Hanady RR -> RE: ZIVOT U ZAJEDNICI -MoliM ZA POMOC (23.3.2014 16:36:13)
|
IZVORNA PORUKA: Ljubicica_Sa avljam vma se u nadi ,da ce te mi dati korisne savjet ii makar malo pomoci.Situacija je sljedeca.vec dvije godine sam u braku i zivimo zajendo sa ejngovom mamom.i to je jednosavnt UZAS,UBIsTVO,za ne izdrzati!!!!!sa njim mi ej super i nas odnos stvarno funcionise,ali jako em nervira njegova mama,koaj se u sve ,bas sve miejsa,petlja i non stop su svade.on se sa njom raspravlja i dere i stvarno postaje neizdrzljivo.uvijek sam bila protiv zajednice,to ej ensto najgore,ali on nije imao izbora,jer zivimo u jednoj kuci na dva sprata,na jednom spratu smo mi sa njegovom mamom a a an drugom spratu mu ej brat sa porodicom.ja i ona smo kao dviej plantee,totalno razlicite ni u cmeu se ne slazemo,tako i da jako slabo komuniciramo.on nije htio da je ostavi jer je imala tesku bolest,ali sada je dobro.Nikada nemao privatnosti pored svega ovoga,kuca je stalno otvorena i cesto samo neko ude od nejgove familije.U kuci do nas zive mu familaj i njih 10 kada god ima padne na pamet samo udu,sjednu i tako.Nemam stavrno nista protiv ljudi,ali jednostavno mi ide na zivce to,jer nemam privatnosti,ne emogu nista ni palnirati,imam jako puno poslovnih obaveza, itd....Razmilsjam jednostavno da odem u stan neki ili da se vratim roditeljima,jer na ovo niakko ne mogu da se naviknem....nazalost.sta da radim???imate li savjete???Hvala unaprijed! on nije al ti jesi... pošto si pogrešni izbor odabrala sad sama najbolje znaš šta dalje...on očito u svoj izbor vjeruje, jer vidim i eventulani odlazaka u stan i vraćanje svojima pišeš samo za sebe...
|
|
|
|