Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 15.12.2009 23:55:07
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
prije nego počne osoba raditi iščitaju "pravila igre" koja se ne smiju kršiti
Ma odakle sam znala da sam trebala i o wc dasci pričati , pa majka mu stara!!! Ili o pranju suđa (saperi, stavi u mašinu .... ili uzmi spužvu, stavi detardžent, operi, saperi hahahahahahaha ).
vjeruj mi sve moraš da ispričaš nekom ko ti ulazi u kuću, radnju i sl Moj brat je radnicima pokazivao kako se koristi heftarica, kako se zogera i sl Jer je zaista kroz posao skontao da ljudi nemaju pojma o životu, neki ljudi
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 15.12.2009 23:55:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Pa nesto mi je nejasno, je li se to tetama cuvalicama mora osigurati i rucak i dorucak , cuj kuha sama sebi, pardon ako ste se vi tako dogovorile
Ne znam Ja kuham za nas, ona isto jede taj ručak, pravi sebi doručak, popije 2 kafe, obavezno i slatko nešto i još voće.... helem pripremi se ako se odlučite na tetu, to je još jedan član kojeg hraniš
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 15.12.2009 23:55:42
taurus
morala sam da se javim na ovu temu i mi smo imali malih problema u početku sa tetom, ali sam joj svaki dan nastojala skrenuti pažnju na stvari koje mi smetaju i to u fazonu ja "to" radim ovako ili ja nikad ne radim "to" pa je vremenom sve shvatila i prihvatila naša pravila igre i slažemo se već tri godine
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 15.12.2009 23:56:53
Niobe
IZVORNA PORUKA: enisa_sara Ne znam Ja kuham za nas, ona isto jede taj ručak, pravi sebi doručak, popije 2 kafe, obavezno i slatko nešto i još voće.... helem pripremi se ako se odlučite na tetu, to je još jedan član kojeg hraniš
Izvini, ali meni ovo niđe veze
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 15.12.2009 23:56:59
veeseelaa
Pa nesto mi je nejasno, je li se to tetama cuvalicama mora osigurati i rucak i dorucak , cuj kuha sama sebi, pardon ako ste se vi tako dogovorile
Ne znam Ja kuham za nas, ona isto jede taj ručak, pravi sebi doručak, popije 2 kafe, obavezno i slatko nešto i još voće.... helem pripremi se ako se odlučite na tetu, to je još jedan član kojeg hraniš
enisa_sara ona tebe izgleda uopšte ne ferma radi šta joj je volja samo da ne počne i kući da nosi
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 15.12.2009 23:59:29
Anoniman
Ma mene i blizi ljudi pitaju za takve stvari ako su kod mene, kamoli teta cuvalica, meni nece jesti, ni meni sef ne kupuje dorucak ni rucak , bez zeze, glupo mi je i tu obavezu imati, pa nije 24 sata sa bebom, ok kafa ali ostalo nek si ponese
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 16.12.2009 0:00:45
Anoniman
Uh dobro je. Ja sam se majke mi bila nafurala da nešto samnom nije ok Sutra ću joj reći za higijenu definitivno!!! A ovo za hranu.... ne znam, šta ću, neka jede, jbg ne mogu joj reći eeee nemoj jesti.... baš mi bezveze...
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 16.12.2009 0:02:06
Niobe
Uh dobro je. Ja sam se majke mi bila nafurala da nešto samnom nije ok Sutra ću joj reći za higijenu definitivno!!! A ovo za hranu.... ne znam, šta ću, neka jede, jbg ne mogu joj reći eeee nemoj jesti.... baš mi bezveze...
jest, to je ofirno..
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 16.12.2009 0:04:18
Anoniman
Ma mislim da je lakse dijete voditi nekome, ipak i taj neko onda ima svoj komoditet, kontas, a ko zna sta me ceka, nisam sad mislila da ti pametujem, ali jbg ja sam terso pa ce biti svega
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 16.12.2009 0:05:07
aicha
enisa i ja sam gladna, svratim slobodno kod tete da šta prezalogajim? ih mene, pa pitaću tetu šalim se, samo ti direktno i konkretno i biće ok
PS
imal teta pravo na zimnicu
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 16.12.2009 0:06:09
veeseelaa
Ma mislim da je lakse dijete voditi nekome, ipak i taj neko onda ima svoj komoditet, kontas, a ko zna sta me ceka, nisam sad mislila da ti pametujem, ali jbg ja sam terso pa ce biti svega
meni se prijedlog ne svidja, odvedeš dijete nekom a on se uhvati npr pranja prozora i usisavanja Ovako znaš da se kod tebe neće vala uhvatiti nekog posla, držače se djeteta
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 16.12.2009 0:07:57
Anoniman
meni se prijedlog ne svidja, odvedeš dijete nekom a on se uhvati npr pranja prozora i usisavanja Ovako znaš da se kod tebe neće vala uhvatiti nekog posla, držače se djeteta
Ma ako je nego dzon onda moze i u tvojoj kuci gledati TV ili lupam spavati, nema tu izglreda pravila.
RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom! 16.12.2009 0:08:45
veeseelaa
Ma ako je nego dzon onda moze i u tvojoj kuci gledati TV ili lupam spavati, nema tu izglreda pravila.
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.