|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vas svekar!!
24.6.2009 16:39:46   
Amelaa RR
Maryam Amina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko bravo za tebe, a drage moje i na ovoj temi se haman u negdje gdje spominjao svekar odmah ste skrenule s teme i pocele o svekrvama, odnos u zajednici, i svasta nesto sto nema veze s temom Vas svekar zar ne???? Evo vi same recite ako grijesim.
A sto se tice teme o svekrvama je otisla predaleko, previse postova koji su nigdje veze, i koje je nemoguce korigovati, ispraviti, pa cak i brisanje postova ne bih pomoglo.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 176
12.11.2009 17:26:05   
acudesa
Htjela sam otvoriti novu temu, ali vidim već postoji, samo što bi se moja zvala:

Zašto volim svoga svekrauser posted image user posted image

Ima miloin razloga zašto ga volim, a neki od njih su:
-pazi me bolje nego svog sina (mm)
-prihvatio me je kao svoje dijete
-zato što kaže: Uvijek sam želio imati žensko dijete, nije mi ga Bog dao ranije, ali sada ga imam
-zato što NIKADA nije opovrgnuo ono što sam ja rekla
-uvijek mi je 100% podrška u svemu
-zato što izvede i mene i malog na ćevape, u Pionirsku, na Vrelo Bosne, na Igman,...
-zato što me izvede (i sveki naravno) za 8.mart, i plati povelik ceh, a onda doda: Neka, nije ni ovo svaki dan

Svekre moj, nemam oca, ali ti si mi kao otac i zato te puno puno volim...nismo ni ja ni ti nešto rječiti u 4 oka, ali ja osjećam i ti osjećaš poštovanje i ljubav
Hvala ti na svemu, želim ti dug i sretan život
user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 177
12.11.2009 17:31:08   
ivana st
Ačudesa zaista su me dirnule ove tvoje riječi,lijepo je kad u obitelji postoji ovakvo poštivnje,svaka čast user posted image !

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 178
12.11.2009 18:33:19   
acudesa
Hvala, ivana st...zaista je iskreno, baš ga volim

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 179
12.11.2009 18:49:42   
reallove
moj svekar-najbolji na svijetu,pun ljubavi,paznje,razumijevanja..prihvatio me kao svoju kcerku,moj tata je daleko od mene ali on se trudi da mi nista ne nedostaje..volim ga,cijenim,postujem i uvijek cu mu biti zahvalna za sve sto je uradio za mene...user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 180
12.11.2009 19:08:53   
ivanak
reallove ja bi volila da je i moj takav.
Blago ti se.
Moj je bezosjećajna "beštija", koji nikad nije čuo za dijalog i kompromis. A tvrdolavost mu se vidi na vrh jezika.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 181
12.11.2009 19:10:25   
ivana st
IZVORNA PORUKA: ivanak

Blago ti se.
Moj je bezosjećajna "beštija", koji nikad nije čuo za dijalog i kompromis. A tvrdolavost mu se vidi na vrh jezika.

user posted image user posted image user posted image je li ivana ti ovo pišeš o mom svekru?

Per aspera ad astra

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 182
12.11.2009 19:15:06   
reallove

Blago ti se.

on je dusa stvarno,ja se najvise sa njim smijem i zezamuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 183
12.11.2009 19:16:41   
maminsin
IZVORNA PORUKA: acudesa

Htjela sam otvoriti novu temu, ali vidim već postoji, samo što bi se moja zvala:

Zašto volim svoga svekrauser posted image user posted image

Ima miloin razloga zašto ga volim, a neki od njih su:
-pazi me bolje nego svog sina (mm)
-prihvatio me je kao svoje dijete
-zato što kaže: Uvijek sam želio imati žensko dijete, nije mi ga Bog dao ranije, ali sada ga imam
-zato što NIKADA nije opovrgnuo ono što sam ja rekla
-uvijek mi je 100% podrška u svemu
-zato što izvede i mene i malog na ćevape, u Pionirsku, na Vrelo Bosne, na Igman,...
-zato što me izvede (i sveki naravno) za 8.mart, i plati povelik ceh, a onda doda: Neka, nije ni ovo svaki dan

Svekre moj, nemam oca, ali ti si mi kao otac i zato te puno puno volim...nismo ni ja ni ti nešto rječiti u 4 oka, ali ja osjećam i ti osjećaš poštovanje i ljubav
Hvala ti na svemu, želim ti dug i sretan život
user posted image user posted image user posted image

Svaka cast acudesa!user posted image user posted image user posted image

I ja imam jednog predivnog svekra.  Mnooogo je daleko ali kad smo zajedno imam osjecaj da me voli vise od svoje kcerke.  Kad sjedimo jedno pored drugog on me miluje po kosi i zove me "moja gara".   Jedne prilike sam mu rekla da volim Milka cokoladu sa jagodom.  Sledeci dan kupio punu kesu Milka cokolada sa jagodama. user posted image   Kad su renovirali kucu zazidali prozor i vrata i stavili na drugo mjesto.  Meni nije lijepo izgledalo i ja njega nazvala i pitala da li moze da se postavi tamo gdje ja zelim.  On ni pet ni sest nego MOZE!  Sve izbio i pravio nanovo!  Ma to je user posted image  od covjeka.  Jos nijednom me nije zovnuo imenom, uvijek mi tepa.  Prosle godine sam dobila paketic za Novu od njega. user posted image   Ma sta da vam kazem.  I sveki je super samo ona to malo manje pokazuje. user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 184
12.11.2009 19:19:02   
ivanak
Zar je i kod tebe tako?
Ajme majko moja, ne mogu ti opisati kako ja njega ne mogu smisliti.
Ah. Ajme namlatila bi ga.
Nije se ni razveselio kad je dobio unuka. Da je kojim slučajem bilo žensko, ne bi se čudila da bi mene okrivio da sam ja zaslužna zašto je žensko, a ne muško.
A zna se da je muški zaslužan za spol.

A moj je takva cicija, da ne zna kako bi to opisala.

< Poruku je uredio ivanak -- 12.11.2009 19:21:19 >

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 185
12.11.2009 19:19:18   
meli
sve ovo sto je acudesa napisala za svog svekra, kao da sam ja pisala za svog.

Wenn aus Liebe Leben wird, dann bekommt das Glueck einen Namen : EMAN!!!!!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 186
12.11.2009 19:27:05   
reallove

Zar je i kod tebe tako?
Ajme majko moja, ne mogu ti opisati kako ja njega ne mogu smisliti.
Ah. Ajme namlatila bi ga.
Nije se ni razveselio kad je dobio unuka. Da je kojim slučajem bilo žensko, ne bi se čudila da bi mene okrivio da sam ja zaslužna zašto je žensko, a ne muško.
A zna se da je muški zaslužan za spol.

A moj je takva cicija, da ne zna kako bi to opisala.

stvarno mi je zao sto je tako,ja svog svekra volim vise nego svekiuser posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 187
12.11.2009 19:38:47   
malaaaa
meni su moji dragi oboje mada je svekar dosta vise veseliji  on moze biti sa svakom generacijom uklopi se pravouser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 188
12.11.2009 19:47:55   
ivanak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 189
12.11.2009 19:52:42   
maminsin

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivana nemoj biti tuzna.  Kod mene je nekako "naopako" pa svekar extra a tata...hmmmmm...pravo tezak covjek.  Uvijek se nadje neko da nam "oteza" zivot.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 190
12.11.2009 20:11:01   
ivana st
Moj svekar je jedan jaaako težak čovjek,uvijek nervozan,spreman za svađu i izvor svog nezadovoljstva uvijek pronalazi u drugima.
Nastojim imati korektne odnose sa njim isključivo zbog svog muža,ipak je to njegov otac,ali i to ide teško.Žao mi je zbog toga,ali na to jednostavno ne mogu utjecati.Njegov svijet vrti se samo oko njega samog.

Per aspera ad astra

(odgovor članu maminsin)
Neposredna veza do poruke: 191
12.11.2009 20:23:53   
danim
Ja za svog svekra mogu samo da kazem da je jedna dusa od covjeka njemu je 74 godine a ja mu zapovidim da nesto uradi i on to bez pogovora odma a odakle god ide samo nas blagosivlja ma covjek na pravom mjestu sa njim sam smjelija nego sa svojim rodenim ocem ponasamo se ko da smo vrsnjaci mada ni svekrva nije losa al je samo sebicna zena misli samo na sebe na prvom mjestu a svekra volim ko i svog oca rodenog i da mu bog da da pozivi jos puno finih i sretnih godina samo mi je zao sto nismo blizu pa da vise vremena provedemo zajedno 

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 192
12.11.2009 20:42:53   
Yuna
Meni se čini da sam svekru simpatična, ali meni on nekak nije moj tip osobe.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 193
12.11.2009 20:47:01   
vikij
Kada vidim svoga svekra sva se najezim jer ga ne simpatisem,tako je dovoljno dva puta godisnje da se vidimo,jer je on posebna sortauser posted image ali sve po zasluzi.I kada ga vidim to je samo zdravo za zdravo i svaka prica sa njim se tu zavrsava

(odgovor članu Yuna)
Neposredna veza do poruke: 194
12.11.2009 21:18:52   
Tidzi

IZVORNA PORUKA: vikij

Kada vidim svoga svekra sva se najezim jer ga ne simpatisem,tako je dovoljno dva puta godisnje da se vidimo,jer je on posebna sortauser posted image ali sve po zasluzi.I kada ga vidim to je samo zdravo za zdravo i svaka prica sa njim se tu zavrsava

E, na ovo samo jos mog dodati, daleko mu kuca od moje!!! user posted image

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu vikij)
Neposredna veza do poruke: 195
12.11.2009 21:24:02   
vikij
Ma mi smo kuca do kuce ali ne kontaktiramo

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 196
12.11.2009 21:30:18   
Tidzi
Mi nismo bas stan do stana, ali blizu smo. I nije da bas nikako ne kontaktiramo, ali se ne podnosimo!

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu vikij)
Neposredna veza do poruke: 197
12.11.2009 22:30:25   
amela.srce
moj svekar???? Hmm neznam niti kako da ga opisem heheh jednostavno je cudan covek. Samo kako se njemu cefne ali zato nema losu dusu mogu reci! makar dosada je tako.

NASA PRINCEZA JE RODJENA 28.10.2007
AMELA:LJUBAV MOJA NAJVECA!!!

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 198
13.11.2009 10:11:54   
ivanak
Nemojte griješiti dušu user posted image user posted image user posted image radi svekra
Moj muž još želi da pravimo kuću u mjestu gdje su oni - pa da mi još visi pocijele dane on i ona. Pa poluditi ću. Ajde bar se nadam da će to tek biti tamo za 2 do 3 godine. Pa do tada mogu uživati. Ja sam s njime posvađana, ali me toliko boli što je takav.
Ne hvalim se, ali skoro svi me vole, neki više, neki manje - normalno, ali još nisma naišla da me netko tako odjednom odbio sa svojim ponašanjem. Odnosno, sam je kriv što smo posvađani. A ne bi priznao, to je za poluditi. A ne sposoban do crnog vraga, njemu je trebalo 20 minuta da promjeni plin - majke mi moje. Ja i mama smo bile same, bez tate i plin sam ja mjenjala - a brat bratu 10 minuta maksimum.
Sve što napravi treba popravljati za njim, a mog muža uzima zdravo za gotovo i konta a pa to će Ante napraviti, ko da on ima stogodina vremena samo da njima radi doli. Pi gada, naučite živiti.
Toliko sam ljuta i ogorčena da ne znam ni sama koliko. A to ne mogu nikome reći pa se malo istresam na forumu.

(odgovor članu amela.srce)
Neposredna veza do poruke: 199
13.11.2009 10:16:58   
milomoje
Moj svekar je sutljiv covjek,visi na internetu i po koju kaze :),al zna nekad i spustit koju, al ja znam da stoji neko drugi iza tih rijeci, pa mu ne uzimam za zlo, inace mu je zenina glavna... al dobar je i ponekad me bas podsjeti na mog oca kojeg sam zeljna, ako nista po godinama, a i zna ugoditi malim stvarima..

< Poruku je uredio milomoje -- 13.11.2009 10:19:06 >

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *