|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kisobran kolica
4.4.2010 0:43:08   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: aya

Pa kako i neces, ja sam se sokirala kad sam vidjela i u TL i u Baby centru, jer sam za taj novac planirala kupiti brdo stvari i sreca pa smo se provozali do Binga. Malo off topic, u Kani ima super posteljina za krevetice i lijepih debelih ogradica koje su oko 40 KM, a mnogo su deblje od onih iz TL, cak je gospodja rekla da izmjerimo krevetic, odaberemo platno i da ce nam napraviti prema nasim dimenzija (sorry, ali nema teme o ovome, pa ako nekom zatreba)

user posted image user posted image user posted image user posted image
ovo mi je također važna informacija

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aya)
Neposredna veza do poruke: 376
9.4.2010 22:12:39   
mojbebac
ja sam danas obilazila po gradu, trazeci neka povoljna kisobran kolica, i nista nisam nasla, cijene su stvarno paprene ..... tako da cu u nedelju do binga da vidim dole da li ima sta..... ako neko nesto povoljnije nadje molim da javi .... unaprijed hvala ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 377
11.4.2010 21:23:52   
mojbebac
IZVORNA PORUKA: mudrost

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

evo  nasih  kolica..dosla  danas..teska  ',5 kg,  marka Chipolino.  cijena 93KM, udobna, komotna  siroka,  puno  polozaja, lagana  za  manevriranje,  in  suuser posted image user posted image ,  lako  se  sklope i laka  su  ..za  cas  se  utpaju  u  auto..imaju korpu,  i kabanicu..te  veliku  strehu  protiv sunca..dobre kocnice..e sad  budemo  vidjeli  kvalitet..nasa  su  zelena :) 

user posted image
user posted image   

user posted image

meni se svidjaju ova. ovdje su kisobran kolica puno skupa, ima jeftinijih, ali mi se ne svidjaju. a ne daju mi se bas velike pare za kolica
mislim kad dodjem u bosnu kupiti ova za svoju mazu,aBd!
super su, puno mi se svidjaju!user posted image user posted image user posted image

samo da javim da smo danas kupili ova kolica u bingu 97 KM i ja sam odusevljena, super su kad se sklope, laka za upravljanje, nisu tjesna tako da je bebiju bas udobno, kupili smo ova svjetlo - plava, nadam se da se moja cura nece ljutiti ali meni se jako dopada ova boja .... bili smo i u TL ( dole imaju bubu 80 KM, ali nisu ni blizu ovima ), ni u fisu nista posebno nam se nije svidjelo, a juce smo obisli bas dosta radnji po gradu ili su preskupa ili bas bezveze tako da sam se danas bas odusevila kad sam vidjela ova ....
hvala puno za informaciju ....

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 378
11.4.2010 21:44:28   
Mya_81 RR
Ne znam jeste li vec pisali sta o ovim kolicima...ali je li imaju i ležeći položaj...mislim na ova gore od 93KM iz Binga...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 379
11.4.2010 22:08:57   
aya
Mya_81, kolica kostaju 97,00KM i imaju polulezeci polozaj (moj MM dodaje da je to cca 135 stepeni) Mi smo se upravo odlucili za ta jer je user posted image  jos mala i bilo mi je zao da kad zaspi u kolicima mora da spava sjedeci. Mi imamo crvena i preeeeeeeeeeeeezadovoljna sam, konacno sam pocela sama da hodam sa svojom user posted image , do sada sam imala neka jaaaaaaaako skupa (poklon), ali teza i od mene i bez tate nismo mogli nigdje, a sad ........

Sunce moje malo 21.august 2009
24.februara cura rekla "ma - ma" :-)
05.03. smo nasli jedan mali zubic

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 380
11.4.2010 22:16:59   
noaa

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ne znam jeste li vec pisali sta o ovim kolicima...ali je li imaju i ležeći položaj...mislim na ova gore od 93KM iz Binga...

moja imaju lezeci polozaj,odlicna su,neces se pokajatiuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 381
11.4.2010 22:30:16   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: noaa

IZVORNA PORUKA: Mya_81

moja imaju lezeci polozaj,odlicna su,neces se pokajatiuser posted image

i moja...super su..ta kolica..evo i ja i noa ih imamo..hehheheeh..samo su kod nas 93 Km i imam kabanicu , a noa ne ode po nju user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 382
16.4.2010 17:09:22   
škorpija

Mi smo dobili na poklon ovakva kišobran kolica (samo kombinacija svijetlo i tamno plave) neka marka baby welt, nikad prije čula, ali su lagana, nadma se da su i čvrsta da izdrže bebeloguser posted image

user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 383
7.5.2010 21:50:56   
leona81
ljudi kako ste zadovoljni sa ovim chipolino kolicima...i interesuje me gdje je bingo u sarajevu? meni trebaju hitno jer su mi moja preteska i ne mogu ih vise vucarat sa sobom a bitno mi je da imaju i kabanicu pa bi mi ova super dosla...i neko rece da imaju i u amku na mojmilu? 

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 384
7.5.2010 21:55:14   
Anoniman
http://www.hauckuk.com/strollers.html

Mi smo sinoc kupili ova prva zelena kisobran, najjednostavnija plus kupili sucobran i super smo zadovoljni, moja je sad hodalica pa nam ova pasu ako se guza umori da je ne nosamo, pravo su jeftinauser posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 385
7.5.2010 22:12:06   
leona81
gdje ste kupili i koliko?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 386
7.5.2010 22:18:20   
mnn
i mene zanimaju ta kolica jedino mi malčosmeta što nemože normalno spavati u njima ako zaspe...a po kilaži njegovoj mislim da za nas če trebati čelična...user posted image
ima ih u turbo limaču.

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 387
7.5.2010 22:58:24   
leona81
mene interesuju ova chipolino?

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 388
7.5.2010 23:03:45   
noaa

IZVORNA PORUKA: leona81

mene interesuju ova chipolino?

vrati se par stranica unatrag pa procitaj sta smo pisale,meni su odlicnauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 389
7.5.2010 23:05:12   
megi
leona ja sam juce u amku na mojmilu vidjela da ima chipolino kolica, zurila sam pa n isam detaljno razgledala ali eto da znas

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 390
7.5.2010 23:10:48   
leona81
eh super, a inace gdje je bingo u sarajevu? negdje izvan? a koja je razlika u ovim sto imaju precku? jesu li puno sigurnija jer vidim da je razlika u skoro 50 km a nemaju kabanice?

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 391
7.5.2010 23:14:58   
anidla
bingo je u Hadzicima user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 392
8.5.2010 11:22:21   
škorpija
leona ja sma bila u bingu i meni ova chipolino kolica izgledaju super na fotki, ali uživouser posted image , izgledaju mi jako nekvalitetna, ono platno izgleda jako nekvalitetno i jeftino, sjaji se, ma ne znam razočarala sma se kad sam ih vidjela uživo. ali da su lagana, to stoji

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 393
8.5.2010 11:38:50   
leona81
ma ja sam sinoc istrazivala i skontala da nema sanse da uzmem kolica bez one pregrade jer je ova moja zvrk samo takav, nema ni 6 mj a vec ispada iz kolica:)
razmisljala sam o chipolinu ali ovoj skupljoj varijanti ali me onda isto dodje da uzmem ova chicco liteway a posto vec imam ova chiccova zimska i super su kvalitetna mislim da cu se prije odluciti na tu varijantu...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 394
10.5.2010 13:39:35   
Hanady RR
Postovi sa teme ''Dobra a jeftina kišobran kolica''

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ja moram izreklamirat, stvarno nemam nikakvu ličnu korist :) Al mi drago ako nekome treba (jer ja zamalo nisam kupila a u opće mi ne trebaju  ).
Hauckova kišobran kolica http:''www.hauckuk.com'buggys'run-''run-'-105122.html<'a> samo su tamna (ne sječam se više je li neka crna boja ili teget), u Interexu Koreja 34 KM.
Prednosti:
-kvalitetna
-jeftina
-lagana
Mane:
-nemaju podešavanje nagiba naslona
-nemaju integrisan suncobran
Ako kome trebaju brzinski, za mora ili tako nešto (samo tražim razloga da ih kupim ). Suncobran se može dokupiti bilo gdje.

['quote]

IZVORNA PORUKA: Dinkica

Ja sam ovakva vidjela u TL, samo su bila skuplja 45 ili 50 km, isto bez kisobrana ali ima posebno tako da nije problem. U svakom slucaju dobra info da znamo gdje je povoljnije. Meni trebaju za mora jer putujemo avionom pa sto laksa to bolja. 

ovo su za djecu koja vec hodaju...da su mi ovakva al za moju malu od ' mj neka hauckova jer imamo sjedalicu njihovu:)

IZVORNA PORUKA: mojbebac

suncobrani su u TL 12 km i ima raznih boja, ovo kome treba info ......

IZVORNA PORUKA: malena sharena

IZVORNA PORUKA: mojbebac

suncobrani su u TL 12 km i ima raznih boja, ovo kome treba info ......

Meni treba, hvala puno!

IZVORNA PORUKA: una77

Evo da podijelim iskustvo sa vama. Ova kolica su super, ja sam ih kupila u Zagrebu u TL i platila ih oko 5' km, lagana su, jednostavna za rukovanje, a jedina mana im je što imaju samo jedan položaj

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

ovo su za djecu koja vec hodaju...da su mi ovakva al za moju malu od ' mj neka hauckova jer imamo sjedalicu njihovu:)

Da u pravu si, ovo su definitivno za djecu koja se samostalno posjedaju i već ustaju uz namještaj.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 395
14.5.2010 23:19:23   
leona81
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_37_10751_-1_14051_99825_10001_14051

ili

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_37_10751_-1__72989_10001_

iskistva molim vas? uz chicco dodje kabanica i footmuff

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 396
17.5.2010 23:55:15   
Romali

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_37_10751_-1__72989_10001_

iskistva molim vas? uz chicco dodje kabanica i footmuff

Mi imamo ova , samo plavo-zuta. Nemam ti nista puno reci, nama su zakon!!
Lagana, prakticna, imaju 3 polozaja...

Ne znam do koliko kg su predvidjena, ali moj bembo ima 20-ak kg i visok je 1 m, a i sad se djira u njimauser posted image .

< Poruku je uredio Romali -- 18.5.2010 0:01:00 >

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 397
18.5.2010 8:56:59   
mojbebac
ja jos jednom da pohvalim chipolino kolica, mi ih imamo i zaista su ekstra, imaju tri polozaja, laka za upravljanje, super se sklope i rasklope i laka za odrzavanje ...... nama nije mana to sto nemaju pregradu, jer imaju kaiseve preko ramena ..... ne znam ja sam odusevljena njima .....

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 398
28.6.2010 16:34:59   
lila25

koliko kostaju ova kolica,po izgledu su super,mi imamo gracova mirage ali su bas preteska i kad ih ubacimo u gepek nista nam vise ne moze stati.sad bih voljela kupiti kisobran kolica da su lagana,kvalitetna a i na izgled lijepa.pa ako je neko skoro kupovao koju marku preporucujete

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 399
28.6.2010 16:50:56   
škorpija
lila ova chicco su super, a koštaju oko 280 KM, što je po meni malo previše za kišobran kolica, ako već imaš "prva" kolica.  predlažem ti hauck koji košta 50 KM u TL ili baby welth (mi imamo ta) kupljena u BBI i mislimd a sito koštaju oko 50-60 KM. Ta dvoja kolica nemaju ovaj krović, ali su zato laganaaaa (3,7 -4,0 KM maksimalno), uz njih samo kupiš suncobran i to je touser posted image  

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *