|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom!
16.12.2009 0:09:51   
Niobe
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
IZVORNA PORUKA: Niobe
Al kontam da si ti njoj to trebala rec na pocetku, ono tipa, eto imate pravo na kafu i dorucak(npr.) ono da zna.

A da ja to njoj sve kažem lijepo na kraju mjeseca??? Ono tipa evo prošao 1 mjesec, hajde da sumiramo??? A šta mislite??

Uopste nije losa ideja, cak stavise.
Prvo joj istaknes pozitivne stvari, ali onda naglasis cime nisi zadovoljna.
Npr. Benjamin vas voli, sto mi je jako drago, bla bla, pristup vam je izuzetno dobar.
Međđutim, ovaj mjesec bih vas zamolila i sljedece ............................................., vodite vise racuna o ......................................., nemojte raditi ................................................., I NE JEDI MI U KUCI user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 151
16.12.2009 0:10:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: sahara

Uh dobro je. Ja sam se majke mi bila nafurala da nešto samnom nije ok user posted image Sutra ću joj reći za higijenu definitivno!!!
A ovo za hranu.... ne znam, šta ću, neka jede, jbg ne mogu joj reći eeee nemoj jesti.... baš mi bezveze...

Ma mislim da je lakse dijete voditi nekome, ipak i taj neko onda ima svoj komoditet, kontas, a ko zna sta me ceka, nisam sad mislila da ti pametujem, ali jbg ja sam terso pa ce biti svegauser posted image

meni se prijedlog ne svidja, odvedeš dijete nekom a on se uhvati npr pranja prozora i usisavanjauser posted image
Ovako znaš da se kod tebe neće vala uhvatiti nekog posla, držače se djeteta

Ma ako je nego dzon onda moze i u tvojoj kuci gledati TV ili lupam spavati, nema tu izglreda pravila.

ma stavim ga u sobu bez kreveta i tv, valjal ova? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma najbolje nabavi robota i stavi kamere po stanu i skopcaj ih na posao i ne treba ti nikouser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 152
16.12.2009 0:10:26   
veeseelaa

ma ova enisina je neki pravi gladežuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 153
16.12.2009 0:11:34   
Anoniman

............................................., vodite vise racuna o ......................................., nemojte raditi ................................................., I NE JEDI MI U KUCI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 154
16.12.2009 0:12:23   
Hanady RR

Al kontam da si ti njoj to trebala rec na pocetku, ono tipa, eto imate pravo na kafu i dorucak(npr.) ono da zna.

A da ja to njoj sve kažem lijepo na kraju mjeseca??? Ono tipa evo prošao 1 mjesec, hajde da sumiramo??? A šta mislite??

Npr. Benjamin vas voli, sto mi je jako drago, bla bla, pristup vam je izuzetno dobar.
Međđutim, ovaj mjesec bih vas zamolila i sljedece ............................................., vodite vise racuna o ......................................., nemojte raditi ................................................., I NE JEDI MI U KUCI user posted image

Slažem se na Niobe, tačno tako...stavi je pred sebe i kaži. I molim te daj joj do znanja da to što je ručku napravljeno eto može da jede al da ti prigovora što sarma nema prilog ...mislim garant nema smisla.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 155
16.12.2009 0:13:19   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Hanady

Slažem se na Niobe

user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 156
16.12.2009 0:13:47   
aicha

............................................., vodite vise racuna o ......................................., nemojte raditi ................................................., I NE JEDI MI U KUCI user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 157
16.12.2009 0:14:33   
aicha

Slažem se na Niobe, tačno tako...stavi je pred sebe i kaži. I molim te daj joj do znanja da to što je ručku napravljeno eto može da jede al da ti prigovora što sarma nema prilog ...mislim garant nema smisla.

enisa...jel pojela sav pire il je i vama ostalo priloga???user posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

Neposredna veza do poruke: 158
16.12.2009 0:14:54   
Hanady RR

Slažem se na Niobe

ups...meni naumpalo haman pa lupetam...

duboko se ''izvinjajem'' za lapsus al šta ću moj prst ''jezik'' otkačio kao i ja kompletna uglavnom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 159
16.12.2009 0:15:28   
Anoniman
aicha, ma jok, ona kraljica napravila samo sebi user posted image user posted image
škorpija, ta tvoja je legenda, čuj i tebe nudi user posted image

(odgovor članu aicha)
  Neposredna veza do poruke: 160
16.12.2009 0:16:41   
veeseelaa
mislim da se naziv teme treba promijeniti i da isti glasi Šta je vaša teta danas jelauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 161
16.12.2009 0:17:04   
škorpija
neko reče kamere, ali fakat ja planiram kad moja teta bude sa bebijem sama po čitav dan da ostavim uključen diktafon da vidim šta se dešava. iako tetu dugo poznajem, kad je moje dijete u pitanju vjerujem samo sebi, mužu i mojoj mami i NIKOM više

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 162
16.12.2009 0:17:16   
Hanady RR
E sad mi pade na pamet...Eni mogla bi ti kao u onoj emisiji Mjenjam ženu ( mislim meni je ta emisija stupid a l nema veze) napisat pravila na A4 formatu i zaljepit na zid. Što da se žena ne zabuni pa da još pomisli da ćeš počet birat da nekuhaš jela koja ona ne voli.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 163
16.12.2009 0:17:50   
veeseelaa
ti enisa stavi neki alarm na pire, kad dirne da se oglasiuser posted image user posted image user posted image i poviče

NE PIRE, UZMI SARMU
NE PIRE, UZMI SARMU

< Poruku je uredio veeseelaa -- 16.12.2009 0:18:37 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 164
16.12.2009 0:18:52   
Hanady RR
Ma dobro ženice ne traba baš bit paranoičan, pa izgubit ćemo živce totalno...čuj kamere i diktafon...al PRILOGA UZ SARMU NEMA I TAČKA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 165
16.12.2009 0:19:44   
aicha

aicha, ma jok, ona kraljica napravila samo sebi user posted image user posted image
škorpija, ta tvoja je legenda, čuj i tebe nudi user posted image

e fakat nidje vezeuser posted image user posted image

da i vama pirea nije ostavila.....stvarno je sebicna user posted image

mijenjaj to enisa

drugi put odmjeri dobro tetu i pitaj je o prehrambenim navikamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 166
16.12.2009 0:20:13   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

neko reče kamere, ali fakat ja planiram kad moja teta bude sa bebijem sama po čitav dan da ostavim uključen diktafon da vidim šta se dešava.

I ovo mi je na um palo, pa me mm odgovorio user posted image user posted image Nego škorpija kad budeš sebi kupovala kupi i meni jedan user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 167
16.12.2009 0:22:44   
aicha

Ma dobro ženice ne traba baš bit paranoičan, pa izgubit ćemo živce totalno...čuj kamere i diktafon...al PRILOGA UZ SARMU NEMA I TAČKA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suti, ne bih da vas plasim al svakakvih teta ima

ja sam gledala emisiju kako su neki roditelji primjetili cudno ponasanje kod djece i strah i sl...neki su primjetili masnice i postavili skrivene kamere...joj loodila da vidis
zena bukvalno uzela malo dijete i baca ga po sobi...svasta su radile...i to istiniti slucajeviuser posted image

Neposredna veza do poruke: 168
16.12.2009 0:23:43   
Anoniman

ti enisa stavi neki alarm na pire, kad dirne da se oglasiuser posted image user posted image user posted image i poviče

NE PIRE, UZMI SARMU
NE PIRE, UZMI SARMU

Samo se ti zezaj, ja na belaju ona udarila po alarmima user posted image user posted image user posted image user posted image
šalu na stranu, hvala vam, rasteretile ste me, shvatila sam da nisam lujka user posted image user posted image

Svima redom, da ne nabrajam, hvala na savjetima, a o narednim dešavanjima i ishodu razgovora bit ćete obavještene u 367 epizodi "Hrana bez priloga" user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 169
16.12.2009 0:24:57   
noaa
Enisa preko svega bi nekako presla al da mi neko zapisava wc i da mi ne opere djeteuser posted image user posted image to nebi trpila nasla bi nekog drugog.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 170
16.12.2009 0:26:55   
aicha
IZVORNA PORUKA: noaa

Enisa preko svega bi nekako presla al da mi neko zapisava wc i da mi ne opere djeteuser posted image user posted image to nebi trpila nasla bi nekog drugog.

user posted image

mora se teta poslije 2 kahve, voca, rucka s prilogom i slatka razrahatitiuser posted image
tako da su tragovi neminovniuser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 171
16.12.2009 0:33:38   
škorpija
enisa ja imam 2 diktafona, posudim ti jedan kad god hoćešuser posted image , samo reci

moji prijatelji su stavili kameru i imali su šta vidjeti, uglavnom teta dobila otkaz i sreća sve prošlo bez težih posljedica

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 172
16.12.2009 0:49:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

enisa ja imam 2 diktafona, posudim ti jedan kad god hoćešuser posted image , samo reci

moji prijatelji su stavili kameru i imali su šta vidjeti, uglavnom teta dobila otkaz i sreća sve prošlo bez težih posljedica

Imaš pp user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 173
16.12.2009 10:00:39   
Nedi
Draga nisi paranoična i ja to radim...s vremena na vrijeme. Ali da nabrojim po tačkama
1. Naša teta je jako čista, njena kuća je čista (živimo u istoj zgradi pa njih dvoje malo gore malo dole), B je čist uvijek - guza, odjeća, lice, sve
2. Iako sam joj ja rekla da pojede šta god želi, ona ipak siđe svojoj kući i jede i još pritom često nahrani B kod sebe svojom hranom. Nekad njena sestra napravi ujutru neke lijene pite i B jede dole sa užitkom i neki dan mi kaže hoće timkine pite
3. WC uvijek kako ga i ostavim
4. mrlje od hrane su one sasvim slučajne, kao što se i meni desi
5. ne pere suđe jer ga ni ja ne perem, samo pod vodu i u mašinu
6. ujutru kad dolazi obavezno nešto donese B, voćku ili nešto da bi se on zabavio a mama završila spremanje i šmugnula a da B ne pravi cirkus pri izlasku

Draga moja ti imaš veliki problem, iskreno ja bih promijenila tetu. Postavi diktafon obavezno i javi šta je bilo.
Zaključak: Moja teta je najbolja teta na svijetu i iako neće vidjeti ali user posted image user posted image user posted image za moju tetu.

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 174
16.12.2009 10:18:09   
Suzana
Draga Enisa,

Na osnovu iskustva sa moje dvije tete, ja bih na tvom mjestu toj ženi dala otkaz...
I kao i ti, bila bih jako nezadovoljna. Bezobraznica jedna... A vidim da se ti ustručavaš i odugovlačiš da joj bilo šta kažeš...
E sada, bojim se da ti nju nećeš moći prevaspitati. Jer ne mogu da vjerujem da može sebi dozvoliti da tebe kritikuje i kaže da nije uz sarmu imala prilog, ma bacila bih je kroz prozor. Meni su moje tete vrlo često znale skuhati ručak za nas, djeca su mi uvijek čista i uredna, kuća također.
Stvarno svakakvih žena ima...
Probaj porazgovarati s njom, ali "pusti glas" da tražiš novu tetu...
Sretno!

PS: Pročitah ovaj post, pa vidim da je malo s brda s dola, ne zamjeri. user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *