|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kisobran kolica
31.7.2010 22:59:24   
faris06
IZVORNA PORUKA: leona81

mi imamo chicco liteway i kolica su vrhunska stvarno...

Ona su super , ali zbog tezine ne dolaze u obzir ( mislim da imaju oko 6 kg). Ja imam graco mosaic kisobran kolica i pravo su dobra, evo vec sa drugim djetetom u funkciji , ali problem mi je sto uskoro pocinjem da radim i teta ne moze da snese H. i ova moja kolica jer imaju 8 kg. Tako da dolaze u obzir  samo ova dvoja koja sam prethodno navela, jer imaju po 4,5 kg.

Dva mala Indijanca

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 426
9.8.2010 19:07:34   
H...
jel neko bio poslejdnjih dana u Chicco prodavnici kod hotela Evropa??? jel znate jel ima kisobran kolica lite way???

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 427
30.9.2010 10:19:23   
deckic
IZVORNA PORUKA: mojbebac

IZVORNA PORUKA: mudrost

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

evo  nasih  kolica..dosla  danas..teska  ',5 kg,  marka Chipolino.  cijena 93KM, udobna, komotna  siroka,  puno  polozaja, lagana  za  manevriranje,  in  suuser posted image user posted image ,  lako  se  sklope i laka  su  ..za  cas  se  utpaju  u  auto..imaju korpu,  i kabanicu..te  veliku  strehu  protiv sunca..dobre kocnice..e sad  budemo  vidjeli  kvalitet..nasa  su  zelena :) 

user posted image
user posted image   

user posted image

meni se svidjaju ova. ovdje su kisobran kolica puno skupa, ima jeftinijih, ali mi se ne svidjaju. a ne daju mi se bas velike pare za kolica
mislim kad dodjem u bosnu kupiti ova za svoju mazu,aBd!
super su, puno mi se svidjaju!user posted image user posted image user posted image

samo da javim da smo danas kupili ova kolica u bingu 97 KM i ja sam odusevljena, super su kad se sklope, laka za upravljanje, nisu tjesna tako da je bebiju bas udobno, kupili smo ova svjetlo - plava, nadam se da se moja cura nece ljutiti ali meni se jako dopada ova boja .... bili smo i u TL ( dole imaju bubu 80 KM, ali nisu ni blizu ovima ), ni u fisu nista posebno nam se nije svidjelo, a juce smo obisli bas dosta radnji po gradu ili su preskupa ili bas bezveze tako da sam se danas bas odusevila kad sam vidjela ova ....
hvala puno za informaciju ....

Da li neko zna gdje u Sarajevu se mogu kupiti ova kolica? Da li ih ima u Bingu?

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 428
29.10.2010 13:18:16   
Timur
hej ženice moje zan li ijedna od vas gdje se u BiH mogu kupiti Chicco Liteway kolica s navlakom za zimu i kišu???
U Sa nema 100%!!!!!!!!!!

Treba mi hitno informacija
Hvala
volim vassssssssssssssssssssss

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 429
29.10.2010 14:29:06   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Timur

hej ženice moje zan li ijedna od vas gdje se u BiH mogu kupiti Chicco Liteway kolica s navlakom za zimu i kišu???
U Sa nema 100%!!!!!!!!!!

Treba mi hitno informacija
Hvala
volim vassssssssssssssssssssss

a sto ne pitas one u chiccu da ti naruce, trebalo bi da oni to mogu.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Timur)
Neposredna veza do poruke: 430
29.10.2010 20:24:30   
leona81
ne mogu oni nista....ja sam htjela naruciti precku za kolica pa ni to ne mogu a lafo zastupnici

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 431
29.10.2010 20:34:41   
juni
U nas su Chicco Liteway kolica, kupili smo ih prije godinu i nesto u Chicco-u u Sarajevu al navlaku nisu imali pa smo  u TL kupili univerzalnu navlaku koja moze na sva kolica. I jos da dodam da su kolica cudo izdrzljiva, gdje smo s njima sve isli i tumbali user posted image a nista im, nikako ih razvaliti iako na prvi pogled izgledaju lahotna user posted image

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 432
29.10.2010 22:18:38   
leona81
nema ih vise jer je dosao multiway

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 433
13.12.2010 0:23:25   
leona81
gdje kupiti ona najobicnija hauck kolica, ako neko vidi nek mi please javi...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 434
19.12.2010 18:43:49   
lirio
totalno smo nezadovoljni sa cady chicco kolicima...promasaj...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 435
5.2.2011 12:31:31   
Anoniman
Mi kupili brevi light i pokajali se, jesu ona lagana i laka za sklopiti, ali su strasno duga kad se sklope, mm vozi karavan auto pa ih u gepek moram iskositi da stanu, a u manje auto tipa clia ne mogu ni uviriti od duzine. Tako da me zanimaju ova chipolino kolike su im dimenzije kad se sklope, ako moze neko da mi izmjeri. Hvala unaprijed user posted image .
Moja prijateljica uzela chicco skip i prezadovoljna je kaze, takod a se razmisljam izmedju njih i ovih chipolino.

(odgovor članu lirio)
  Neposredna veza do poruke: 436
5.2.2011 12:39:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi kupili brevi light i pokajali se, jesu ona lagana i laka za sklopiti, ali su strasno duga kad se sklope, mm vozi karavan auto pa ih u gepek moram iskositi da stanu, a u manje auto tipa clia ne mogu ni uviriti od duzine. Tako da me zanimaju ova chipolino kolike su im dimenzije kad se sklope, ako moze neko da mi izmjeri. Hvala unaprijed user posted image .
Moja prijateljica uzela chicco skip i prezadovoljna je kaze, takod a se razmisljam izmedju njih i ovih chipolino.

bubu ti mogu u clia stati...bez problemauser posted image user posted image ...moja mama ima clia pa znam...a mi imamo bubu
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.njuskalo.hr/image-w450/djecja-kolica/bubu-trokolica-slika-1885191.jpg&imgrefurl=http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/bubu-trokolica-oglas-872194&usg=__f6wbmNi_HAS9-uwm_XrPgUl8AmE=&h=337&w=450&sz=39&hl=bs&start=0&zoom=1&tbnid=wG7ZS9TOW26XhM:&tbnh=140&tbnw=208&ei=pjZNTZq-No7vsgb2lZGkDw&prev=/images%3Fq%3Dbubu%2Btrokolica%26um%3D1%26hl%3Dbs%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1366%26bih%3D575%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=362&vpy=88&dur=3663&hovh=194&hovw=260&tx=129&ty=101&oei=pjZNTZq-No7vsgb2lZGkDw&esq=1&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:1,s:0

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 437
5.2.2011 12:41:52   
Anoniman
Dadada gdje se ova bubu imaju kod nas kupiti i znas li otprilike koliko su teska? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 438
5.2.2011 12:44:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dadada gdje se ova bubu imaju kod nas kupiti i znas li otprilike koliko su teska? user posted image
bubu ti je TL marka..na zalost, ne znaju ni oni koliko su teskauser posted image ...kolica su fakat solidna...a meni su nakon peg perega ko pero laka...haj sad cu ih probati izvagati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 439
5.2.2011 12:46:32   
Anoniman
oko 6-7 kg

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 440
5.2.2011 12:48:46   
Anoniman
Hvala dadada na info, prosnjuhacu malo pa da vidim ima li ih gdje user posted image

U TL bila preksinoc, tamo kao da je uragan dunuo, nema pet vrsta kolica i pet vrsta sjedalica, mislim na TL u Mercatoru na Ilidži. Mi imamo njihovu autosjedalicu onu od 0-13 i prezadovoljni smo, ja imam Graco mirage plus i vjerovali ili ne u fazi su raspadanja, teska za rasklopiti, glomazna kad su sklopljena, imaju 7,2kg, a izgledaju kao da imaju 17 user posted image , tako da smo u potrazi za manjim, laksim kolicima tipa kisobrana li da imaju korpu ispod i polusjedeci polozaj, za brevi se zeznuli, tako iam sad da auto parkiram pred radnju i svaka iznesem i probam kako mi "čuče" u gepeku user posted image

< Poruku je uredio jelenaT -- 5.2.2011 12:49:26 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 441
5.2.2011 12:57:05   
Anoniman
bila su jos prosle god. chicco kisobran...100KM...ali su imala samo sjedeci polozaj pa sam se ja odlucila za ova...a ova su duplo skuplja...ova imaju bezbroj polozaja jer su na "uckur"user posted image ...mada nije ni ovih 7 kg malo kada ti dijete ima 13user posted image ...al haj...imamo liftuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 442
5.2.2011 13:18:28   
Anoniman
Ma i moje dijete ima preko 13 kg user posted image . Tako da pokusavam da kupim izgleda nemoguce user posted image , da nisu teska, da imaju i polusjedeci polozaj, korpu ispod, jel mi valja gurati dijete, kolica, nositi stomak do zuba i kese u rukama user posted image . Cijena mi stvarno nije bitna, ali da kupim sta sto nece posle tri voznje se raspasti kao ova graco, i drugo dijete na putu iskoristice se koliko god da ih platim.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 443
5.2.2011 16:27:31   
škorpija
jelena šta kažeš na ova
http://rs.chipolino.com/#/rs/products_use/01.195/01.195.197/m.328/gallery/

problem je smao štop ne znam jesu li kvalitetna i gdje ih ima kupiti u BiH

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 444
5.2.2011 16:30:21   
škorpija
joooj model je carolina a li nešto neće sliku da pokaže mnego link pokazuje samo početnu stranicu

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 445
5.2.2011 16:30:55   
Anoniman
a nisu ni ovo kisobran

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 446
5.2.2011 16:33:43   
škorpija
nisu, gledala sam njihov kišobrane ali teška su 9 kmuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 447
5.2.2011 16:38:44   
škorpija

IZVORNA PORUKA: škorpija

nisu, gledala sam njihov kišobrane ali teška su 9 kmuser posted image

mislim 9 kg, nemaju koa fol ljetnih kolica ispod 6 lg težine, niđe veze, al da su lijepa, jesu, posebno su AS prelijepe chipolino

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 448
5.2.2011 16:44:05   
Anoniman
koliko sam ja skontala...nema kisobran kolica laganih s korpom...zasto...poooojma nemam...imas ili ona glomazna kisobran, sto imaju i mocnu korpu ali su ona tako po 9 kg i vise...najcesce ta imaju i sve polozaje...od 0 do sjedeceg...i imas kispbran, lagana...ali bez korpe

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 449
5.2.2011 16:47:40   
škorpija
ma ja ima svoj baby welt teškka 3,5 kg, ma milina, jedna položaj, suncobran natakneš po želji i vozi, nema smisla ništa teže kupovati kad je diejte poteško, ali ja na svoja još nakačim kese iz granapa i ništa ima nije bilo. no, mislim da smo mi sa kolicima  završili, ja već sad gledam crvena i ljubičasta, za svaki slučajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *