RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

ljubicica5 -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (24.3.2014 16:27:59)

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/DSC01646.jpg eto to je ta kuca

Galicia -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (24.3.2014 16:34:24)

Ne vidim.

ljubicica5 -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (24.3.2014 16:39:26)

izgleda da ne znam postaviti sliku :(

ljubicica5 -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (24.3.2014 17:14:12)

Žao mi je, pokušala sam postaviti sliku, ali nisam uspjela. Zanima me ima li jos neko ikakav savjet. Moram reci da je moja svekrva postala udovica sa samo 25 godina, ostala je sama s dva sina. Sama je kupila tu kucu. Svakako joj odajem priznanje, ne zelim je povrijediti ali ne zelim ni sebe dovesti u takvu situaciju...

grozđe -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (24.3.2014 20:45:22)

Nista ti ne mogu reci dok ne vidim sliku [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

InLove -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (24.3.2014 20:47:01)

Pokusaj preko www.slikomat.com

Hanady RR -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (24.3.2014 20:52:02)

a zašto je bitan izgled kuće...poklonu se u zube ne gleda...
ako primaš poklon onda sa njim radiš što želiš a poklonodavac se ne mješa u to...
imovinu na poklon primajte paprirom i do roditelja ako treba...da ne bude sutra vi uložili a pola od buraza...niđe veze, naruše se odnosi radi zidova i dunuma...

a ja bih se majci zahvalila na mjestu voga supruga, rekla da cijenim njenu brigu..al da kuća na tom mjestu nije na ruku za posla i da zahtjeva ulaganja koja on ne može podnijeti sada...

nema šta da se majka ljuti...ako poklanja nek papirom pokloni a on o prodaji ili eventulano repraciji u vikedn kuću razmišlja kasnije nekada...sada nikome ne odgovara ničija ideja

InLove -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (24.3.2014 20:54:28)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a zašto je bitan izgled kuće...poklonu se u zube ne gleda...
ako primaš poklon onda sa njim radiš što želiš a poklonodavac se ne mješa u to...
imovinu na poklon primajte paprirom i do roditelja ako treba...da ne bude sutra vi uložili a pola od buraza...niđe veze, naruše se odnosi radi zidova i dunuma...

a ja bih se majci zahvalila na mjestu voga supruga, rekla da cijenim njenu brigu..al da kuća na tom mjestu nije na ruku za posla i da zahtjeva ulaganja koja on ne može podnijeti sada...

nema šta da se majka ljuti...ako poklanja nek papirom pokloni a on o prodaji ili eventulano repraciji u vikedn kuću razmišlja kasnije nekada...sada nikome ne odgovara ničija ideja

Haj vala jednom, potpis od do... [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Vanne -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (25.3.2014 0:30:33)

IZVORNA PORUKA: grozđe

Vanne draga veliki pozdrav za tebe [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... slabo sam na forumu, bebetina je jako zivahna pa se jedva i popiskim heheheh... bravo za tebe i da ti bude jos bolje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

zajednica- sto kaze Galicia zakonom zabraniti [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Neka neka grozdje [sm=smiley1.gif] samo nek ti je ziv i zdrav,forum nece nigdje pobjeci...samo uzivaj sa svojim sincicem,mogu misliti kako vam je lijepo...
Ja jedva cekam da donesem na svijet svoju pisuljicu i da uzivam u njoj [sm=smiley1.gif]
Poljubi R. Puno [sm=smiley31.gif] od mene...

ananas_ze -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:42:00)

draga moja zasto je tebi odvojen sprat zajednica?
iz licnog iskustva,moj sprat,moj dom,moja 4zida za koja imam kljuc,nikom se ne prijavljujem ni kad idem ni kad dolazim, uvijek sam tu,a nisam,sto sebi dramu pravis? samo poslozi kocke i napravi kulturno distancu...

ladyblue RR -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:44:58)

eh da je meni svekrva na drugom spratu je ne bi to zajednicom smatrala[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ananas_ze -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:46:20)

a pismo macku o rep,samo oci u oci

ananas_ze -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:47:03)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

eh da je meni svekrva na drugom spratu je ne bi to zajednicom smatrala[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ko ni ja [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:51:02)

Nikakve veze nema je li s vama u kuci ili u odvojenom spratu. Potpuno ista stvar, al potpuno. Jer u svakom trenutku može da uđe, osjeća se kao u svom, vidi kad odeš, kad dođeš. Dođe sa svojim prohtjevom kad god hoće i ti ga ispunjavas. I sl.

ladyblue RR -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:52:46)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nikakve veze nema je li s vama u kuci ili u odvojenom spratu. Potpuno ista stvar, al potpuno. Jer u svakom trenutku može da uđe, osjeća se kao u svom, vidi kad odeš, kad dođeš. Dođe sa svojim prohtjevom kad god hoće i ti ga ispunjavas. I sl.

izvini ali to si ti dopustila. vrata se zaključavaju pa ako se skontaju pnda se lijepo kaže. nema ljutnje.

Hanady RR -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:52:53)

Iskreno ženo ovo ti je predugo...
ako mu se baš moraš pismeno obratiti skarti malo...gdje ćeš nać čoJeka da ovoliko čita...šta ti je...pa i dk se u vojsku išlo cure su kraće pisale...

emči -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:53:44)

jedna je kuća, bez obzira što je sprat odvojen, sve dok si u jednoj kući to je zajednica, pa kakva takva.

Galicia -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:55:49)

A o cemu ste pricali prije udaje mislim jel bilo price o zivotu u zajednici.

Anoniman -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:55:59)

Nisam dopustila ja ladyblue, nego moj muž. On nije u stanju da napravi granicu i zato mu i dajem jedino pravo rješenje ako ne želi da moje zdravlje bude skrhano zato što njima ne želi iskvariti. Ja zaključam da bi neko skontao da imamo svoju privatnost, a on s druge strane ne zaključa jer neko ko bi naišao bi mogao pomisliti da je zbog njega zaključano pa bi se uvrijedio. I sl stvari.

Hannica -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:56:50)

IZVORNA PORUKA: emči

jedna je kuća, bez obzira što je sprat odvojen, sve dok si u jednoj kući to je zajednica, pa kakva takva.

Jesi to zaboravila kliknut na aniniman.[sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:57:31)

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: Ljubicica_Sa

to jedino moze shvatiti neko,ko je je ili je bio u slicnoj situaciji

Ja i svekiji živimo vrata do vrata,isti sprat. Ali ja sam apsolutno neovisna o njima. Živiš život kako želiš. [sm=smiley1.gif]

sve je do garda
ljudi nauče medjeda da igra a neko ne moćže svekrvi da objasni gdje joj je izlaz, odnosno ulaz
ja sam za to expert, za pokazati ljudima gdje im je mjesto, kad predju granicu, ne treba se pribojavati tudje reakcije, uvijek idem onom bolje da se taj neko ljudi na mene, nego ja na njega

al kažem prije svake reakcije prema majci muževoj ja bi pustila da prenoći stvar, jer jednom izgovreno uvijek ostaje izgovoreno, dal je vrijedno, dal si u pravu, dal je fer skontaj sama, jer posle njanjanja nema kajanja

Anoniman -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:57:38)

Jesmo Galicia, i i tada sam mu rekla da je najbolje mimo zajednice i potpuno drugu priču mi je pričao prije udaje, onda BUM, zajednica prava.

ananas_ze -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:59:08)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

izvini ali to si ti dopustila. vrata se zaključavaju pa ako se skontaju pnda se lijepo kaže. nema ljutnje.

potpis
mene moja sveki 'napala' sto se zakljucavam i ja joj kazem 'da mi ne moze bahnut kako ko hoce',Bgm se zena naljutila,al je i proslo a ja rahat,pa ni ja njoj ne ulijecem u kucu bez da pozvonim,zna se red

bebacha -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 14:59:16)

Ovo ti je jedan dobroamjeran savjet
ili izbriši "pismo" ili ga koriguje
vrlo lako se moze skonta ko si(npr stavila si ime kcerke) i mozes imat puno veci problema
meni da ni tvom muzu nebi bilo drago da vase probleme povlačiš po javnom forumu

veeseelaa -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (31.3.2014 15:00:04)

Nisam dopustila ja ladyblue, nego moj muž. On nije u stanju da napravi granicu i zato mu i dajem jedino pravo rješenje ako ne želi da moje zdravlje bude skrhano zato što njima ne želi iskvariti. Ja zaključam da bi neko skontao da imamo svoju privatnost, a on s druge strane ne zaključa jer neko ko bi naišao bi mogao pomisliti da je zbog njega zaključano pa bi se uvrijedio. I sl stvari.

mene je svekar pitao zašto zaključavam vrata, rekla sam zbog onih koji prethodno ne zvone nego samo upadnu, zante svekre svega danas ima

a sad kad pozvoni, Ajša izadje i kaže stani tu dedo, sačekaj malo, možda mama doji Esmu a možda nije obučena [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>