Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav drugovima i drugaricama. javljam se izravno iz svoje zelene fotelje . I.je dobro...poceo je da se svadja sto znaci da se vraca u normalu. mene malo krajnici stekcu...vjerovatno mi imunitet ovih dana pao ali nista strasno...proso je Mujo i gore...ima antibiotika za marku hBd mama 2009...mislim na vas dvije..bice to sve ok aBd. ostalima i hajmo malo dijaloga ako neceteda opalim po monologu
Dan Mala 1994 moj djecak je kao i tvoj,ne znam vise sta a radim,on nista ne slusa u zadnje vrijeme,nece da ide spavati,vristi,hoce da je po njegovom,udara,prosipa Mama 2009 drago mi da je Deniz bolje,zelim joj sto brzi oporavak i povratak kuci Felix kako je Anel Lady dobrodosla u klub histericne djece Amani ne daj se,malo kadulje,neo angina Ostale cmokicaaaaaa
meri dobra je M . Mi htjeli ic na vikendicu i bi kasno i ne odsmo Pa mm odveo A u park dok ja poradim "generalku" po kuci dok me neka hora uzela Skoro sve cakum-pakum sad sebi pristavljam da dahnem dok nisu dosli ...u miru
Vecer zenice.. Mi smo isle doktoru, dao nam je neki sirup,i vec joj je bolje hB ! Jojj kako me mm iznervirao, kad smo se kuci vracali,ufff!! Al sam cekala da se smiri pa da ja nastavim
Na jednom kruznom rade put, i stavili semafor, cekali smo jedno pola sata,tolika je guzva bila, on samo tronca, te ovo,te ono, te vaki,te naki! Na kraju mi kaze :"" Sad kad dodjemo kod onog semafora otvori prozor i obori ga" Ovako sam vam ja izgledala Sad mu to prepricavam i oboje se al me iznervirao pravo, hoce covjek da obidje, i tam vam na isti put dodjosmo i opet cekaj na semaforu Eh kad sam se ja upalila onda, kaze "Suti ziva bila,gora si od ovih sto popravljaju cestu"
Na jednom kruznom rade put, i stavili semafor, cekali smo jedno pola sata,tolika je guzva bila, on samo tronca, te ovo,te ono, te vaki,te naki! Na kraju mi kaze :"" Sad kad dodjemo kod onog semafora otvori prozor i obori ga" Ovako sam vam ja izgledala Sad mu to prepricavam i oboje se al me iznervirao pravo, hoce covjek da obidje, i tam vam na isti put dodjosmo i opet cekaj na semaforu Eh kad sam se ja upalila onda, kaze "Suti ziva bila,gora si od ovih sto popravljaju cestu"
Poz drage. Ja i moje pile malo danas bili na kontroli kod doktora zakasnili smo jednu nisam ni znala, ko kad je imao upalu uha jedno 15 puta i antibiotike pa nisam sve dobro upratila. Uglavnom bila je jedna vakcina redovna i jedna protiv gripice za ili protiv . Poslije toga vadili mu krv srce malo i nekakva na praksi valjda pa htjela malo djetetu od 2 godine roviti po venama i ja joj kazem jednom si ga ubola i JOK vise hocu drugu sestru . Zaista kad vidim kakve sve nestrucne i smotane osobe rade po raznim ustanovama bude mi zao sto neradim posao u svojoj struci. Sve je bilo ok nije pustio suze ni na vakcinama ni na vadjenju krvi ratnik mamin mali, da ima jos janjicara odma bi ga poslala na obuku da se odmorim malo . Tekja manje RR vise kuhanja pa ces se dogovorit s mm , al te izazivam a ja vucem grah i salate kojekakve 2 dana evo. Pusica svima.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.