebi lakse.

moj mladji sin ima isto 1 god i 8 mj i spava i to par sati preko dana ali on se ujutro nadigne u 6, 7, a navece legne rano.a stariji spava po danu ali kada ranije ustane do 8 s inace nema sanse da legne ali se odmara obavezno svako popodne u krevetu.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 32845
24.9.2011 23:13:41   
teacher75
i meni je cudno to sto je rekla do skole, ali mislim da je mislila na vitamin d kao dodatak prehrani obzirom na nasu klimu, jer je rekla da poslije dijete moze uzimati riblje ulje ili nesto slicno

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 32846
25.9.2011 9:21:24   
R&T@
Sram vas i mene bilouser posted image
Jedva nam nadjoh temuuser posted image

Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod nas sve standardica, hvala Bogu...
sad odoh citati kako je kod vas...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 32847
25.9.2011 9:22:39   
R&T@
Sabotazauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 25.9.2011 9:28:20 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 32848
25.9.2011 9:22:47   
R&T@
BRezobrazlukuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 25.9.2011 9:28:48 >

Neposredna veza do poruke: 32849
25.9.2011 9:22:58   
R&T@
E, dosta je viseuser posted image

Ja ocekivala novu boju s dolaskom jeseni, a oni nama "pedalu"user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 25.9.2011 9:29:43 >

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 32850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1312 1313 [1314] 1315 1316   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1312 1313 [1314] 1315 1316   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *