|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar2
26.11.2014 6:53:05   
Amela83
milenium, magnezij 300 možeš piti do samog kraja - neće naškoditi user posted image

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1276
26.11.2014 6:54:08   
mala curica
Dobro jutro prvi put od mene ovako ranouser posted image
Ispratila mm na posao i ne mogu da spavam,cekam 8sati da idem kupiti dopunu i da mamu nazovem.
Sinoc mi seka iz cista mira poslala poruku "Nazovi mami i pitaj kako je".
Na prvi pogled poruke me uhvatila huja na taj sadrzaj recenice.Zvucalo mi je kao da mi naredjuje ili govori sta i kada da ja radim.
Jutros mm to pricam on suti i gleda me.Kaze,mama ti je imala dvije operacije user posted image
Ja pojma nemam o tomeuser posted image
Kaze nisu htjeli da mi govore da se ne brinem,daleko sam ne mogu joj doci a jos i trudna.

Kao na iglama sam.Predpostavljam da je izasla iz bolnice dok mi je tako napisala.
Boze dragi,kada si daleko i ne mozes joj cesto ici i obici je,kada je nazovem i pitam kako je,dusa moja ,uvihek je dobro.
Rat mi je uzeo oca,ostala mi samo mama,a ni uz nju ne mogu biti,nikakve pomoci od mene.Dok ja dodjem prosao voz.user posted image
Tako sam tuzna,sada bi se spakovala i krenula za Bosnu user posted image

< Poruku je uredio mala curica -- 26.11.2014 7:01:53 >

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Vanja88)
Neposredna veza do poruke: 1277
26.11.2014 7:32:29   
bejbibi
Dobro jutro i od mene :) jeste se naspavale???.... I ja ispratila mm i razbudila se nesto,ane vokim raniti nikako jer sam onda citav dan ko muha bez glave..a i gladna sam :((..

MALA C bas mi je zao sto ti je tako i zbog tvoje mame..suosjecam stobom i bss sam se nasla u tvom postu :(( tako je i kod mene skicno i sto kazes nikakve pomoci od nas..frustrira me to strasno... Al haj nek smo zivi i zdravi pa cemo sevidjet sa svojims aBd..tvojoj mami brz oporavak i javi plz...

MILENIUM sto se tice msticnih celija vec sam pisala da dobijes paketic u kojem dolazi sva oprema za to i ti to cim potpises ugovor sa njima i platis pola ( a pola poslije poroda) ti dobijes opremu i sama to nosis na porod...mm je to donio kad je ysao u salu..tako je sa cryosave,za druge banke ne znam..

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1278
26.11.2014 7:44:41   
bejbibi
Da i VANCHI odgovorim za obrezivanje ( btw dobro si napisalauser posted image )... Ko sto znas u nekim vjerama je to obavezno,a i sigurno imas razloge za i protiv mada ja miskim da je vise za custo radi higijene..ali imas i skucajeva kada to moras uraditi jer se ne moze pisha( da se tako izrazim user posted image ) otvoriti do kraja..to je bilo kod nas skucaj pa smo M morali sa 6,5 mj sunetiti( obrezivati).. Doktorica nam je tad pri pregledu rekla da moramo do 7 mogmj to uraditi....i nije nista strasno to za dijete..josboljd uraditi dik su bebe..moj M se isti dan poceo vrtiti i puzati bez prob...
Opet vidi na netu,sa tm i ostalima....

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1279
26.11.2014 8:36:11   
Andy_Bec23
Jutro zenice moje ode ja na kontrolu :)

Vidim pravo se raspisale ljubim vas

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1280
26.11.2014 9:01:39   
Andy_Bec23
Vidim pisete o obrezivanju .. Ja bih to mozda uradila al nebi tako rano vec nekad sa 5/6 godina kad mu bude ;) meni to cisto radi higijene... Moj m je morao jer je imao problema ...

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 1281
26.11.2014 9:09:16   
Andy_Bec23
Mala C draga jako mi je zao za tvoju mamu ... Sigurno je dobro sve proslo i nadam se da nije nista opasno ...
Ukoliko se osjecas dobro itd mozes slobodno putovati ... Ja sam osobno isla na put tokom trudnoce i to par puta i nista nije smetalo tako da se netrebas brinuti ... Mislim da ce ti psiha laksa bit ako odes i vidis ju ... Neka M vozi ti sjedi i uzivaj samo malo cesce pauze pravite i sve ce bit ok. Sa time ne riskiras bas nista ako je sa trudnocom sve ok ;)

Neposredna veza do poruke: 1282
26.11.2014 9:09:46   
morenaa
Mala curice nemoj se puno brinuti jer brigom nista ne mozes promijeniti a sebi mozes naskoditi..sigurna sam da ce tvoja mama biti dobro..
Ja sam cijelu noc bila budna,evo i jutros M.imala 39.7 stavila sam joj cepic i sad nema povisenu temperaturu al ako ovako nastavi moram je odvest doktoru

Neposredna veza do poruke: 1283
26.11.2014 9:17:58   
Andy_Bec23
Morena draga ja bi ju tako i tako odvela doktoru to je bas visoka temperatura .. Neznam sta mozes jos da probas ja znam nama je mama kad smo bili djeca stavljala carape natopljene u zehrin(ocat,sirce) neznam kako se kod vas kaze ;) smrdi al padne temperatura bezo ;)

Jos cekam na pregled bas nevolim kad neko vako se ubaci i dodje preko reda samo nesta treba 5 minuta e ides privatniku, platis i onda opet cekas bas nevolim to

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 1284
26.11.2014 9:58:46   
Andy_Bec23
Evo kod nas je sve ok hvala dragom Bogu ... Posteljica predivna kaze doktorica sve pase.. Uzela mi bris i kaze grlic 3,71 cm i zatvoren nema nista nikake naznake da bi krenuo porod il tak nest ;) kaze ako mi vodenjak pukne da legnem i tako moram u bolnicu jer se bebac nije spustio ...
Rekla mi je da gledam da spavam i lezim na stranu kaze dvejedno koja al puno bolje nego na ledjima ;)

Izgleda da ce moj bebac bit novogodisnja beba ;)

Neposredna veza do poruke: 1285
26.11.2014 10:15:04   
unchy
Evo i mene, napokon sam izvadila bris i bit ce gotov tek u cetvrtak i tad cemo ako Bog da na kontrolu.
Andy bravo za kontrolu, tako je i meni moj doktor rekao da nema nikakvi znakova za porod i da imam ja jos i ja mislim da ce moja curica za novu godinu ili za bozic, oa cemo vidjeti.

Neposredna veza do poruke: 1286
26.11.2014 10:27:47   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: unchy

Evo i mene, napokon sam izvadila bris i bit ce gotov tek u cetvrtak i tad cemo ako Bog da na kontrolu.
Andy bravo za kontrolu, tako je i meni moj doktor rekao da nema nikakvi znakova za porod i da imam ja jos i ja mislim da ce moja curica za novu godinu ili za bozic, oa cemo vidjeti.

Pa meni je termin 28.12 haha a izgleda da ce tako i bit , vjerokjatno ce mo i termin preci :-)

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 1287
26.11.2014 10:43:06   
mala curica
Andy hvala Bogu za urednu kontrolu i da je posteljica ok.
Jos uzivaj u svom trbi do skoro pred novu godinuuser posted image
Morena i ti ste tu negdje.....da vam "utefterim" u svojoj glavi hehehe.

Zvala sam mamu,kod seke je,izasla je iz bolnice.Nije imala 2 operacije nego 3 u 14 dana.Nazvala me dan prije nego ce u bolnicu i ostalo sms poruke pisale.
Nista nije govorila,k'o majka da me ne prepada.
Hvala Bogu oporavlja se i moze po malo pricati(1op. je bila grlo,poslije poroda '89 popucale joj glasne zice,nikada nije isla dok za to.)
A isla bi ja ali mm ne moze sada uzeti slobodno,a ja nemijem autobusom.Tako da cemo najvjerovatnije iza 20 Decembra na par dana.

Neposredna veza do poruke: 1288
26.11.2014 11:34:55   
rose 87
jutro i od nas,kako ste nam,ja jos deveram sa grlom,svi navalili da idem dok jer jedva pricam pa moram kasnije nazvati da se narucim svakako sam trebala krajem sljedece sedmice na kontrolu pa eto malo cu ranije
mi smo obrezivanje radili iz vjerskih razloga,ovdje nam nisu htjeli raditi prije 3-4 mjeseca i iskreno jedva sam cekala da to uradimo,cisto zbog higijene,ta se kozica stalno mora zatezati,kod mog malog je to teze islo i znalo ga je boliti,nikad nisam bila sigurna jesam li ja to sad dobro odradila i bojala sam se uvijek tog srastanja i sta ti ja znam,obavili smo to sa 4 mjeseca,po raznim iskustvima znam da je svima bilo lakse sto su prije to obavili
mala c. user posted image zao mi je zbog mame,hB eto operacije su prosle,ona ima barem tvoju seku da brine o njoj,a i ti ces joj doci aBd,nemoj sad da se brines,nedaj Boze da to pocne da utjece na tebe i bebu zamisli kako bi njoj onda bilo...

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

Neposredna veza do poruke: 1289
26.11.2014 11:48:52   
mala curica
Rose87 slazem se s tobom u vezi sunecenja/obrezivanja.Ja jos nezz sta ce boto kod mene djecak ili djevojcica(sta god bude samo da je zivo i zdravo)
Ako bude djecak obrezivanje iz vjerskih razloga,ai higijene obavezno bi uradila i to do 6 mjeseca.Nebi imala srca da mu se to radi kada bude veci.Nezz bar ja tako razmisljamuser posted image

A za mamu,da hvala Bogu pa imam seku i da je sada kod nje,da nije sama u svojoj kuci.A ne daj Boze,prva moja neuspjela trudnoca je bas pogodila.
Sada kada je slaba jos da meni nesto bude,nezz to bi je ukopalo.user posted image
Moja mama,moja lavica user posted image

< Poruku je uredio mala curica -- 26.11.2014 11:51:08 >

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1290
26.11.2014 11:53:46   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: rose 87

jutro i od nas,kako ste nam,ja jos deveram sa grlom,svi navalili da idem dok jer jedva pricam pa moram kasnije nazvati da se narucim svakako sam trebala krajem sljedece sedmice na kontrolu pa eto malo cu ranije
mi smo obrezivanje radili iz vjerskih razloga,ovdje nam nisu htjeli raditi prije 3-4 mjeseca i iskreno jedva sam cekala da to uradimo,cisto zbog higijene,ta se kozica stalno mora zatezati,kod mog malog je to teze islo i znalo ga je boliti,nikad nisam bila sigurna jesam li ja to sad dobro odradila i bojala sam se uvijek tog srastanja i sta ti ja znam,obavili smo to sa 4 mjeseca,po raznim iskustvima znam da je svima bilo lakse sto su prije to obavili
mala c. user posted image zao mi je zbog mame,hB eto operacije su prosle,ona ima barem tvoju seku da brine o njoj,a i ti ces joj doci aBd,nemoj sad da se brines,nedaj Boze da to pocne da utjece na tebe i bebu zamisli kako bi njoj onda bilo...

Ovdje ne preprucuju natezanje prvi put cujem ....

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1291
26.11.2014 11:57:29   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: mala curica

Rose87 slazem se s tobom u vezi sunecenja/obrezivanja.Ja jos nezz sta ce boto kod mene djecak ili djevojcica(sta god bude samo da je zivo i zdravo)
Ako bude djecak obrezivanje iz vjerskih razloga,ai higijene obavezno bi uradila i to do 6 mjeseca.Nebi imala srca da mu se to radi kada bude veci.Nezz bar ja tako razmisljamuser posted image

A za mamu,da hvala Bogu pa imam seku i da je sada kod nje,da nije sama u svojoj kuci.A ne daj Boze,prva moja neuspjela trudnoca je bas pogodila.
Sada kada je slaba jos da meni nesto bude,nezz to bi je ukopalo.user posted image
Moja mama,moja lavica user posted image

Draga nemoj se puno sekirat vit ce sve ako dragi Bog da u redu ....Sacekaj d muz ima slobodno pa idite dole :-)Bit ce i tebi lakse
A moja kuma radila malom sa 6 godina sada i sve super proslo...ovdje cak kazu bolje kad su veci jer onda znaju a sad kako ko voli :-)

Neposredna veza do poruke: 1292
26.11.2014 11:59:02   
Andy_Bec23
Rose87 idi draga doktoru ako ne mozes pricat, zeklim ti da brzo ozdravis user posted image

Neposredna veza do poruke: 1293
26.11.2014 12:05:32   
mala curica
Andy,nezz nekako mi je od 6 godina vec veliki i zna za bol i ako toliko ne boli njega ce boliti.A ovako kada je mali sve obavimo dok nista ne zna i rahat maleni a i mi.
Nisam cula da kod nas se preporucuje u 6 godini.
Kako god samo da su zdravi i sta god radimo za njihovo dobro je .user posted image

Neposredna veza do poruke: 1294
26.11.2014 12:10:44   
Mir@H
Mala curice,bas mi je zao zbog tvoje mame,ali eto kuci je,sa tvojom sekom bit ce sve ok aBd,nemoj se previse sikirati,beba sve osjeti. Znam ja mama je mama,jos kad je daleko uhhh tesko brate,meni moja ako se ne javi na tel kad zovem mene hvata paniia odma.
Andy stvari za bebu spremne,prelijepo je...kad li cu se ja nakaniti da slozim sve. Vidim pricate o obrezivanju,kazu da je bolje sto ranije,dok dijete jos ne hoda,manje boli. A sto se zatezanja tice,mislim da je to veoma potrebno prilikom pranja inace se zavuku bakterije...
Vanchi drzimo fige da se rijesis sto prije i bezbolnije

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

Neposredna veza do poruke: 1295
26.11.2014 12:15:07   
loptica7
Andy... Kutak za dijete je prekrasanuser posted image user posted image Puno veselja i sreće vam želim. user posted image user posted image za kontrolu.

Amrara...Meni se beba okrenula na prošlom pregledu, ima još vremena, a velike su šanse da se i tvoj bebač okrene, samo hrabro...user posted image

Vanja88... Ja koristim pampers pelene, sad sam kupila br 1 od 43 kom, on mi je bio najbolji, jer ima mrežastu podlogu, pa upije i dosta stolice kad je rjeđa. Poslije uzmem br. 2 Jambo pak i uvijek sam ga potrošila.
Što se hrane tiče, u svakoj trudnoći sam imala spremnu jednu kutiju, jer na žalost nemam dovoljno mlijeka i moram imati za nadohranu.
Imam dječaka i nismo radili obrezivanje i nećemo, ali je imao problema s prepucijem. Nakon samog poroda dr je rekla da ima fimozu. S 1g i 4mj ispod prepucija se pojavila smegma, tada su mu povukli prepucija na ´klik´ i očistili to. Međutim, početkom ove godine ponovno mu je došlo do upale i ja sam primijetila da se prepucij ponovno sužava. To sužavanje nije bilo velik problem, ali su mu kirurški prerezali jednu žilicu, jer je urođeno bila skraćena i savijala mu pišu. Ovaj zahvat je mogao raditi u pubertetu, ali ja i mm smo odlučili da to bude sada dok je manji, jer tko zna kada bi nam poslije i rekao za to.
Zbog svega toga moj savjet je za obrezivanje da, se radi dok je dijete manje, jer tada neće doživjeti šok, što se zna dogoditi. Moj M ima sad 5 god.

Milenium... Ja pijem Mg već 1mj zbog probave, jer sam imala užasne bolove zbog opstipacije. Nisam čula da se ne smije piti, rekli su mi da mi od 1 šumeće tab neće biti ništa.user posted image

Mala curice... Žao mi je zbog tvoje mame, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš, pogotovu jer si daleko od nje. Moja je imala operaciju, blizu smo, pa mi je bilo teško. No ipak samo hrabro, znaš da su i tvoji bliži s njom i da se brinu o njoj. Nemoj se previše brinuti, jer sad moraš misliti i na sebe i svoju bebu.

P.S.
Oprostite na dužem postu, curicu mi malo boli, a tako sam usamljena, pogotovu jer o ovim trudničkim radostima, problemima i sl. nemam s kim pričati. Svi su u svom svijetu i kad započneš razgovor, samo te prekinu i okrenu na svoju temu i svoje probleme. Nitko te ne sluša....user posted image
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1296
26.11.2014 12:21:56   
Andy_Bec23
Ja sam za obrezivanje ;) a tako mi svejedno kad .. Eto moja kuma uradila malom sa 6 godina i sve je bilo ok mali odma isti dan izaso iz bolnice i sutradan vec normalno sam iso u wc ni A nije reko .... Pa sad ko kako voli ... A za natezanje prepucija nam babica zadnji put rekla da nema potrebe radit a naravno prilikom pranja dobro oprat ;)

(odgovor članu loptica7)
Neposredna veza do poruke: 1297
26.11.2014 12:42:54   
Vanja88
Znaci ja trebam u 6h da ustanem da bi nasla najvise vas prisutnih :D
Ja svoga m ispratila na posao,doci ce za koji sat pa cu do trgovine kad on dodje hiljadu mi neki sitnica fali.
Mala C. Zao mi je za mamu ali hvala Bogu da ce biti ok i brz oporavak. Znam ja sta je daljina....dok dobijes slobodno s posla,kupis avio kartu odavde i dodjes hiljadu stvari se moze dogoditi, pokusavam da ne razmisljam o tome nije svejedno biti daleko od svojih al sta je tu je, trbuhom za kruhom!
Loptice, samo ti pisi nama, mi smo tu uvijek da saslusamo (citamo) :) Ja pijem samo donat mg i kasno sam pocela nisam ranije ni imala potrebe a nisam nigdje mogla naci a da nije u obliku tablete.. Koliko sam ja skontala za pelene da sto je djete manje njih vise dodje a skupe sto djete raste njih manje a ista cijena haha.
Rose ja sam cula za to zatezivanje kozice, i pisu prema gore kad motas pelenu al otom potom vidjecemo, mm je to odradio u 18oj godini isto radi medicinskih razloga, bolilo ga al kaze nebi nikada toliko cekao jer je bolilo strasno..sto su manji to je bolje al kako kome.. Mozda ja necu odmah ali vidjecemo kako se bude situacija odvijala...
Gdje nam je marinci...

2010: Andjeo 1 ..6w3d
2011: Andjeo 2 .. 8w0d
2013: Andjeo 3...12w4d
8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3
6.7.2015 Biohem. 5w5d

Neposredna veza do poruke: 1298
26.11.2014 12:55:20   
bejbibi
Eto i mene..mi kofol malo izasli do trgovine, kupit stvari za kucu i sjest na kafu,a meni pozlilo:( uh kako sam nikakva,nekakva mucnuna,hladan znoj.. Jedva izdrzalla dok je m platio i kuci odmah...evo sad lezim bas nemam snage....

ANDY i ja smatram da je bolje dok je beba da se to odradi jer brze zacijeli rana i sve..kazem vam,moj M je plakao samo kad je prvi put piskio nakon zahvata i odmah poceo puzat....bez problema...ali isto tako mislim da kad je dijete starije da postoji mogucnost totalne anestezije pa da nista ne osjeti i ne pamti,al opet to izrastanje ranice neznam kako ide,vjetovatno teze sto su starija..aki sto kazes kako ko voli nek izvoli :).. Mi smo prvenstveno zbog vjerskih razloga a i trebali smo jer je imao problemcic...i da, svaki put kadgod sam mu mjenjala pelenu morala sam da zatezem kozicu da fino ocistim a nije mu se moglo skroz otvorit..helem, kako ko hoce

VANCHI ja sam koristila pampers za Novorodjence br 1 od 3 kg do 5 cini mi se..uglavnom te najmanje..kod nas ima manjih pakovanja pa taman ti dodje...a stavljala sam mu pamucne preko pampersa ali to radi kukova..tako su rekli da treba.. Ono siroko previjanje..a ne bih mogla koridyiti samo pamucneuser posted image jako ne higijenski mi je to..i ne mogu nikad upiti ko pampers..a tek ciscenje...

LOPTICA samo se ti ovdje istresi hehe,mi smo uvijek za citanje ;)

MALA C drago mi je da ti je mama ok.eto smirila si se kolko tolko,nemoj se sad sekirati da ti ne bude sta...samo zdravlja pa cete se vidjeti aBd

ROSE vi jos uvijek tako deverate a?? Bolje doktoru otidjite

MORENA draga i ti vodi malu doktoru..meni je 39,7 temp kriticno visoka..ne bi ja. Smjela da je ne vodim dojtoruuser posted image zelim vam brzo ozdravljenje

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 1299
26.11.2014 13:10:06   
Vanja88
bejbi
da ti nije mozda secer ili pritisak opao? meni je tako bilo ljetos,bili na svadbi kod prijatelja i u crkvi meni tako pozli.....hladan znoj me u sekundi obli, naidje neka muka reko gotovo srusicu se pred sto ljudi...nadjoh jedva da sjedem malo kroz par minuta prodje kao rukom odneseno...nemam pojma sta mi bi kasnije jela i odmorila malo i hvala Bogu dobro bi...al kad se samo sjetim joj...
Za taj povoj siroki cula sam da se to dole kod nas radi ali za ovdje nisam, pitala bi doktora al kako da sastavim recenicu da ima smisla i da covjek ne misli da sam udarena u glavu user posted image MM je bio za te pamucne pelene ali opet on meni kaze 'jak nam je mlaz pod tusem smanji kad budes djete kupala' ....odakle tebi ideja da djete ide direkt ispod tusa!? Toliko o tome,mora mnogo toga da upraksa haha
Rose htjedo ja reci idi ti dr..bolje da te pregleda,da neki lijek moze nedaj Boze biti i gnojna angina pa bolje da uzimas nesto

2010: Andjeo 1 ..6w3d
2011: Andjeo 2 .. 8w0d
2013: Andjeo 3...12w4d
8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3
6.7.2015 Biohem. 5w5d

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *