Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ovih dana prva jutarnja pomisao je: da li mi je dosla menstruacija ili je odlucila da me ne posjecuje narednih 9 mjeseci
Ako Bog da dzeni da nam se i ti jedno jutro probudis i obradujes!!! Sad sam citala neke tvoje postove i jako sam se rastuzila! Ako ti ista znaci,imas svu moju podrsku i prijateljstvo zelim ti sve naj najbolje!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
ovih dana prva jutarnja pomisao je: da li mi je dosla menstruacija ili je odlucila da me ne posjecuje narednih 9 mjeseci
Ako Bog da dzeni da nam se i ti jedno jutro probudis i obradujes!!! Sad sam citala neke tvoje postove i jako sam se rastuzila! Ako ti ista znaci,imas svu moju podrsku i prijateljstvo zelim ti sve naj najbolje!
Hvala ti mila moja, znaci mi puno kako mi ne bi znacila nacija podrska, vidim da ipak nisam sama u svemu ovome, ponekad se ohrabrim, a ponekad rastuzim, sta mogu takav je zivot nas obicnih smrtnika.
Hahhaa,što me slatko nasmija... Isto ovako smo ja i moj dragi skoro 2 god. odzvanjali jedno drugom kada se probudimo,obično je on bio brži od mene i haman da sam zaboravila za taj naš ritual
A sad prva pomisao "Kafaaa..." i "Imam li dovoljno cigara?"
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
A sad prva pomisao "Kafaaa..." i "Imam li dovoljno cigara?"
Ovo!!! Svako jutro!!!
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.