loptica7
|
Andy... Kutak za dijete je prekrasan Puno veselja i sreće vam želim. za kontrolu. Amrara...Meni se beba okrenula na prošlom pregledu, ima još vremena, a velike su šanse da se i tvoj bebač okrene, samo hrabro... Vanja88... Ja koristim pampers pelene, sad sam kupila br 1 od 43 kom, on mi je bio najbolji, jer ima mrežastu podlogu, pa upije i dosta stolice kad je rjeđa. Poslije uzmem br. 2 Jambo pak i uvijek sam ga potrošila. Što se hrane tiče, u svakoj trudnoći sam imala spremnu jednu kutiju, jer na žalost nemam dovoljno mlijeka i moram imati za nadohranu. Imam dječaka i nismo radili obrezivanje i nećemo, ali je imao problema s prepucijem. Nakon samog poroda dr je rekla da ima fimozu. S 1g i 4mj ispod prepucija se pojavila smegma, tada su mu povukli prepucija na ´klik´ i očistili to. Međutim, početkom ove godine ponovno mu je došlo do upale i ja sam primijetila da se prepucij ponovno sužava. To sužavanje nije bilo velik problem, ali su mu kirurški prerezali jednu žilicu, jer je urođeno bila skraćena i savijala mu pišu. Ovaj zahvat je mogao raditi u pubertetu, ali ja i mm smo odlučili da to bude sada dok je manji, jer tko zna kada bi nam poslije i rekao za to. Zbog svega toga moj savjet je za obrezivanje da, se radi dok je dijete manje, jer tada neće doživjeti šok, što se zna dogoditi. Moj M ima sad 5 god. Milenium... Ja pijem Mg već 1mj zbog probave, jer sam imala užasne bolove zbog opstipacije. Nisam čula da se ne smije piti, rekli su mi da mi od 1 šumeće tab neće biti ništa. Mala curice... Žao mi je zbog tvoje mame, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš, pogotovu jer si daleko od nje. Moja je imala operaciju, blizu smo, pa mi je bilo teško. No ipak samo hrabro, znaš da su i tvoji bliži s njom i da se brinu o njoj. Nemoj se previše brinuti, jer sad moraš misliti i na sebe i svoju bebu. P.S. Oprostite na dužem postu, curicu mi malo boli, a tako sam usamljena, pogotovu jer o ovim trudničkim radostima, problemima i sl. nemam s kim pričati. Svi su u svom svijetu i kad započneš razgovor, samo te prekinu i okrenu na svoju temu i svoje probleme. Nitko te ne sluša....
|