Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ili ja nisam dobro procitala, ali cini mi se da je Anonimna rekla:"svasta kazem sto mi trenutno smeta"... Mislim da u tome ne grijesi i da zbog toga nije ni grozna osoba ni "rospija". Pa zar nije bolje osobi koju volis reci sta ti smeta ( dobro, bitan je i nacin na koji to kazes i momenat, u svakom slucaju). Osipam se na zlopamtila koja se poslije par mjeseci sjete neke situacije i onda to saspu u lice. MM uvijek zna da li sam ja ljuta i sta mi smeta, i to odmah.Cesto reagujem preburno i na prvu i sto vesela kaze :trebam odbrojiti do 200...ali on uvijek zna na cemu je sa mnom. Ja ne volim kad nesto uradim, a nekome to smeta, ali cuti, da me , zaboga, ne povrijedi....Pa onda cu tu "gresku" ponoviti hiljadu puta. Kad sam ljuta, ja sam ljuuuuta, kad sam vesela, ja sam veeeesela, i ne zelim se izvinjavati zbog toga. Ako to znaci da sam "rospija", e onda bas volim to biti.
ja samo ne znam kako uvijek rospije nađu dobrog muža koji im ide niz dlaku, a fine ženice nalete na beljsuze, jel ima neka specijalna forumula ili šta ?????????
Iz ovoga se nameće zaključak da si ti fina ženica, koja ima muža beljsuza, a zavidi rospijama. Etro ti rješenja...na dlanu.
ja samo ne znam kako uvijek rospije nađu dobrog muža koji im ide niz dlaku, a fine ženice nalete na beljsuze, jel ima neka specijalna forumula ili šta ?????????
hoćeš da ti ja objasnim? e pa vidi to ide ''vako bar u nekim slučajevima koje ja poznajem Prvo žena je uglavnom jako atraktivna, poželjna, samostalna, neovisna o muškarcu a muškarce takve žene privlače (iako postoji neka tupava teorija da muškarci vole ponizne žene, možda za držati u kuću a uvijek žele ove druge) i gode im u društvu u stalnoj borbi da je ukrote.... i tako to godinama e sad zašto nazivaš žene koje znaju šta žele rospijama? i to ti mogu dati odgovor, jer im zavidiš draga moja Mijenjala bi se zar ne sa njima na bar jedan dan?
Eh kako bi ti sretna bila kad bi "smjela" svom suprugu reći šta misliš E da svak sebi bira partnera, ti si očito izabrala pogrešnog Trebala si dooobro otvoriti oči a ne sjediti u kutu sobe i tipkati tiho da slučajno ne zasmetaš svom suprugu
I sad lijepo priznaj da sam u pravu i biće ti lakše hmmmm teže, teže samo se ti tješi da je neko "naletio" a da nije znao šta hože i šta želi
< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.5.2011 0:27:22 >
Slažem se i dodajem: pazite da jednog dana ne ostanete same i u čudu šta bi. Sve ima granice. I zaista ne shvatam da se radi nekoga do koga ti je jako stalo ne možeš promijeniti. Ja sam dosta stvari koje su bile "naopake" kod sebe promijenila iz ljubavi. Prvo jer sam oduvijek znala da su to ružne osobine, a drugo, jer ne želim vrijeđati i činiti nažao osobama koje volim. A ako sam ja mogla, može svatko.
Uh i ja sam bila tersssss pravi! I sada sam ali ni blizu kao ranije. Punoooo toga se promijenilo, nakon toliko godina poprimila sam dosta toga njegovog. mm je inače, dobrica, miran, ljubazan, strpljiv.... i vjerujem da mu je prvih godina bilo teško samnom. Sve dok jednom nije sjeo, porazgovarao samnom i otvorio mi oči. Od tad, život izgleda puno ljepše Ali i za to, mislim, treba staža Često pomislim hB pa je takav ja njega ne bih, čini mi se, uspjela istrpiti Nego to tako Bog spoji, jedno voda drugo vatra ..... valjda.
Ljudi se puno petljaju tamo gdje im nije mjesto i vrrrlllo cesto gledaju da te iskoriste ako ikako mogu user posted image A mm isto tako sutljiv i saburli user posted image pa onda ja ispadam jos veca "jezikaca" user posted image Tek sad pocinjem voljeti samu sebe user posted image
heheh baš si super tako i ja, kad se sagleda situacija definitvno sam trebala uletjeti jer ja jednostavno ne mogu da trpim šeprtlje, ljude koji trabunjaju sve i svašta, daju svakojake savjete i sl a mm može, eto da ih ne uvrijedi ja to prekidam naravno kulturno i na distanci sam sa ljudima
Il ona priča ti kupiš nešto jako skupo i atraktivno a onda sretnemo nekog prijatelja od mm i on počne da priča i daje savjete kako smo pogriješili, eki on stručnjak hahahha a mm ga sluša i sluša i sluša e onda ja nastupam i vrlo brzo se lik nadje u žurbi
Sve dok jednom nije sjeo, porazgovarao samnom i otvorio mi oči.
e Boga ti šta ti je rekao? ja neznam šta bi mm meni trebao reći da se promijenim, ja ne mogu, ters sam i brzo planem A da mi spomene npr razvod kao opciju e i razvela bi se al popustila ne bi Ma ja sam krme tako mi i tepa
koliko sam grozna mogla bi knjigu o tome napisati situacija malih milion
Neki dan ja prostirem veš a mm stigao, parkirao auto i zapričao se s komšijom Ja prostrla veš ušla u kuću, postavila sto za ručak, prođe pola sata mm nema Ja na balkon a on još uvijek bla bla s komšijom a ja ga lijepo nazovem i kažem "hoće li se skidati s te ograde il da te ja skinem" za min je bio u kući ja sam se sama sebi smijala, al meni je to totalno gubljenje vremena trabunjanje s komšijama
Nemoj da bi me ko sad prozivao
< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.5.2011 0:49:00 >
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Sve dok jednom nije sjeo, porazgovarao samnom i otvorio mi oči.
e Boga ti šta ti je rekao? ja neznam šta bi mm meni trebao reći da se promijenim, ja ne mogu, ters sam i brzo planem
Ne znaš zato što si pretemperamentna ali kad razmisliš i shvatiš da to vrijeđa osobu koju zaista voliš i da nije vrijedno da joj time nanosiš bol počneš se kontrolisati a kasnije shvatiš da to i nije tako teško. Pronađeš drugi ispušni ventil i višak energije usmjeriš na nešto drugo. Ne mogu reći da sam sad ko baja, ne nisam, ali punoooo manje tersam.
Ne znaš zato što si pretemperamentna ali kad razmisliš i shvatiš da to vrijeđa osobu koju zaista voliš i da nije vrijedno da joj time nanosiš bol počneš se kontrolisati a kasnije shvatiš da to i nije tako teško. Pronađeš drugi ispušni ventil i višak energije usmjeriš na nešto drugo. Ne mogu reći da sam sad ko baja, ne nisam, ali punoooo manje tersam.
razumijem u potpunosti dobro je kad čovjek uvidi svoje mane, to je već dobar početak ka "iscjeljenju"
< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.5.2011 0:57:42 >
ma grozna sam s te strane priznajem al zato sam mm pravi drug, ono jaran totalni npr ne treba mu raja za tuču pored mene
Tako si me nasmijala sa ovim "krme" iznad... Mene moj zove bandit Ovdje na forumu ne piskaram puno, ali uživo znam biti baš uh Ali, ne bih ipak da se takmičim, konkurencija je prejaka
skoro prijatelja od mm napali neki likovi, bila mu prisutna i supruga i naravno žene se izbezumila, pobjegla i zvala policiju i sad to taj drug od mm priča pred rajom a mm će: eh da je mene neko napao S bi to sve sredila, kad bi ona iz auta počela vaditi bejzbol palice, ljudi popadali od smijeha
Ja sam bila svjedok jednom kako meni bliska osoba tersa mužu.... Jaoooo kako je ružno, kako mi ga bilo žao užas! On jadan k'o malo dijete na tuti.... pih, baš bezveze!
ja se uvijek nekako jbg nađem u situaciji kad neki suprug tersa svojoj ženi, i to me izbaci iz cipela bolje nek žena tersa mužu bar se zna da ga ne bije.... u suprotnom svi stiču dojam da muž ženu mlati kad su sami kad joj tako javno bez problema tersa
Ma bježi, stalno nekih problema i dumanja, još da tersamo jedno drugom..... ma samo nam to fali! Ma ni govora, ovako je ljepše Jedno je, moja veselice, zabavljati se a drugo je kad si u braku 10 godina. E tad se ili poslože ili neposlože mnoge stvari, ostalo su sitnice, nijanse.
mene bi vjerovatno popustila i ljubav prema muzu, kad bi bio tako neki fini, tihi, poslusni muzic kojeg ja mustram i derem se na njega... Mislim, ne bih bila sretna, ako bih osjecala da nismo ravnopravni, tj. da sam ja izrazito pametnija, drustvenija...ili bilo sta, dakle da sam nekako superiornija...ne bih mogla cijeniti vlastitog muza... Zaprvao je to isto kao i zlostavljane zene... Muz pocne da joj naredjuje, da je maltretira psihicki, a ona suti ne buni se... I onda to, naravno, ide na drugu razinu, jer covjek potpuno izgubi postvanje prema takvoj zeni (ili muskarcu, ako je obratno)
(Naravno, ne uvijek...treba imati predispozicije da postanes zlostavljac - dakle ovo je bilo onako, malo karikirano )
Ja mislim da je ovdje poenta. Da li vam je kakav namcor, sumnjam da biste smjele kao do sada. A kada kazuem "smjele" ne mislim da bi vas bilo mozda strah njega (dobro, mozda nekome i to) nego biste dooobro pazile radi svog braka da ne pravite bespotrebno probleme. Covjek je takav da nekada uzme "furseta", pogotovo ako mu se moze Cijenite te svoje divne muzeve i razmislite kako bi bilo da je kojim slucajem obrnuta situacija..
mislim da je ovo kljucno! sve zavisi kako se postavis, ja sam imala prije mm momka s kim sam bila dugo i prema njemu sam bila totalno drugacija- uhvatila furseta jer je bio dobrica, sutio i trpio a ja uvijek nesto gundjala. evo sad mi se vratilo u braku, pa mm gundja a ja sutim jer ako njemu pokusam tersati kao sto sam bivsem momku samo jos gore bude, pa uglavnom iscooliram i sutim i na jedno uslo na drugo izaslo
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.