Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Prva pomisao inace: Cim dodjem kuci odspavacu , i naravno to nikad ne uradim Prva pomisao jutros: Gdje mi je aparatic da mjerim temperaturu Prva pomisao uvijek: Treba mi kafa, glava mi se raspada
Moram staviti veš u sušilicu, izvaditi suđe iz mašine, namjestiti krevet, napraviti mlijeko, popiti kafu u hodu, staviti suđe od kafe u mašinu, presvući Nedija, maziti se na krevetu, malo igrati lopte, spremiti se, i da, pokušati NE ZAKASNITI na posao.
s njom zaspem i probudim se....ali nisam tuzna, samo je tako....
samo za tebe mila
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.